Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
Fetele am pus poze noi, facute azi la 2 sapt.
Tot cu colici suntem, ne trezim si din somnic.
Acum e pe burtica, doarme, dar astept sa tipe dintr-un moment in altul.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Maria_C spune:
Buna fetelor!
Am si eu o problema... sunt insarcinata in aproape 39 de saptamani, am fost astazi la control si doctora mea m-a anuntat ca ea pleaca din localitate 2 saptamani, si daca vreau sa nasc cu ea va trebui sa-mi provoace nasterea... fiind la prima sarcina nu stiu prea multe despre riscurile nasterii provocate... iar cu doctoriata nu am putu vorbi prea mult, pentru ca era prea aglomerata, era deja o coada de cateva persoane care asteptau sa intre la ea. Trebuie sa mentionez ca Doctorita apartine de Maternitatea Gilesti...
Daca ma poate ajuta cineva cu lamurii... Va multumesc mult...
Maria_C spune:
Buna fetelor!
Am si eu o problema... sunt insarcinata in aproape 39 de saptamani, am fost astazi la control si doctora mea m-a anuntat ca ea pleaca din localitate 2 saptamani, si daca vreau sa nasc cu ea va trebui sa-mi provoace nasterea... fiind la prima sarcina nu stiu prea multe despre riscurile nasterii provocate... iar cu doctoriata nu am putu vorbi prea mult, pentru ca era prea aglomerata, erau deja o coada de cateva persoane care asteptau sa intre la ea. Trebuie sa mentionez ca Doctorita apartine de Maternitatea Gilesti...
Daca ma poate ajuta cineva cu lamurii... Va multumesc mult...
mirela10 spune:
buna,fete cu burtii,mamici si bebici!
raportam si noi:tot colici
.azi noapte ,trezit tot asa des(5ori),si fiind asa de obosita,l-am culcat pe dany pe burta mea cu gandul ca poate doarme mai mult si m-am trezit la un moment dat cu impresia ca i-am dat sa suga si am adormit fara sa-l ragaai.si iau bietul copil de pe burta mea,dormind,si incep sa-i dau palmute pe spate.pana m-am dezmeticit ca de fapt el atunci vroia papa...ce era sa ragaie.
nasol sa fii asa bezmetic
azi nu a mai facut asa des kaka,sper ca si-a revenit,si a inceput sa pape mai bine,ca ieri era prea obosit si cu dureri de burtik.oricum pt diaree mi-a zis prietena mea care e asistenta la pediatrie ca pot sa-i dau mucilagiu de orez:o lingura de orez la100ml apa,se fierbe pana ramanee jumatate si se tritureaza bine(se da cu lingurita sau bibe)
azi cnad am vrut sa iesim afara,nu functiona nici un lift(avem 2,si stam la etajul10
)asa ca l-am luat in brate si am coborat pe scari,si l-am tinut cam un sfert de ora afara...
MARCH,PAI NU MAI ARE LOC BEBELINA SA SE miste in voie,asa ca mai ai un pic
MIRA,tu sigur esti mama eroina,bine ca-ti vine ajutor
CATA,EU ZIC SA NU TE MAI STRESEZI CE SA MANANCI SI CE NU.AICI NE-AU SPUS SA MANcam de toate(in cantitate mai mica varza,con`pida,fasole)ca sa se obisnuiasca bebe cu toate gusturile.colicile oricum le are,ca asa tre sa faca bebeii.eu nu mamnc mezeluri,cioco,bauturi acidulate si ce am scris in paranteza,in rest,de toate...plus ca eu bag la greu cereale si paine cu multa fibra,pt digestie,dar cred ca o sa le mai raresc...
fetle nu stiu ce sa ma mai fac,am un hemoroid intern care ma ucide de durere stand jos,in picoare,culcata).dau cu un unguent special,dar degeaba
...si cum alaptez mai mult in pozitie sezand,va inchipuiti...
ieri am avut o zi tare nasoala ,intre diareea lui bebe si senzatia ca fac totul singura ,mi-au cazut nervii pe iulian si m-a apucat plansul.oboseala isi spune cuvantul...uneori ma mir ca mai am lapte la cat de stresata sunt,si ii multumesc lui Dumnezeu ca are grija de bebe.dar azi mi-a mai trecut depresia,asta e mai avem momente de astea...
va pupacesc pe toate si ma duc sa ma intind un pic,poate da Domnul si atipesc
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
T_Ioana spune:
Mi-e dor de voi, felicitari fetelor care au nascut, imi cer mii de scuze ca nu am sunat sau trimis mesaje, voi ati fost atat de dragute cu mine cand am nascut....dar sunt rupta complet de realitate....
Toata ziua bebe si somn, ca dorm si eu printre mese, nu stiu cand scapam de masa de noapte, ca al meu cupil tot din 3 in 3 ore mananca, asa ca avem 7-8 mese pe zi, mannaca ca la carte, 11-120 grame la un supt si a pus destul de bine. Avem 4.380 gr, si cand am venit acasa acum 6 saptamani aveam 2.920 gr deci eu zic ca suntem in grafic.
Probleme cu colicii avem in continuare, mama lor de colici, dar m-a invatat cineva sa-i dau picaturile intre mese si e mult mai bine. Eu ii dau Sab Simplex, Bonnisan si Gripe Water, incerc sa le variez ca sa nu se obisnuiasca cu ele, si zic ca ne descurcam destul de bine.
Va pup mult pe toate si va iubesc, tin pumnii celor care trebuie sa nasca zilelel astea si sper sa reusesc sa mai intru!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
pisoi3 spune:
Buna fetele
,
Am reusit si eu sa recuperez ce ati scris cat am fost eu la maternitate, felicitari proaspetelor mamici, Denisa
, Ella
, Ana_M
, sa va traiasca micutii si sa fie sanatosi! Sper ca n-am uitat pe nimeni, si daca am uitat, aceleasi urari!
Am observat ca bebele meu, al Ellei si al Anei_M s-au nascut in aceeasi zi, pai noi eram intarziatele, uite ce bine ne-am nimerit, cand s-au hotarat bebeii
, s-au hotarat, cred ca s-au vorbit inainte!
Giova
, Mark a avut 10 Apgar, ca am vazut ca e un semn de intrebare in listuta. Merci frumos
.
Despre bebe al meu ce sa va zic? E un dragut, il iubesc mult de tot, e cuminte, doarme mult, papa doar la san, noaptea doarme de la 12 la 6, se trezeste cam la 5-6 ore sa pape, in timpul zilei mai sta treaz dar nu plange, doar gangureste, nici nu simtim ca avem bebe in casa, sa nu fie de deochi. Il mai chinuie colicile, luam Baby Water Gripe si ne potolim. Maraki, tu unde ii dai bebeului tau Nistatin, pe gurita? Ca si mie mi-a scris pe reteta la spital si nu stiu cum sa i-l dau, trebuie sa ajung la farmacie sa cumpar.
Ursulica
, felicitari pentru cele 15 kg, eu inca nu m-am cantarit, trebuie sa imi iau cantar, ca ala vechi era stricat si l-a aruncat sotul.
Cu operatia e mai bine, naspa a fost prima zi, a doua mai putin dar tot naspa, a treia mai bine iar azi ma simt mai vioaie, dar in prima zi m-am simtit ca taiata cu fierastraul, o sa scriu povestea nasterii, n-a fost nimic spectaculos, o nastere ok, m-a luat cam pe nepregatite ca eu credeam ca ma duc la un control dar m-a bagat in operatie.
Va pup acum si revin
, ma apuc sa trimit niste mailuri, acum ca doarme bebe.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Giova spune:
Mirela eu zic ca nu mai are rost sa ne plangem, ca nu rezolvam nimic. Suntem zoombie, nu stim in ce directie sa o luam, dar sper sa ne dea D-zeu puterea sa trecem peste asta.
Eu mananc cam de toate, fara fructe, ieri am papat putina cioco., dar gata, ca uite ce-i fac la bebe.
Nu mai stiu nici eu ce sa mananc, toata ziua numai lapte si paine cu unt. Mai fac o supica si mananc carnea de pui din ea, asa fiarta.
Asa patesc si eu noaptea, bebe plange si eu ma uit la el si cred ca l-am hranit, pe cand saracul e mort de foame.
Al meu doarme acum pe burtica si uite nu s-a mai trezit de 30 min. Si ar cam fi cazul sa pape.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
Anda sticluta are o pipeta speciala pt. bebei, este lunga din plastic si rotunda...mi-a spus asistenta sa-i dau dupa ce mananca( cam de 4-5 ori pe zi ) direct in gurita, mai mult sa suga el sa poata sa se imprastie pe toata limbutza....are masura pipeta...deci dupa ce mananca o sa-i dai nistatinul si il lasi asa pana la urmatoarea masa.Sa vorbesti cu asistenta sau dr. ca nu mi se pare in regula sa manance bebele la asa mare distanta intre ore.Daca vezi ca doarme il scoli, s-ar putea sa doarma din cauza icterului.Sa nu te superi ca ti-am spus
Giova a fost mortala poza in care Marcolino sta sprijinit pe manuta cu ursuletul![]()

Este scumpic de nu mai pot
Mirela, Catalina...imi pare rau ca nu reusiti sa dormiti
Angelo meu doarme de nu am treaba, mai are si el colici dar nu ma face sa stau de planton noaptea.
Scriu mai tarziu ca am treaba de facut pana se scoala bebelinul
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
adameasca spune:
Buna!
Vroiam sa va mai dau vesti despre Dana Ene. E acasa, nu mai are acces la calculator pentru ca a fost desfacut in bucati de sotul ei. A fost la inceputul saptamanii la doctor, are colul inchis dar foarte scurt, de aceea i s-a recomanda repaos total. Are contractii dureroase din cand in cand. Asa ca sta ca poate de cuminte, ca sa nasca cat mai aproape de termen. Pe Oana a dus-o la bunici de o saptamana si nu o mai aduc decat dupa ce apare Roxana.
Imi pre rau ca va chinuiti cu colicii. Nu stiu daca va incalzeste cu ceva, dar fi-miu a avut colici pana la 3 luni si la 3 luni jumate i-au iesit primii doi dinti, asa ca pana la 1 an jumate, cand a cam terminat cu eruptiilr dentare, NU AM DORMIT noaptea.
Deci se poate si mai rau. Curaj si nervi de otel! Va pup.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
Bee spune:
Wow Anda si tu ai bebelush din categoria somnorosi ca fii-mea. Dar ar trebui sa ai grija, dupa cum ti-a zis si Maraki, sa nu fie din cauza icterului, ca eu in grija altora, trebuia sa las fata sa doarma cat voia si a scazut mult in greutate primele zile. Acum tot reprize de somn lung baga, daca nu are colici, dar numai noaptea o las 5 ore de somn.
Mirela, rau imi pare ca va chinuiti amandoi.
.noi macar avem program diurn.
fug ca ma mananca Ana.