Aspirante optimiste - 176

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

PamELLA, cum adica ai fost la cumparaturi pt bebe? Ai cumparat hainutze, biberoane...din astea???

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Da,Anca Wish,am luat cateva hainute de nou-nascutPoate pare ca sunt nebuna,dar eu nu mai aveam rabdare,e prea mare fericirea!!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna fetelor !

Multumesc tuturor din suflet pentru gandurile bune!

Normal ca sunt in ! Taticul a vrut sa sarbatorim cu o bere, dar i-am zis ca eu nu mai pot! Nu prea ii convine ca teebuie sa bea singur, dar asta e! In we mergem sa sarbatorim dublul eveniment la o pizza!

Asi multumesc ca m-ai trecut la gravidute !

Anca - Wish sa-ti traiasca finuta ! E scumpica foc !

Kla78 FELICITARI DIN TOATA INIMA ! SA AI UN BEBE SANATOS SI O SARCINA USOARA !

PamELLA ai inceputdeja sa faci cumparaturile pentru bebe ? Asa devreme ? Atunci sa te bucuri de ele!

tuturor! Astept cat mai multe ! Si cat mai curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

PamElla, sa-ti poarte noroc hainutzele. Daca te-ar fi auzit bunica-mea, ar fi insirat o groaza de supersitzii in legatura cu asta.
Dar, te inteleg. E greu sa te abtii.
Eu finutzei mele i-am cumparat 14 costumase pana acum + alte accesorii, doar de drag ca sunt asa mici si dragutze.

Vale, ai reusit sa ma oftici (daca asta ti-a fost intentia). Dar, stii ca la capitolul "pitici pe creier" stau bine. mai am vreo 7, cred. Io si cu Alba ca Zapada

Pup fetele

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Fetili hai ca am gasit un picutz de timp si revin la cele intamplate aseara:
-cred ca una din fazele foarte tari a fost cand am fost observata (adica io, subsemnata!) de un cetatzean, care se pare ca era si strainez, cand i-mi masuram de mama focului tzitzile. Si eram cu ambele maine pe ele asta asa ca sa ne simtzim mai bine.

sa nu uit! Mirela V esti o bombonica!!! si Mura o fata tare tare tare dulce!!!

lachiutza cum a fost aseara? ai mai facut gratarul? imi pare bine ca ne-am vazut!!!

Anca Wish, ne-ai lipsit!!!

Tumpilina dulcica si cochetzica ca de obicei si Vale femeia cu muuuulte tone de veselie!o adevarata comoara la casa omului!

Apropos, Vale, daca afli ceva de programul de care vorbeam aseara vin si io! sa nu ma uiti! cred ca o sa vina si schiloada de Vera!

totul a fost super frumos!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Fetele, foarte bine m-am simtit aseara si sa stiti ca si acum ma gandesc la clatitele alea cu inghetata, dar dupa ditamai salata pe care nci macar nu am putut sa o mananc toata nu mai intra si desertul, abia, abia a intrat un capucino.
Ma bucur ca am putut sa ne vedem
ancaw sunt suparici pe tine, serviciul il vezi in fiecare zi, pe noi nu, io plec si nu te mai vaz.
laurici foarte bine aratai, mi-a placut la nebunie.
lachi fata zambareata care ne-a facut supriza aducand-o si pe mura la intalnire.
vale mumoasa cu suvitele tale si vesela ca intotdeuna.
mi si pe tine , ai vazut ce buna a fost salata, tare buna pt regim.

Fetele pozele am sa le pun diseara ca nu am timp sa le descarc acum si cablul il aveam la munca.
Va urez la toate we placut.

PS:anca mumoasa finuta ai, ca sa nu mai zic de nasica-ici

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Anca,hihihi,asa iti trebuie ca nu ai vrut sa ne vezi,urato!

Lauriciu,sun saptamina aviatoare acolo si vorbim!Pe Vera o bat,pai cand oi vedea-o acolo,silfida pe linga balena(adik io)imi piere chefu de gimnastica

Aaaa,uitam,Anca nu ti-am zis ce am mincat:ciuperci umplute,salata de varza alba si clatite cu inghetata si ciocolata!sa te oftici mai rau,hahaha

Oricum aia care au stat linga noi,eram majoritatea straini,da daca stiau romaneste bafta lor,ce le-au auzit urechile

Fetele care nu sunteti din Bucuresti,daca aveti drum pe aici vreodata si aveti chef sa ne vedeti,dati un Pm si in masura timpului eu raspund prezent la orice propunere de intalneala!

Plec acasa,va pup si uichend minunat!

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello gagici vesele!

Multumim de povestiri, maama ce misto cred ca v-ati distrat! Eu as arunca o vorba de intalneala, da' prin martie,aprilie, cand fac FIV-ul si stau vreo 2 saptamani prin Bucuresti. Mai e pana atunci,oricum.
Oricum voi sunteti niste haioase si sunt sigura ca am pierdut mult!

Anca, ai o finuta SUPERBA! Doamne,ce ochi are si ce dulce e...! vreau si eu o fetita asaaa...! sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Abia astept si eu sa botez grasanelul nostru de nepot! se apropie data, pe 28 acum si am niste emotii.. da' il iubesc de nu mai pot, si o sa trec si peste asta! cam ai dreptate, Ancutz,ca si eu i-am luat deja o gramada, ca nu ma hotaram care-s mai frumoase!

Osna, hai vino cu testul II ! noi te asteptam cu nerabdare!

Eu am trecut cu bine peste analizele hormonale, totul e ok, astept rezultatele celorlalte,si pe urma, daca totul e ok, din 10 februarie vedem ce zice dna dr, sper sa intru in linie dreapta cu FIV-ul.

Va urez un we grandios !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Hai ca am ras cu lacrimi Valedeja imi imaginez cum o sa aratam (io si cu tu) pe langa Vera
Da' sa vezi tu ce gagici mishto ne facem sa lesine Bucurestiul dupe noi

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Anca sa-ti traiasca finuta e superba,seamana cu finuta mea-eu am botezat in noiembrie,sper sa reusesc sa pun si eu poze!!
Fetele imi pare rau ca nu am fost si eu
Andicu ar trebui sa mergi la sala,eu seara am facut febra musculara ca nu mai puteam duce mana la gura

ADELA

Mergi la inceput