Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 14

camelia_daniela spune:
Tania, saracuta de tine ! Cred ca a fost cumplit ... pe mine mai ma doare si acum un pic epiziotomia si deocamdata nu par sa fie probleme, insa sa trebuiasca sa treci din nou prin chinul ala ingrozitor ... e infiorator!!! Tinem pumnii sa te refaci repede si fara alte complicatii!!!
Noi suntem bine ... incercam sa ne tinem de un program dar nu prea reusim! Am auzit ca pe la 6 saptamani isi face si bebe un "programel" mai bland, deci mai avem 3 saptamani! Sa speram ca Dariuca nu va fi exceptia !!!
Cristina, a iesit super tabloul bebelacilor! Multam!!
Camelia

dordia2000 spune:
Tania imi pare rau ca a trebuit sa ajungi la asa ceva; sper din tot sufletul sa te refaci desi nu stiu ce sfat sa iti dau ca eu am terminat prin cezariana!!! Vindecare rapida si fara dureri!!! Pentru dureri eu am folosit Diclofenac supozitoare si a fost super dar nu stiu daca la tine merge!!!Te pup si sper sa te vindeci rapid!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

felicia74 spune:
mai, mai, mai, era un link de la un site concurent, de aia cica era reclama mascata.
Iti trimit pe mess
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

alexandrina spune:
Tania, n-am cuvinte. Ziceau ceva fetele pe-aici de tinctura de propolis ca ar ajuta, sper sa nu gresesc. Dar mai bine sa mai zica ele iar, parca Anda.
Meems, si noi dupa masa de la 5 dimineata ne culcam greu. Eu am gasit o metoda care pana acum a dat roade. Cand il pun in pat pe bebe el doar maraie, plange dar nu convingator si cand il prind in pauza de plans, il mangai (asa in pat cum e) iar cand plange imi retrag mana. Uneori dureaza 30 de minute, alteori doar 2.
A treia si ultima oara va rog pe cele care ati facut cerere pentru salarul premiu pentru nastere, sa mi-o aratati si mie. Multumesc.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

catutza spune:
Anda,tu parca intrebai daca se pun fulgi si la fete si la baieti...eu stiu ca da,adica nasa a pus la Bianca la mir si eu am pus la finul meu la mir,asa ca nu cred ca e vreo diferenta:fata sau baiat,oricum astea sunt "babisme", trebuie sa aveti si voi pe cineva mai in varsta care sa vina cu idei atunci...
Felicia vreau si eu link-ul cu diversificarea te rog mult,eu am la mess:cata25dob
Noi azi am fost la biserica, a inchinat fata la icoane si saptamana viitoare trebuie sa mergem sa o impartaseasca.Cand ne-am intors era un ger de te taia la fata,cred ca nu mai iesim din casa zilele viitoare.Ma duc sa-i fac baita si poate mai intru...
Catutza si Bianca-Maria

anda77 spune:
tania, saracuta de tine...nu stiu daca nu e pueril sfatul meu, dar nu sta deloc in fund chiar daca crezi ca poti asa, mai intr-o parte si nu face miscari bruste sau ample...menajeaza-te cat poti, misca-te cu incetinitorul, stiu ca treaba tine de calitatea tesutului, dar poate reusesti sa mai eviti putin ruperea tesuturilor sau macar sa minimizezi dezastrul. sanatate multa! nu ti-a dat ceva unguente? da si tu si cu tinctura de propolis, asta ajuta tesutul, nu cred ca are ce sa-ti faca rau..
puiutul meu, Nichita

cristinamh spune:
felicia, vreau si eu linkul.
apropo de obiceiuri, sunt multe chestii pagane, dar care au hazul lor... cine vrea le face...
tania, sa diluezi tinctura de galbenele, ca arde ca naiba altfel... si cum ai deja tesuturi firave asta iti lipseste...
alexandrina nu mai am modelul de cerere facut de tati... dar era ceva cu "subsemnatul, angajat al unitatii, solicit acordarea ...conform articolului (parca) 50, 1 acordarea unui salariu bonus... "... uita-te in codul muncii si copiezi exact formularea din articol. e 50 sau 51.
meems, nu zic ca e cea mai buna solutie, dar nici langa tine nu adoarme?? decat zombie de oboseala... noi am reusit doua nopti in patut, dar dimineata sfarseste langa mine pana pe la vreo 10...
mara e groaznic... bietul copil.. ce naiba i-a facut!? chiar ma uitam la astia la noi in frigider, ca aveau ditai etichetele puse sa vada bine in ce cutie pt ce varsta e... plus ca a mai intrebat si de doua ori inainte...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

felicia74 spune:
cristina daca e vorba de acela pe care il respinde DC, ti-l trimit pe mess cand o sa mai intri.
Da, asa e cu obiceiurile pagane, iar eu chiar ma oftic putin ca Ilinca nu o sa aiba parte. Dar Doru a citit mai multe carti religioase (de fapt, doar el le citeste, eu nu prea ma indemn la asa ceva, din pacate) si il las pe el sa decida. Daca zice ca spurc fata (cum sustine acum), imi calc pe inima si cedez.

felicia74 spune:
cristina ti-am trimis mesaj pe mess.
mara ce sa mai zic? Dupa cate am patit eu in maternitate, am ajuns sa cred ca trebuie sa ai mare noroc cand ajungi pe mainile doctorilor, ca nu stii cat de atenta este persoana care are grija de tine sau cat de mult a dat pe la cursuri in facultate. Am si eu o prietena care la prima nastere a patit-o destul de urat: asistenta nu i-a introdus seringa in vena si lichidul (care tb sa se faca intravenos) se scurgea pe langa

felicia74 spune:
Mama, mor!!!!
De cateva zile, Ilinca plange seara intr-o veselie. Incepe de la 8 si termina obosita de plans pe la 10,30. Am citit ca e plansul de seara, si ca expertii nu au gasit cauza acestei manifestari, dar deja ma dispera. Incerc sa-i dau ceaiut - nu vrea, o plimb - nik, nici macar nu plange ca lumea ci se smiorcaie aiurea. Imi vine s-o duc pe scara sa doarma cu pisicile blocului
Hai ca ma duc s-o iau in brate!