Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:
Gata am vazut. Deci e clar ca e bubulina nr 1. Doamne ce grasana frumaosa. Asa imi place mie. Raisa papausa grasana. M_a uns la suflet grasana mica.Pupici si voua.
Irina
Giova spune:
Ursoaica am vazut pozele
.
Sa va traiasca grasunica frumusica!!!
Deea , numai acum am vazut pozele cu Daria. Pui pe ea, ce par are!!!Super!!
Fetele maine pun si eu toate pozele in contul comun, nu ma mai risc cu linkul.
Numai maine mai am comp., camarti vin italienii, dar maine da comanda Clau de un comp. si-a ales el componentele si pana il asambleaza dureaza max. 7 zile, si pe urma e numai al nostru.
pupici!!!!!!!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
iuliiuli spune:
Buna seara la burtici si la mamici!
Iaca am reusit sa mai intru si eu , tot tarziu , dupa ce s-a culcat Alex , caci altfel e cu mainile pe tastatura si nu pot sa fac nimic!
Imi place de mamici, daca ati sti ca va citesc cu nerabdare sa vad ce ati mai facut, ce le-ati mai dat la bebelusi...desi am si eu un baietel si am trecut prin majoritatea starilor pe care le traiti voi acum, parca astept cu emotie pe cel de-al doilea!

Despre burtici, daca sunt ca mine
...pe de o parte as vrea sa vina cat mai tarziu posibil sa poata fi cat mai aproape de termen, pe de alta parte...NU MAI AM RABDARE! Pentru ca nu pot face mai nimic prin casa, caci la ultimul control colul meu era si scurt si moale...mi s-a recomandat sa stau pur si simplu daca vreau sa ajung cu sarcina cat mai aproape de termen...
Citeam acum ceva vreme, inainte sa nasca despre Denisa...super activa ca si graviduta si probabil nu a fost singura...Dar mai e putin...
O intrebare ptr mamici, mai ales ptr cele care au nascut natural:purtati centura? de care? cat este de utila?
Intru si eu pe contul comun sa va vad pe cele care ati nascut si pe bebelusii vostri si revin...daca mai gasesc pe cineva!
Iulia
37+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
iuliiuli spune:
Ma las pagubasa pe seara asta cu vizionatul caci imi incarca foarte greu ...
...mai incerc caci vreau sa va vad cum aratati dupa ce ati nascut!
Sa aveti o noapte cu cat mai putini colici mamici de bebelusi, si la gravidute cu cat mai putine treziri din motivele stiute (mers la pisu, dureri de spate, insomnii etc.)![]()
![]()
pupici,
Iulia
37+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
Denisam spune:
Buna burtici si mamici,
Ursulina- super scumpa Rais, e o dulce foc
.
Irina- pupicei
si voua-noi azi am avut os eir emai nasola cu burtica dr dup gripe wter trece si dc o mai alsam s si plinga vreo 3-5 min, tu de cate ori pe zi ii dadei lui Mario?Astia zic maxim 4 doze de juma de linguritza.
CUSCRA SI MONICA-
la bebelasi si numai bine!
Restul Mamicilor- Giova, Mirela, Florinini, Ana, Bee,Bombonica-
si voua si la bebelasi si numai bine, merg sa ma fac si eu la par acuma si sa vad ce mai pot pina se scoala POPMPITZA si s vrea s afacem niste poze la brad ca apoi sa il scot, sper sa apucm in seara asta, oricum azi am iesit 1h din casa cu Dragos cat a dormit sa imi iau centura pt burtica, ca sa o fac sa dispar de tot, mai am de dat jos vreo 9,5kg ca sa ajung la 53kg ct aveam, dar cu mama cre fce numi bunatatzi- sa vedem
-Nu-i bai, laptic sa avem, restul se varezolva.
Am fugit, revin maine, dupa doctor!
Denisa
Denisa si
Emma Andreea
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Iuli buna intrebare sieu as fi vrut sa stiu despre centura daca nu o fi deja prea tarziu
.
Denisa ii dadeam noaptea eu de trei ori in functie de masa inaintea ei caci ziua ii dadeam alta minune . Insa nu i_am dat mult caci pe la maxim doua saptamani nu am mai avut probleme. In total nu stiu dc au fost 5 nopti nedormite.
Irina
Bee spune:
Buna burtici si mamici cu bebici.
Noi impingem de carutz prin casa, doar doar, ne-om potoli. evident in weekend am fost cuminti foc. Doar cand ramane cu mama are fata mea chef de urlete si racnete. Noi doua suntem ursoaice polare. Ieri pe frig si vant am dus fata la parintii mei. Ca sarbatoreau ceva si trebuia sa fim prezenti cu totii. SI socrul meu a comentat evident ca de ce scoatem fata din casa, ca nutrebuia s-o scoatem pana la botez, etc. Texte. Bine ca nu mi le-a spus mie, ci lui Radu, ca faceam urat!
Pisoi, mersi de raspuns in legatura cu cezariana. Incep sa ma ingrijorez. Se pare ca numai eu m-am simtit super nasol dupa.
. Soarta. Boala mea de sange si-on face de cap. Saptamana asta o sa ma duc si eu la doctor sa ma vada, ca a trecut o luna de la operatie. Iar pe bebitza mea somnoroasa, eu tot n-o pot lasa mai mult de 5 ore sa doarma! Nu pot si gata. Dar mi-a facut-o acum 2 nopti: am trezit-o la 1 noaptea, dupa 5 ore de somn si nu a vrut sa suga. O ora jumate m-am chinuit si nimic. SI s-a trezit si la 5 sa pape evident!
Ana, , curaj mult cu bebitza mica! La inceput sug mai mult timp si mai putin eficient. Totul e sa nu dezarmezi, ca sigur vor veni si vremuri mai bune! ACum am ajuns sa sugem maxim jumatate de ora!
.
Maraki, eu cred ca am avut transpiratii de slabiciune, ca dupa 10 zile s-au oprit.
Fetele, momentan eu va
, ca zbiara fata din toti plamanii
az
Bee spune:
Vai de mine. Dupa o repriza de 2-3 minute de zbierete in carutz, am luat-o in brate si a adormit instant. Tocmai ma apucasem sa pregatesc DEbridatul sa i-l dau, cand am realizat ca nu mai aveam cui, puiul era "lemn". STiam eu ce stiam! Asta noapte a mancat la 2, la 3.30 am adormit-o dar la 6 era din nou in picioare. A supt din nou muuuult, am luat-o in brate la ragait, am pus-o in pat cu mine si nici gand sa doarma. Ochi inchisi si zbierete cand isi aducea aminte. I-am dat din nou sa suga, poate o pacalesc, nimic: eu dormeam pe mine, ea nu! Am schimbat-o si nu avea nimic, era curata. Concluzia? De ce plange un copil satul, curat, schimbat, pe care nu-l doare nimic? Eu spun ca de somn. Nu stie sa adoarma! Asa eram si eu spune mama, deci trebuia sa ma astept.
Mira, esti de admirat cu copii tai facuti si in burtica.
Giova, eu Debridatul l-am dat pt colici: 2 jumatati de lingurita (una dimineata, una seara). Cum sa se inece copilul cu aer rece? Trebuia? Pai eu am scos-o si Duminica pe ger si a dormit non stop. Ieri nu mai vorbesc! Era si ger si vant! Cand am plecat era soare, cand am ajuns jos (noi stam la 8) s-a innorat brusc si a inceput gerul si vantul. Iar cu racitul, asa stiam si eu: cat copii nu fac febra e ok, n-au nimic. Fata mea haraie si maraie si noaptea am senzatia ca se inneaca, dar pediatra mi-a zis ca e sanatoasa si-mi fac eu multe griji. EU ii dau numai ser fiziologic pentru nasuc infundat. Iar mucisorii am renuntat sa-i mai evacuez a n-am nici o sansa.
Gravidutelor
. Stiu ca cele mai multe sunteti in ultima luna, care trece atat de greu. Sa vedeti voi prima luna cu bb cat de iute trece! Nici n-o simtiti!
Hai ca fug la somn, ca sunt chiauna!
Bee si Ana Teodora
Giova spune:
Neatza!!!
Irina, IuliIuli eu port centura inca de cand m-am dat jos de pe masa. Si mi-a facut super bine. In prima sapt. daca nu o aveam, ma dureau toate cele prin burtica. Chiar azi trebuie sa-mi cumpere Clau pe a 3-a ca prima e de gunoi, s-a largit, a doua e putin larga si-mi trebuie mai stransa.
Si asa a disparut frumoasa mea burtica care o aveam inainte de sarcina.
Bee, am auzit, ca, daca nu sunt obisnuiti bebeii se inneaca cu aerul rece de afara. Dar ca si Ana ta si al meu a dormit tun.
Denisa ma bucur ca sunteti bine, si ca mama ta va face numai bunatati. Mananci orice, sau ti cat de cat regim pt. bebe?
Cum nu a prea mancat ieri, a mancat azi noapte ca un hapor si acum de dim. i-am schimbat vreo 2 randuri de haine, caci a recurgitat la noi in pat, pe ele, pe mine. OPfff ce putim a acru. La dus cu noi.
Azi imi fac un pilaf cu piept de pui. Trebuie sa mai diversific mancarea, caci m-am saturat de carnita fiarta si supica de pui.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Neata...am scris ieri mesaj dar nu mergea siteul..Giova Debridatul este tot pentru colici, si e bun si pentru constipatie si pentru diaree pentru ca regleaza tranzitul intestinal, etc...am mai cumparat si Water Gripe din asta i-am dat si azi si Espumisan tot pentru gaze, colici etc...eu ieri am fost la film la Mall...am vazut Narnya..sala plina de copii, a fost fain...Bia ieri s-a vaitat de burtica, a papat putin in comparatie cu alte dati si a dormit mult...mi-am facut o serie de griji ca nu o fi de la colici lipsa ei de apetit, sa nu cumva sa fi racit...Dan zice ca nu, acum vad ca si Water Gripe are efect sedativ, deci se poate sa fie si de la asta...Apropo...azi am facut 3 sapt. URA!...Astia de schimba liftul fac niste zgomote infernale...Bia doarme, dar eu trebuie sa ma duc des la ea in camera ca din cauza zgomotului nu o aud daca plinge...De dimineata cind m-am muls abia am reusit sa scot 50 ml...ea bause de la tita 50...mi-a fost frica ca-mi dispare lapticul, dar vad ca acum iar am scos 100 ml in scurt timp...O sap. faina va urez mamici si burtici...Iulia intrebai de centura...eu am nascut natural si nu port...burta s-a retras aproape de tot...restul cred ca numai cu abdomene de va duce,mai este oricum f. putin, deci nu mi-am luat si nu-mi iau centura ca nu e cazul la mine!Daca te va tenta sa-ti iei sa stii ca am vazut la Sensiblue la 300.000, din alea cu arici, pe numere S, M, L, XL...![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta