Aspirante optimiste - 176
Raspunsuri - Pagina 4
asi spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
Da eu de ce am disparut de pe listuta?
poze
Zi-mi numele de botez si se rezolva.

Familia mea
Razvan
osna spune:
azi ma duc sa-mi iau testul ca mor de nerabdare.
sa-mi tineti pumnii sa fie cu ochi ca imi doresc mult!
asi spune:
Anca sa-ti traiasca finuta ca tare draguta e mititica.Scapa repede de candida si fa-i o partenera de joaca.
Ma bucur ca v-ati intalnit.Poate o combin si eu pe mama sa stea cateva zile cu Razvan sa vin cu sotul in Bucuresti ca tare vreau sa va cunosc.
Familia mea
Razvan
Anca Wish spune:
Laurici, nebuna de Lachioanea a zis ca semanam.
Mi-a povestit cu lux de amanunte ce ati facut. ma bucur ca v-a fost bine. Mi-ar fi placut sa te vaz.
Tumpilina, infloritoare zice Lachioanea ca esti. Pup io fata.
Vale, pe tine te bat. Ce ma tot bati la cap? Dar tot ti iubiesc, bre!
anca...SIGUR intr-o zi

tumpi spune:
asi pai vezi cum faci sa-ti convingi mama si tragi o fuga pe la Bucuresti.
anca iubesc si daia
sunt ca o floare.si io cu cat inaintez in varsta sunt si mai frumoasa.sac ca acum sunt si eu si frumoasa si modesta
.da io tot nu te las pana nu-ti faci timp sa te vezi cu mine sa bem ceva impreuna(un campari orage ceva)
fetele
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
lauricipani spune:
Ancule adevarul este ca am nishte poze dacand eram io slabanoaga si intradevar semanam! Acum... poate seman putzin cu tine dar...tu esti tanara si frumoasa. Io's baba![]()
Va las fetili, fug la cumparaturi si acasa ca sunt foarte hobosita, poate trag si io un nani- nani.......
Weeked productiv la toate si cat mai multe teste pozitive!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
asi spune:
Tumpi o sa incerc sa o conving ca ea inca lucreza si trebuie sa isi ia concediu.
Familia mea
Razvan
tumpi spune:
pai vezi asi cum o convingi.m-am uitat si io pe pozele tale, mai dar ce seamana razvan cu tine.sa-ti traiasca si poate vine si o surioara de care sa aibe grija.
tumpi spune:
pt cine vrea sa vada pozele.imi cer scuze, nu se vad f bine.,ne-am luat cu grlumele si ne-am trezit la sf sa facem poze, asa ca......urmatoarea data.
la mama