Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor,

Bebeul meu nu a facut kaki de alaltaieri seara, am incercat cu termometrul si ieri si azi dimineata si nu a dat nici un rezultat.Incerc sa sun moasa sa vedem ce imi spune sa-i dau, deocamdata nu are semnal pe mobilAm facut ceai de musetel si i-am dat lui Angelo cam 30 ml, sper sa isi faca efectul atat cat trebuie.In rest,puiul nostru a dormit foarte bine, il trezesc eu cand trebuie sa manance de ieri am inceput sa-i dau cate 130 ml laptic, vad ca il bea fara prea multe insistente
Fetele care se plang de bebei ca au colici: voi gatiti cu ceapa? Eu nu am pus gura deloc pe ceapa sau usturoi,nu mai fac mancare cu ceapa
De cand am nascut, am slabit doar 11 kg Hainele mele nu imi vin, tot cele de gravi sant bune trebuie sa slabesc vreo 14 kg Poate ajung astazi jos la magazine sa imi i-au ceva pt. ca este ultima saptamana cand au reduceri la absolut tot.
Am vb. cu moasa acum: a spus ca pot sa-i dau lui bebe putina apa fiarta cu zahar( foarte putin ) si sa il mai stimulez cu termometru.I-am zis de ceaiul de musetel si a spus ca nu e nici o problema,sper sa aiba rezultate.Dupa cum am citit si la alte fete, cica nu e problema ca nu a facut kaki de sambata, poate sa mai treaca inca vreo 2-3 zile Doamne fereste!!! Eu nu il las pe bebele meu sa stea atat fara sa iasa afara

pupici la toate, v-am citit dar trebuie sa-i fac laptic lui Angelo

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki lasa ca slabesti tu.
Eu sunt bucuroasa, ca ma incap vechile haine. Cele de gravi le-am impachetat sa nu le mai vad.
Nu mai vreau haine largi. am vazut ceva bluzite misto, largute, ca de gravi, dar nici nu m-am atins de ele.
Marco al meu nu face noaptea kk, dar ziua baga la greu.
Angi, burtiera vezi ca este la Materna, unde e si Altexul, langa Opera. Si sunt ieftine, merita 60.000 lei. Sa o iei la tine, ca de nu te pun femeile de serviciu sa o cumperi din spital la 100.000 lei. eu asa am patit. Mi-am luat marimea 95 cm, si acum i-am zis la Clau sa-mi ia mult mai mica. Sunt curioasa cu ce vine acasa.
Honey- Dana bine ai venit pe !!
Te trec imediat pe listutza, dar vreau sa termin de calcat.
Diana pe unde o fi? ca nu a mai intrat de mult.Sper ca e bine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Angi mie mi_au aparut cu vreo 3 saptamani inainte de nastere si acum arata ca dracu sunt urate rau si am inteles ca nici nu mai dispar. Sa vad eu la vara cand merg acasa la Cta cine mai face plaja cu buricul gol? Cotea. Le dau cu fo,d de ten si nu mai intru in apa.
Honey bine ai venit deci sa inteleg ca nasti saptamana asta?
Monica si mie mi_au zis la fel ca dc nu iese doua zile atunci sa imi fac probleme. 130 de ml lao masa? Pai e haplea rau al tau .
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Fetelor sa nu dati cu rosii - imi dau si eu cu parerea asta din ce am mai citit !
1. cica e bine sa lasi bebele sa doarma cat vrea - se trezeste el cand ii este foame - nu trebuie trezit - si invers - daca se trezeste de 100 de ori sa manance trebuie sa-i dai de 100 de ori sa manance - in final dupa prima luna sistemul lui se va regla singur si automat - nu trebuie ajutat sau fortat in nici un fel.
2. Faza cu termometrul - cica se invata organismul lenes daca tot il stimulezi - si asa va ajunge la constipatie.

Ema 72 - analiza pe care am facut-o se numeste tampon col - si am facut-o la Medlife.

Faza sta in felul urmator e mai mult de povestit asa ca te rog sa ai rabdare cu mine - si mie dr. T mi-a zis sa-mi fac analiza pentru streptococul B (tot din col) la Medicover - asta se intampla prin saptamana 32-33 cred ca. Eu am avut o criza de rinichi in acea perioada - nu se stie daca a fost vreo piatra, infectie urinara, sau pur si simplu vreun junghi la coloana, dar cert este ca am ajuns de urgenta la Elias la 2 noaptea cu dureri foarte puternice in spate in partea stanga si cu contractii in acelasi timp - astea s-au declansat de la durerea de spate sau banuiesc de la vreo infectie urinara. Cert este ca in spital am facut inca 2 nopti la rand aceasta criza. S-au gandit dupa trei zile sa-mi faca urocultura - dar nu au mai asteptat si rezultatul si m-au bagat pe antibiotic - Cefotaxim. Urocultura mea a disparut in neant ???? cica s-a pierdut asa ca nu stiu nici in ziua de azi ce naiba am avut. Am facut Cefotaxim vreo 10 zile dupa care m-au externat - o injectie la 6 ore. Dr. T dupa externare m-a trimis sa-mi fac analiza asta de streptococ B la Medicover - acum imi dau cu parerea - banuiesc ca m-a trimis din urmatorul motiv - acest streptococ poate da infectie urinara (ceea ce si el banuia ca am avut) si declanseaza si nasterea prematura (vezi contractiile mele ca era cat pe ce sa se lase cu membrane rupte). Am fost la Medicover - am facut analiza - si ghici ? Nu aveam nici un streptococ B. Fraiera am fost eu ca nu am mai stat vreo saptamana doua si sa-mi repet singura urocultura in alta parte - ca asa poate aflam ce am avut - pur si simplu au venit sarbatorile si nu stiu ce a fost in capul meu (nimic cred ca) si nu am mai facut nici o urocultura - desi sincer imi propusesem.

Eu am platit de catre firma la care lucrez un abonament la Medlife -asa ca tot ceea ce fac acolo este gratuit (uraaa) daca am recomandare de la un medic de acolo. Cand dr. T mi-a zis sa-mi fac analizele de ultim trimestru (acum de final) sange, urina si mai stiu eu ce doctorul de la Medlife mi-a facut si acest tampon de col iar - nu stiu sa-ti spun daca el a cerut sa se testeze daca eu am in col toti streptococii de pe fata pamantului sau numai asta de tip D - habar nu am - cert este ca sambata cand mi-am luat rezultatul m-am trezit cu acest streptococ de tip D. Intrebare care ma chinuie pe mine - o fi cerut pentru toti streptococii pamantului si a iesit doar asta D, a cerut doar pentru asta si norocul meu ca l-a cerut ca uite ca il am si macar pot face ceva in privinta asta, daca l-oi avea si pe ala B si el a cerut doar pentru D sa se verifice, etc ...

Oricum sambata m-am dus si cu pp - acum astept rezultatul si de la urocultura - parca am avut un feeling - pe asta mi-am cerut-o singura sa mi-o fac.

Concluzie - nu cred ca cei de la Medicover te testeaza pentru D din proprie initiativa atata timp cat tu ceri B si platesti numai pentru streptococul de tip B. Sfatul meu este sa le faci pe amandoua desi banuiesc ca o sa coste destul de mult - nu mai conteaza. Sau poti sa-l intrebi pe dr. T - ca sincera sa fiu si eu sunt curioasa de ce nu a zis sa le fac pentru amandoua. Oricum eu ma duc miercuri la el la cabinet si o sa-l mai intreb pe tema asta una alta. Sau poate aberez - poate odata ce testeaza pentru B iti apare si D-ul in caz ca-l ai pe vreunul dintre ele iar eu la vremea cand am facut B-ul nu aveam nimic (nici B nici D) si l-am luat intre timp - habar nu am mai bine il intrebi pe dr. T sa nu iti zic eu prostii. Eu pe doctorul de la Medlife nu l-am intrebat domne dar tu mi-ai dat strict pentru D - ca uite eu acum tzshpe saptamani mi-am verificat B-ul la Medicover si nu aveam nimic.

Sper ca te-am lamurit cat de cat si nu te-am ametit mai tare.

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, fetele.
Probabil ne-ati dat disparute, dar suntem aici si citim cu sraguinta tot tot tot.
Nu am reusit sa felicit proaspetele mamici si sa imi fei cu iertare, dar am fost cu gandul la voi.
Nu am mai reusit sa scriu pentru ca avem probleme cu netul (acum sunt logata cu mobilul) si ne omoara colicii rau de tot. Eu am fost zombie desi am facut cu schimbul cu Ovi. Datorita oboselii doua zile am avut mai putin laptic si a trebuit sa ii dau completare, dar vad ca de doua zile e un pic mai bine si desi Anastasia se screme rau de tot in somn, a reusit sa doarma si eu la fel. Ma nelinisteste tare o iritatie destul de urata la fundulet si putica si nu trece cu nimic. La voi ce functioneaza?
In zilele agitate nici nu reusim sa ne tinem de programul de masa, bebe cere mai des de 3 ore papa si cred ca si asta o zapaceste la burtica. Cat despre trezit sa pape, nici nu se pune problema ca ea si asa doarme putin.
Nu mai stiu cine intrebase de centura in caz de cezariana...mie doctorul mi-a spus ca nu este adeptul si prin urmare nu am folosit. Cat despre kg, eu am pierdut 13, dar vad ca de 10 zile stagnez.
Daniela, imi pare rau ca au aparut problemute acum spre sfarsit, dar sunt convinsa ca va fi totul foarte bine.
M-am delectat cu pozele bebilor, doamne ce frumosi sunt toti.
Fetele gravidutele, eu va sfatuiesc sa va bucurati din plin de ultimele zlipe de sarcina, sa va plimbati mult sa papati ce vreti voi pentru ca dupa ce vin bebeii totul se schimba. Mie mi-e dor de sarcina, desi sunt super fericita ca mamica si fiecare clipa este deosebita (mai putin cand sufera printesa).
Va pupic pe toate.

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67229" target="_blank"> Cap. 129

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor iaca ca i-am mai facut si eu niste poze Biei ca doar a facut 3 sapt azi...le gasiti la "Bia la 3 sapt."...apropo de slabit, eu nu intru inca in nimik din ce aveam inainte de sracina, pentru ca toate lucrurile mele sunt mulate...naspa acum...cit priveste blugii aia pe elastic de gravida, pe care ii port acum iar e naspa ca ieri la Mall trageam de ei sa nu-mi cada si nu le pot pune curea...ca atare, m-am decis ca atunci cind oi putea sa ma duc sa-mi cumpar 1 pereche de blugi noi pentru perioada de tranzitie, pina oi mai incapea in cei vechi (daca oi mai incapea!)...Alina Mattei acum zic si eu ce m-a invatat mama...bb nu are voie sa doarma mai mult de 5 ore intr-o zi si asta o singura data...eu pe Bia o singura data am lasat-o sa doarma 5 ore, in rest trezita la 3 ore jumate si dat papa....mai devreme de 2 ore nu i-am dat sa pape ca se amplifica colicii ca ajunge laptele nou peste cel vechi. Cu termometru as recurge la el daca nu am incotro...apropo...am schimbat-o pe Bia in pat la noi..nu stiu cine m-a pus...ca a tras iar un jet de caca moale de iar a minjit totul in jur...nasol..cica i se trage de la cartoful copt pe care l-am mincat ieri la Mall...si eu ce sa mai maninc atunci? Azi, pina acum nu a avut colici, dar vad eu ca la noapte iar incepe sau nu? Ursoiaca intru acum sa vad pozele!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Honey, bine ai venit

Mamicilor cezariene, voi cum va simtiti operatia? Eu nu simt deloc taietura, in schimb am iatagane prin burtik. Ce ma ingrijoreaza este ca simt in jurul operatiei ceva tare, ca un brau de carne, pe dinauntru. Asa trebuie sa se simta ? Simt ca si cum acolo ar fi 2-3 randuri de carne cusute strans. La voi se simte asa ceva sau ... tre sa ma duc la control ?

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput