Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 13

felicia74 spune:
PS: scuipaturile erau de la mica distantza!!!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Cam putina lume pe aici? Ce s-a intamplat?
Felicia eu cred co o omoram!!!
Despre noi ce sa va spun, am continuat cu portocala si vad ca ii place la nebunie!!! A facut si kk azi de 2 ori si a doua oara s-a murdarit pana in gat! A facut o tona!!! Stiu ca poate nu e f.bine sa incep cu sucuri asa repede dar fenobarbitalul e f.amar si cu ceai il vomita asa ca cu portocala a mers si tine figura!!! Sper sa nu-i faca rau!!! Pana acum a fost ok
Lavi02 tu ce ma sfatuiesti?
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

canuta-om-sucit spune:
Fetelor, mie pediatra mi-a spus ca de la 2 luni jumate sa ii bag suc de fructe. Nu e cam devreme diversificarea? El e pe formula de la o saptamana jumate. Voi ce spuneti?
aura

felicia74 spune:
Diana cred ca a picat serverul, ca eu am tot incercat sa intru si cica nu era niciun subiect activ in ultima zi.

felicia74 spune:
in privinta diversificarii cititi:
http://www.reclamamascataatentie/a_6_90_Alimentatia.html.
Paragraful 4.

mara95 spune:
Buna, fetelor!
Intru putin pentru ca nu prea reusesc sa-mi fac timp! Vreau sa va povestesc ceva intamplat la noi: un bb trebuia sa-si faca vaccinul de la 2 luni, iar asistenta greseste fiola cu vaccin si-i face altceva!!!Iar bb este paralizat pe partea dreapta!! iar urmarea cred ca e in desfasurare... E tragic!!! Iar noi avem 6 saptamani implinite ieri, deci urmeaza vaccinul!!!!!!!!
Ce parere aveti despre tratament homeopatic?
mara si flavi (7dec)

meems spune:
anamari, draga de tine, sa stii ca nici eu nu ma simt super, dar sunt mai bine. la mine e mai mult oboseala decat depresie, pentru ca eu nu rezist foarte mult fara somn si de cand o avem pe Rianna dorm tot "printre picatele" si asta ma termina. Plus ca e primul copil pentru noi, deci e si o schimbare radicala in vietile noastre. Poate ca ar trebui sa incepi si tu cu sofatul, vezi eu o scot pe Rianna in fiecare zi afara, fie ca mergem pana la parc, sau pana la un magazin, sau chiar numai pana la un Starbucks. Dar asa bine doarme in masina si ii place mult si pe-afara s-o plimb cu caruciorul. Vezi, incearca si tu sa mai iesi din casa, iti spun ca face o mare, mare diferenta, chiar daca iesi doar pe strada la plimbare, dar macar esti la aer.
Eu va cer din nou sfatul... V-am spus ca Rianna e mai cumintica acum, dar spre dimineata tot nu vrea sa doarma. Nu vrea, si pace! Noaptea se trezeste la aceleasi ore: 1:30 si 4:30. Ii dau sa manance, totul e ok, dar dupa masa de la 4:30 mai doarme vreo 30-45 de min. si se trezeste din nou si incepe sa planga! Ce sa fac cu ea? Cateodata nu mananca prea mult la 4:30 si atunci ma gandesc ca poate se trezeste ca nu-i satula. Sa-i mai dau laptic? S-o las acolo sa planga pana se linisteste si adoarme la loc? Azi-dim. m-am dus si-am luat-o in brate, a fost putin agitata dar a adormit intr-un final. Dar nu foarte mult, ca la 6:30 iar a fost sus! Eu n-o pot tine in ritmul asta in fiecare dimineata. S-a trezit sotul si-a luat-o el in primire, i-a mai dat sa manance in jur de ora 7-7:15, a pus-o inapoi in patut, la 8:30 iar a fost sus. Practic eu de la 4:30 n-am mai dormit, doar asa atipeli scurte. Cum trece de ora 9 dim. e deja prea tarziu sa ma mai culc, nu mai pot sa adorm, e deja ziua afara. De-asta sunt asa aiurita de cap... Voi ce ma sfatuiti sa fac? S-o las in patut sa planga? S-o tot iau in brate? Oare o sa treaca de fazele astea?
Meems & Rianna

tania-z spune:
Buna fete dragi!
Intru scurt, ca stau inca in picioare. Am avut vineri o experienta terifianta, pe care nu as dori-o nici dusmanilor: a doua epiziotomie! A fost cu adevarat horror, desi medicul s-a straduit foarte mult, condiitile au fost foarte bune (am fost la cabinetul particular). Problema a fost ca doar taietura si jumatate din cusatura s-a facut pe anestezie, iar celelalte fire au fost cusute pe viu!!! DR. mi-a explicat ca in acea zone (chiar langa rect) este un alt nerv, pe care nu poate prinde anestezia asa ca...acele firele le-am simtit pana in creieri si cred ca am udat patul ala cu lacrimi!
A durat acam 1/2 ora, mi s-a parut o vesnicie si dupa ce a trecut si efectul xilinei au inceput noi dureri. Uite-asa ma chinui de vineri, incerc iar sa alaptez culcata, stau cu algocalminul langa mine si astept cu groaza controlul de maine. Nu de alta dar azi m-am uitat cu oglinda si iar pare ca tesuturile de rup in jurul atelor Doamne! nu mai pot, nu mai vreau sa mai trec prin chinurile alea!! Dr. imi spune ca asa sunt tesuturile mele - foarte friabile - si, intr-adevar, in timp ce ma cosea, se mai auzea cum pocnesc si dr. injura de nervi ca iar s-a rupt!
Uf, m-am plans destul, sper sa nu mi-o luati in nume de rau. Incerc sa mai intru sa citesc din urma.
Va pup!
Tania & BB Stefan

felicia74 spune:
tania ce sa zic? Groaznic, saraca de tine! Dar, gata, a trecut, acum mai ramane sa te vindeci. Refacere rapida
Se pare ca scaldatoarea nu e un obicei crestin ci vine de undeva de la pagani. Ia uitati ce mi-a dat Doru (care e total impotriva acestui obicei) sa citesc:
www.parohiamacin4.go.ro/nastere_botez.htm" target="_blank">http://www.parohiamacin4.go.ro/nastere_botez.htm

dordia2000 spune:
Felicia link-ul cu reclamamascata sau cam asa ceva nu se deschide!!! Ce era acolo?
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005