Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara mamicute si burticute!
Am fost la plimbare azi, dar trag concluzia acum ca ar trebui sa stau cumintica in casa macar pana nasc, am mers putin pe jos pe b-dul Tomis si am inghetat ca sa nu mai spun ca acum zici ca am alergat la maraton asa febra am intre picioare!
Fetelor mi-am mai bagat si eu nasul prin pozele voastre, sunteti niste frumoase toate fara excceptie si copii vostrii la fel, sunt niste nici minunatii!

daniela 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dana sper sa mai stea nitel Roxana in burtik ca sa o faci peste 2,5 kg...eu sunt sigura ca va avea peste ca vad ca ai 36+ iar eu pe Bia am facut-o la 37 si 2 zile si a avut 3200...cit priveste chestiuna cu anestezistul de garda te inteleg perfect ca si eu cind am nascut noaptea am facut peridurala cu anestezista de garda...spre norocul meu totul a fost f. bine...Marchplayer zici ca ai inghetat afara? Eu nu am mai iesit de duminica trecuta si cind ma bazam ca duminica acum vin ai mei sa stea cu Bia ca sa ies cu Dan in oras, iaca ca sunt cu liftul in reparatii si nu am cum sa-i pun sa urce atitea etaje pe jos, in special pe mama care are si operatia recent facuta!Tare as mai iesi si eu in weekend la o plimbare, dar singura persoana in care am incredere sa o las e mama si iata ca nu are cum sa vina! Nasol!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana ai grija de tine, fa repaos, fa tot ce trebuie ca sa mai stea putin Roxana in burtic.
Daniela, lasa draguto ca vei vedea ce printesa vei face si tu. Nu vezi ca toti copii nostri sunt niste frumosi?
Cata, mai am de dat 3 kg jos, deoarece am slabit in primele 2 luni si eu am socotit de la 60kg. dar cu ce mananc sigur voi slabi. m-am saturat de branzica de vaci, carne fiarta, supe, iaurturi si compoturi.Acum am papat jumate de mar, sper sa nu fie asa de grav. vad eu la noapte.
Eu am terminat de calcat, calc tot la 2 zile hainutele lui Marco.
Denisa ai iesit din spital? Sper ca sunteti bine amandoua. Te asteptam cu vesti si poze.

Fetele s-a anuntat ger de duminica. Cand vom iesi si noi afara? Eu maine il las pe Clau cu bb si merg la cumparaturi in Mall ca sunt reduceri. Mi-am luat duminica trecuta niste pantofi si o geanta super de la Bata, pt. botez. Erau reduse 50%, dar au meritat banii.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Deci deja te-ai innoit Giova? Eu trebuie sa vad intai ce forma o sa am in mai cind vreau sa fac botezul...tu cind il faci? Nasol daca vine gerul...eu oricum de luni mi-am propus sa incep aeroterapia la Bia..cu deschisul geamurilor...dar as fi vrut ca la 4 sapt. sa incep sa ies cu ea nitel..din pacate faza cu liftul si cred ca si gerul, daca este sub -5 grade...s-ar putea sa ma mai impiedice un timp...om vedea...Auziti voi la ce ora faceti baia...eu in jur de 21...dupa baie cum sunt bb? Hamesiti de foame sau dorm tun? Ca eu am zile cind dupa baie Bia doarme fara sa vrea sa pape si zile in care papa repede dupa baita!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Dani..ia fa bine si mai stai pe acasa..ca numai vreme de plimbare nu e asta...
Eu am fost sfatuita sa ies mai rarut..si infofolita..sa nu trag vreo raceala..
Asta mai lipsea...
Dana_Ene...nu mai fi trista...O sa fiti ok amindoua...
Si a mea s-ar putea sa fie mai micuta..dar..sanatoase sa fie fetele noastre....
Mie mi-a zis azi ca atunci cind va scadea lichidul amniotic sub 5..mi-o scoate...
Momentan e 13..deci..sper sa mai stea putin...
Asa ca fi pozitiva..Sa stii ca eu am inceput sa fiu bine de cind nu mai pling..si sunt mai pozitiva...
A remarcat si medicul meu...
So,Dana.....FII BARBATA!!!!!!!!!
Ma duc la nani...Sa fiti cumintele...si bebicii sa faca nani..fara colici...
Noptik buna...
Nicole
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova sa porti cu placere pantofii si geanta!!!
Cata, Angelo face baita in jur de 20.30-21.00, este foarte cuminte in apa,nu plange nici cand il spal pe cap, dupa ce il imbrac mananca si doarme foarte bineAcum i-am dat sa manance la 20.00 si pt. ca mai am treaba de facut care nu suporta amanare,baita va face pe la 22 si ceva dupa care numai bine vor fi 3 ore intre mese.Acum sta singurel in patut la el si se uita
Astazi ne-a scris si Ioana

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata eu numai pantofi si geanta mi-am luat, costumasul mai incolo, cand e botezul. Si noi cred ca-l face dupa Paste. Vrem sa-l facem in Alba Iulia si mai repede nu ne incumetam, ca poate vin zapezi si nu putem ajunge. Cica vor fi temp. de -25 grade,in tara, a auzit Clau la radio.
Dupa baita si al meu mananca fff putin si adoarme bustean. Noi ii facem tot asa pe la 21, cand se trezeste.
Si Marco sta foarte cuminte la baita si la masaj. Cand incepem cu imbracatul e jale mare, ii e foame, ne chinuim cu suzeta, trage ce trage, o scuipa si incepe iar concertul.
Pana ajunge la tzitzi e mort de oboseala.
Mersi Monica!!! Ai baiat cuminte, daca mananca dupa baita. Si mai ales acum, ca sta cuminte in patut. Lasa ca ai suportat destul 9 luni de chin, acum a venit randul nostru, care n-am suferit in sarcina.

Ma retrag si eu in dormitor, am terminat de sterilizat tot. Azi nu-i mai fac baita, ca mi-e frica sa nu-l fi racit ieri.

Nico, Daniela, Monica, Cata si celelelalte fete
Noapte buna!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara la mamici si burtici!
Mai intru si eu numai la ore dintrastea mai prin si eu PC ... iar are Tino de munca la cu el.

Mamicilor vad ca si voi ati avut o noapte de groaza. Cred ca bbii nostri comunica "nu doarme una ... nu doarme nici una!".

Gata tre sa eliberez PC-ul.

toate fetele.

Mercic Giova.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Am imbaiat-o nitel mai tirziu..aproape de 22:00...i-am dat sa pape tita si pe cintar imi arata ca a tras 120 ml din tita stinga, ca la aia am pus-o...ma cam mir, dar in fine, macar de s-ar culca acum sa pot dormi si eu nitel...ceasul l-am pus deja pentru 1:15...deci vad eu sunt nici ca una, nici ca alta..la tine Giova dupa baita papa putin si doarme, la Maraki maninca mult, la mine cind asa cind asa...Si eu la imbracat incepe concertul...tot de foame..in baie nu zice nici pis...o sa incerc la urmatoarea baie sa-i fac poze...azi am uitat iar ieri cind m-am repezit sa-i fac nu am mai avut baterie la aparat...si eu cu botezul tot dupa Paste...ha...acum mi se pare ca mai este o vesnicie pina atunci si dupa ce ne-a incurajat si Adameasca ca o poate tine tot intr-un colici si apoi in urlete de la dintisori va dati seama ca m-am "linistit" de tot!Alina cum e cu Ayan...ti-a mincat titele? Eu cred ca da ca prea nu scri nimik!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello fetelor.. am ajuns si eu acasa dupa multe drumuri prin tot orasul. A venit si mama pe la mine si stam la povesti. M-a durut burta si azi...
Dana_ene ma bucur ca ai mai intrat si tu, cand o sa ai calculator sigur o sa vorbim mai des. Deocamdata stai cuminte in pat sa creasca Sansana mai mare!
Nico
Mamici sper sa aveti o noapte mai buna decat cea precedenta!

Va pup pe toate,

J 37+

Mergi la inceput