Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mie mi-azis dr. neonatolog sa-i dau prin gurita cu glicerina boraxata. Pun pe tifon si pe urma pun tifonul pe degetul meu si-l plimb prin toata gurita.
Mersi Monica!!! L-am cam chinuit si nu a stat in toate pozitiile cum vroiam eu. Dar il inteleg, colici sunt de vina.
Hai ca de la ora 14 s-a mai potolit si al meu,nu mai plange. Chestia e sa stea pe burtica, vad ca-i prieste pozitia asta.
Anda am rectificat listutza.
E cuminte acum, ca are icter si doarme, dar vei vedea tu dupa 2 sapt. cum va fi. Si al meu tot asa a fost, papa si dormea, dar au aparut colici si saracul plange, numai pe burta mea se linisteste.
Sper sa nu ai asa probleme cu Mark.

Multumim Ileana ca ne mai dai vesti despre Dana. Ii transmitem , sa stea cat mai cuminte si mai linistita ca sa vina Roxana cat mai aproape de termen. Sper sa ne mai ti la curent si pe viitor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am pus si eu poze noi la "eu si Bia"...Giova mi-au placut pozele cu Marco si ursuletul...ce mare e pe linga Bianca! Mititica mea abia acum are 3600...Pina acum vad ca a fost cumintica, acum sa vedem la noapte ce si cum!Si Bia a avut icter fiziologic...i-a trecut cam in 10 zile! Mirela vad ca si tu esti bezmetica de somn...eu dorm cu Bia in pat si de multe ori ma trezesc speriata ca nu stiu ce face, cum este!Cit priveste mincatul de toate eu am zis ca sa incerc sa evit alimentele care ii pot provoca colici, dar vad ca tot degeaba...ma gindesc acum ca daca as fi mincat si din cele "intrezise" cred ca se urca de-a dreptul pe pereti, daca si la ce maninc tot agitata este!Maria C te-as ajuta dar habar nu am...sper sa stie fetele sa-ti zica!Nastere usoara!Ioana si Bia tot la 3 ore sau 3 ore jumate papa...i-am facut deja program si il respect ca sa nu-i amplific colicii!Maraki misto ca poti sa dormi!Eu si ziua cind mai doarme, cind zic ca fac si eu o brinza sa dorm, cum gasesc cite ceva de facut in casa si adio somn!Adameasca sa-i transmiti Danei sa aiba grija de ea si ca o asteptam sa ne scrie cind poate!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata super poze!!!
Si tu arati foarte bine. Felicitari!!!

Fetelor ce sa fac, cred ca Marcolino mai e si racit. Fornaie pe nasuc si stranuta. I-am pus ser fiziologic si am reusit sa scot ceva muculet, dar numai dintr-o nara. Saracul de el l-am necajit putin.

E un haos in casa, abia astept sa vina tati de la Selgros sa mai adun de aici, ca mor cand vad: hainute, masa de calcat, uscatorul, asa arata sufrageria mea.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Seara buna!

Hop si eu dupa o zi de absenta. Tot e bine ca inainte am lipsit vreo trei luni, daca nu mai bine. March, Maraki, Giova, Pisoi3, multumesc pentru PM cu datele contului comun. Bebenacii sint bestiali. Pacat ca unii dintre ei au colici. Al meu daca o semana cu mine am pus-o. Am fost un bebelus foarte urlator din cite mi-au zis ai mei. Drept e ca nici ei nu erau chiar tineri cind m-au facut, deci e posibil sa ma fi perceput mai urlatoare decit eram de fapt. Doamne ajuta sa semene totusi cu ta-su, ca soacra-mea nu conteneste sa-mi zica ce copii cuminti a avut. Ma rog, copii ei sint intotdeauna mai presus. Imi zice mereu ca ce bine ar fi sa semene bebe cu fiu-sau, inalt si frumos. Adicatalea nu pitic si urit ca mine. Norocul ei ca am umor si m-am distrat foarte tare.

Giova, trece si in dreptul meu un carucior albastru, te rog. Pe bebe o sa-l cheme Vladimir.

March, azi ma gindeam ca daca tu nasti normal si in termen si eu fac cezariana si il extrag pe bebe putin mai devreme, ne intilnim in maternitate.

Nu stiu voi cum stati/stateati cu neuronii in ultima parte a sarcinii, dar eu sint vraiste. Azi am fost pe la birou si m-a intrebat colega care-mi tine locul o chestie legata de o problema mai veche. M-am uitat la ea nauca, nu stiam ce naiba vrea de la mine. Eu abia-mi aduc aminte in ce zi sintem si ea ma intreba minuni de acum 2 ani.

Am taiat-o sa maninc ceva. Poate revin, daca m-o lasa burti (e ca un bolovan, as sta numai in pat).

Ioana

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060216/dt/7/k/9dc6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare fetelor...
Am aparut si noi...Azi am fost la monitorizare...Totul ok...
Doamne-Ajuta!!!
Dupa..am venit acasa..am papat si am dormit..pina mai adineauri cind a venit tati....
Si asa a ma trecut o zi....
Anda.....bine ati venit acasica....
Mira.....ce bine ca vine mami a ta...Ai nevoie de putin ajutor....
Mirela.....bine ca nu mai faceti kk asa ...lasa ca trec si colicile,mama lor...
Cata.....asa citeam si eu de Debridat..ca-si face efectul in 24 de ore de la prima
administrare..o sa fiti ok...
Gio.....fa si tu cu schimbul cu Clau...nu-si poate lua citeva zile..
sa se odihneasca putin??
Bee.....papa,puiuta..si nu mai plinge..sa nu pierzi lapticul...
Treceti voi si peste asta...
Ursulica.....felicitari pentru datul jos al kilelor...Esti ok??
Janina....ai venit acasica??Un de te-ai plimbarit azi???
Diana.....voi cum sunteti???
Denisa.....voi??
A venit tanti sa fac Pregnylul..
Revin.
Nicole
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor eu m-am luat cu treaba si am uitat sa ma mulgM-am saturat , in ultimele zile ma doare rau de tot la inceputul mulsului!!! Am noroc cu Garmastanul ca altfel nu stiu ce faceam M-am apucat de facut snitele, peste o ora se scoala si Angelo, cand mai am timp sa ma si mulg???
Catalina arati super marfaaaaaaaa !!! Te sfatuiesc sa nu incerci sa slabesti!!! Nu ai nevoie sa scapi de kg pt. ca iti sta foarte bine asa cum esti acum Unde o vezi pe Bia micuta? Arata foarte bine bebelusha voastra
Giova si la mine daca vezi sufrageria.........asa e cu bebe mic

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Maraki.....mai stai fata frumoasa si tu cumintica..mai lasa treaba...
Ce-ti mai face socrela..Te-a mai suparat?
Nicole
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nicole ma gandeam la tine cat ai tras sarcina asta, monitorizari, injectii, etc.Macar bine ca nu ai simptome nasoale,se mai compenseaza cu restul Socrosenia ma suna zilnic, raspund si eu cand am cheflucreaza dupa-masa si vine doar duminica la noi.M-a ofticat pt. ca i-am aratat pozele cu Angelo si a cerut filmul sa scoata si ea 2-3 pozeDoar atat??? ma asteptam sa le vrea pe toateDaca o prind ca face diferenta intre Angelo si nepoata-sa...e mancata!!!

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Felicitari proaspetelor mamici !

Ma bucur ca v-a dat Ileana vesti despre mine.

Astept noul calculator, dar intre timp Cosmin l-a desfacut bucatele pe cel vechi, fiindca a facut curatenie in locul unde-l tineam, si in plus il pregateste pentru a-l da.

Asa cum v-a spus Ileana, la mine e situatia cam nasoala.
Colul este f.f.f.f. scurt . Din fericire, nu este deschis si tot e ceva.
Am des contractii puternice, dureroase, de mi-e teama sa nu cumva sa nasc .
Roxana e micutza si am oful sa nu cumva sa o nasc sub 2,5 kg si sa stau prea mult in spital.
Doctorul mi-a recomandat repaos total, in plus iau Scobutil la 8 ore si cate 2 No-Spa pe zi.
Stau ca "pleashca" in pat si ma rog sa nu se intample nimic.
Alta belea... in maternitatea noastra nu mai exista anestezist de garda, asa ca daca - Doamne fereste ! - te apuca noaptea... ai cam imbulinat-o, fiindca e complicat: trebuie sa cheme un anestezist de acasa... pana vine... DACA vine...
Asa ca doctorul meu a zis sa incercam sa stau cuminte-cuminte pana macar pe 1 februarie. Atunci merg la el si stabilim o zi in care ma duc dis-de-dimineata la spital, ma internez si ma opereaza in cursul diminetii, ca sa fie anestezist in spital.
Problema e ca nici pe scaun nu pot sta fiindca incep contractiile dureroase. Roxana e foarte jos si apasa pe uter in zona taieturii de la cezariana Oanei.

Asadar... cam nasoale vestile mele.

Am facut bagajele, macar din punctul asta de vedere stau bine.

Va pup pe toate, ma duc sa arunc o privire la poze, ca sunt dormica sa va vad comorile !

Daniela (36+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova mercic...am vazut ca tu ai ajuns la greutatea dinainte de nastere...bravo tie...eu ma am 10 kg de dat jos! Si Bia fonfaie si stranuta...i-am scos de dim. dintr-o nara cu un betisor de vat un muculet, dar din ailalta nimik....si vad ca mai mult singura scapa de mucisori cind stranuta!Maraki mercic de complimente, dar ce ma fac eu cu hainele ca nu mai intru in nimik si daca nu slabesc musai sa-mi reinnoiesc garderoba...asa ca e nasol! Si pe mine la inceput ma doare nasol cind ma mulg, dar vad ca am devenit experta ca acum in 10 minute maxim 15, mulg 100 ml...adineauri i-am dat tita si vad ca a papat 80 ml...de masa asta am scapat de muls!Ti se pare mare Bia? Ha...inseamna ca numai eu o vad mica de tot! Giova si la mine totul era varza ieri...noroc ca mi-a facut o tanti curat, dar de calcat am si eu cite ceva de calcat...o las pe maine...Nico sper sa-si faca efectul debridatul ala, ca vad ca iar miorlaie pe acolo...

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput