Buna fetelor!
Am implinit si noi o luna astazi!
L-am sarbatorit pe bebe Cristian, am avut si tortuletz (din pacate s-a topit inainte sa ne dam seama sa-i facem poza ). Avem poze noi in albumul din link...
Nici nu stiu ce sa va povestesc despre ultimele noastre zile, au fost de toate felurile. Bebe a fost si super-cuminte, si cu nervisori, mami ba calma si stapana pe situatie, ba in plina depresie; ba ni se pare ca avem lapte destul, ba nu... Tot experimetam, probabil va fi bebe mare pana cand ne vom invata si noi lectia.
De vreo 2 zile ii dau si eu Baby Gripe Water (o data-de doua ori pe zi deocamdata, nu de 3 cum scrie pe el) si deja suntem mult mai bine cu burtica: nu ne mai chinuim atat la kaki si nici sa scoatem aerul...
De plans tot plangem si cel mai bine adormim in brate. E drept ca nici noi nu suntem consecventi, ba il luam in brate, ba il lasam sa planga...
Tania , regret enorm ca trebuie sa treci prin atatea. Sa te refaci cat mai repede si bine si sper sa reusesti si sa dai uitarii toate experientele neplacute. Iar bebe Stefan sa va aduca numai bucurii, cusiguranta el va reusi cel mai bine sa stearga toate amintirile neplacute.
Maria & Cristian
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67179" target="_blank">scutec no.8