Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 14
asteryaro spune:
Denisa
, sa va traiasca scumpetea, voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea! Am vazut si pozele, minunata fetita voastra! Refacere rapida si mult laptic.
Cristina
38w
Razvan
Mai avem putin...
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Tre sa iau si eu Water Gripe, ca vad ca face minuni.
Clau zice ca se vede si cu Sab Simplex, ca ragaie mai bine si scoate la basini cu carul. dar tot ne mai doare burtica. bine ca sunt scurte reprizele si putine pe zi.
Cata mi se par scumpe burtierele de la Sensiblu.
Eu am luat din mag. normal la 60.000 lei, una din spital, la 100.000 lei, si azi imi va lua Clau din aia cu scai, care se micsoreaza, de la Tehnica medicala- un mag. cu de toate pt. medicina. De acolo mi-a luat si colac medicinal, de am stat in fund la 200.000 lei. si mi-a prins tare bine.
Rectific: a fost Clau la Tehnica medicala, acum si o burtiera cu scai costa 1.300.000 lei!! Nebuni!!

I-am zis ca-i dau nr. sa-mi ia una mai mica tot cu 60.000 lei, caci pe urma nici nu cred sa mai am nevoie.
Aici sunt -9 grade. La voi?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
irinadum spune:
Fetelor careia dintre voi i_a venit ciclul? Ca sunt curioasa dc e normal sa iti vina asa mult adica cu galeata pe minut
.
Deci cu centura din cat eam citit inseamna ca e cam tarziu sa o port.
Noi am dat programul copilului peste cap cu iesirilelungi de ieri in sensul ca a dormit toata ziua si noaptea pana la 3.30 dupa care am miorlait pana la 6.30. Azi il trec la alte orare ca asa nu imi convine. Bine ca ploua afara si nu il mai scot.
Denisa deja ii faci program lui Emma la o spatamana? Cum ai rezolvat cu siropurile e mai bine?
PuPICI la restul fetelor.
Pana la urma chair nu mai naste nimeni?
Daniela tu nasti de nu ai mai semnat condica?
Irina
utocatalina spune:
Giova f. bine ca ai gasit ieftine...eu nu m-am interesat de subiectul asta si intimplator inainte de a naste am intrebat la Sensiblue daca au ca imi trebuia pentru mama...daca gasesc fetele si mai ieftin e super bine...aici nu stiu cite grade minus sunt, dar e f. frig...adineauri am schimbat-o si i-am dat sa pape si s-a rahatit pe masa de infasat si pisulit in acelasi timp..arata ca un purcel....nu mai stiam ce sa fac...noroc ca aveam apita incalzita si i-am spalat curuletul...Surprize...surprize!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
canda_h spune:
ziua buna mamici cu bebici si burtici
dupa o mica pauza. nu am mai apucat sa va scriu de vineri ca ne-a picat net-ul. vineri am fost la spital si ne-a pus doamna doctor la ceva aparat sa "vada" bataile inimii si contractiile. am decis ca mai putem sta un pic asa ca suntem in asteptarea micului print. acum chiar ca suntem pe ultima suta de metri si suntem tare nerabdatori... oare mai e mult pana departe?
mamici cu bebici sunteti de admirat cat de bine va descurcati ... vad ca apar tot felul de probleme (colici, constipatie ...), dar gasiti solutii pentru toate.
pentru toate mamicile.
burtici, voi mai puteti? mie nu mi-e foarte greu, dar tot astept sa vina bebe odata. deja m-am obisnuit si cu trezitul noaptea si cu durerile de burta ...
va doresc la toate o zi superba
Angi 39+
Giova spune:
Angi multa bafta iti doresc si nastere usoara.
Cata sper ca mi-a luat Clau mai ieftina, ca m-a sunat sa ma intrebe ce marime. Mie ti-am zis ff bine mi-a facut, nu ma mai dureau uterul si toate organele care au coborat.
Ohoho, numai o data a facut Bia pe masa de infasat? Al meu imi face fest fantani arteziene, ieri m-a umplut si de kk si de pipi.
Irina, acum cred ca e tarziu sa o mai pui, dar lasa ca se retrage ea burtica, daca nu spor la abdomene. Si eu vreau sa ma apuc, dar sa se mai vindece epiziotomia, cred ca ma apuc dupa ce merg la control la dr.
Si al meu a dormit mult dupa ce l-am adus de afara. Dar mama mi-a zis ca sa nu-l trezesc sa pape, al meu se trezeste de fiecare data singur cand ii e foame, la 3 ore si ceva, 3 ore, 2 ore jumate, depinde.
Dar si eu i-am facut program din prima sapt., nu am lasat dupa el, sa manance cand vrea.Si bine am facut, ca nu e un haos cu mesele.
Am vb. de botez cu nasii, il facem dupa Paste imediat.
azi m-a sunat sora-mea, i-a prelungit permisul de sedere, asa ca in feb. vine la bebe, si in martie il da pecel nou, deci vine si de Paste si de botez.
Sunt fericita si ea saraca abia asteapta sa-si vada nepotul.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
irinadum spune:
Giova nici eu nu il trezesc cand doarme pentru ca sunt de parere ca el se trezeste cand e foame. Insa ieri am stat cam mult afara si era obosit de aia cred ca a si dormit asa mult ziua si s_a trezit noaptea pe la 3.30. De asta am zis ca am sa vad azi dc isi reia programul lui obisnuit ( pe care il are de vreo trei saptamani) mai ales ca nu il scot afara.Eu ii dau sa manance la 3 ore cel mai devreme asta dc e treaza dc nu il mai las pana se trezeste.Iar de burtica cred ca incep si eu abdomene dar asta dupa ce imi trec "musafirii" ca altfel ......... Ca sa nu mai spun ce vergeturi am pe burta zici ca m_a batut unu cu nuiaua. Ca sa nu mai zic de tona de crema cu care m_am dat zilnic juma de an.
Si apropo de fantani arteziene al meu nu a facut kk niciodata cand l_am schimbat insa pipi nu va mai spun de cate ori a udat tot prin jur si asta inn secundele dintre pus noul pampers.
Irina
ema.72 spune:
Fetele imi cer scuze ca intru si eu la voi, sunt o mamica de martie-aprilie 2006 si am si eu o intrebare pentru Alina Matei. Ce analiza ai facut de ti-au descoperit Enterococcus si la ce laborator? Eu urmeaza sa fac analizele de trimestrul 3 si stiu doar de Hemoleucograma, urina si Streptococcul tip B din secretie, pentru ca la ultumul control eram cam aiurita si n-am retinut tot ce mi-a zis dr.
Multumesc mult de raspuns si bafta sa scapi de el dupa tratament. Nu-ti face probleme oricum , daca dr.T. stie de analiza ta bb nu va avea probleme.
Ema 34
canda_h spune:
Irina, chiar m-am mirat ca n-am auzit pe nimeni plangandu-se de vergeturi. E adevarat ca apar dupa nastere?
Giova multumesc de urare ... chiar sper sa nasc usor!
Giova sa imi spui si mie de unde ti-a luat Clau brau. Eu am unul si nu m-am agitat sa imi caut ca am zis ca il trimit pe Codru dupa ce nasc. Am vazut ceva si in Aurora, dar nici prin cap nu mi-a trecut sa intreb cat costa
.
Angi
honey spune:
buna mamicilor, ma numesc dana si sunt o viitoare mamica cu data nasterii pe 25 ianuarie 2006, baiat, Spitalul Cantacuzino, Dr. Ruxandra Dumitrescu.
Cam tarziu ma inscriu dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu prea am avut timp, in schimb v-am citit conversatiile.
Va sarut si bafta.