Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
Ana_m spune:
Mersi pt sfaturile de ieri cu termometrul, am facut asa si s-a rezolvat. Dar pana atunci m-am umflat de plans de grija.
Azi sunt varza. Ma doare capul de innebunesc, dorm f. putin noaptea, bebelina mea maninca foarte incet, cate o ora chiar 2, de cate ori o pun in patut se trezesste, sau incepe sa sughite, sau iar trebuie schimbat scutecul
si iar o luam de la capat. Cate 4 reprize de supt. Sunt zombi.
Am luat o jumate de algocalmin, e ok oare ? Ca vad stele verzi.
Va pup
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
J G spune:
Buna seara la secta!
Mai chiar ca azi e cred cea mai slaba zi din istoria topicului nostru la capitolul posturi!
Irina eu ce sa mai zic, nici nu am apucat sa o fac si ma plang de toate alea... mai ales de saracul meu ficat care iar si-a luat niste suturi azi... din punctul meu de vedere Mira este eroina!!
Pe aici prin Bucuresti e frig, bate vantul foarte nasol... si eu am tot facut drumuri. Acum iar vreau sa ma bag la dush cald de tot si apoi infofoleala in pat.
In ultimele seri am luat niste ... un fel de calmante naturiste si vad ca dorm un pic mai bine. Dar de cate ori ma trezesc am burta foarte tare si in valuri (sau dealuri). Sper sa mai stea bubulina la cald macar pana reusesc sa ma mut... ca iar ma mut!
Alina Mattei nu te speria de streptococ, ai incredere in T ca e foarte vigilent cu chestiile astea. Eu maine am rezultatele la streptococ B, sper sa fie ok!
Maraki, Nico, Pisoi, Giova, restul fetelor... 
Mai stau pe aici daca mai aveti chef de vorba!
J 37+
Ursoaica spune:
Ana vezi ca se transmite in lapte!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
miraklucker spune:
Janina, i-AI GASIT NUME LA FETITA, CA PARCA SI TU ERAI TOT IN CAUTARE??
noi nu ne putem horata, al meu sot cica sa caut pe internet, dar el n-are chef sa vina sa stea langa mine, se incapataneaza sa-i gasesc nume de la el din regiune
. Dar las, ca se naste si atunci trebuie sa-i gasim unul
.
Mira
36+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ursoaica spune:
Fetelor am vazut o parte din poze!
Deea mie mi se pare ca seamana cu tine fetita! Mai si ce plete avem! Sa-ti traiasca!
Alina ... avem niste buze ...
. O sa faca ravagii (printre fete). Sa va traiasca!
Irina nici cu al tau nu imi este rusine ... ce flacau ... si ce bumflei ... super! Sa va traiasca! Sa se faca mare si frumos! Si sa-i spui ca acele buze o sa-l ajute mult in viata!
Monica aveti o frumusete de fata! Sa creasca mare si frumoasa! Sa va traiasca!
Scuze
asa aratai inainte ... pai vezi sa nu mai slabesti ... ca imbracata aratai bine
.
poze
Ursoaica acum
J G spune:
Mira, singurul nume care imi place este Carla... asa ii zic de cand stiu ca e fetita, dar nu sunt hotarata definitiv.
M-am uitat pe net dar degeaba. Caut un nume mai deosebit pentru ca numele de familie este ff comun... dar in acelasi timp nu vreau sa fie prea exotic.
Tot sper sa-mi vina o inspiratie la un moment dat dar nimic, nimic... sotul meu la fel ca al tau, mi-a spus sa gasesc eu nume si el spune da sau nu, ce simplu! Ma omoara chestia asta!
Tu la ce te-ai gandit?
J 37+
Ursoaica spune:
Fetelor am pus poze in albumul foto din contul comun!
Mai fetelor ma uit la fetele noastre (cele care am nascut) suntem schimbate total! PArca suntem altele ... de fapt suntem altele ... acum suntem mamici
!
Fetele cu burtici de abea astept sa va tineti si voi puiutii in brate ...! Dar toate la timpul lor!
poze
Ursoaica acum
Ursoaica spune:
Janina si Mira vad ca acum voi faceti parte din schimbul 2. Inseamna ca se apropie evenimentul?
Fug ca s-a trezit ursulina!
poze
Ursoaica acum
Giova spune:
Ana imi pare rau, bine ai venit in randul mamicilor zoombie.
E ok algocalminul, ne-a zis in spital ca putem lua 2 pe zi, caci ne durea taietura. Si acum mai iau cate unul seara, cand ma doare.
Noi la pranz am fost afara, bebea fost fff cuminte.A dormit, si spre surprinderea noastra nu s-a innecat cu aerul rece(2grade).Asa ca, sapt. viitoare, pe joi, de cand se mai incalzeste, afara cu el.
Azi si al meu a papat tare putin, a sarit peste masa de la 12- a papat 20 ml lapte, iar pe urma a supt tot cate 5 min.si nu cred ca a asimilat cat trebuia, dar daca el nu a mai vrut nu l-am obligat.
A dormit 2 ore la nasa pe burta, a fost cam rasfatat in seara asta.
Ursoaica cand pui poze cu Raisa?
Irina, Nico, Anda, Ana, Ursoaica, Mira si Janina
!!!
Mai bantui putin pe la alte subiecte si pe urma fug in patut.
pupicei si noapte buna!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!