Aspirante optimiste - 176
Raspunsuri - Pagina 2
adiutza spune:
moxelle, in primul rand BUN VENIT!!!
Si stai linistita ca si eu am ratat luna aceasta, dar nu-i bai... Ne straduim mai mult luna viitoare

Fruntea sus si sa stii ca aici esti in siguranta, deoarece sunt multe dragutze care nu ne lasa sa picam in butoiul cu
si ne ajutam unele pe altele in momente cheie.
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
simonette spune:
Buna seara la toata lumea
Mai fetelor, ce se-ntampla pe-aici
exploxie de 

??? Pai ma bucur enorm!!!
PamElla, Georox si Kla va felicit din inima si va doresc sarcina fara probleme si bebei sanatosi

cred ca sunteti 

la toata lumea!!!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
adela achim spune:
moxelle bine ai venit!
PamElla,Georox si Kla felicitari si sa dea Dumnezeu sa nasteti 
sanatosi!!
Va 

ADELA
Anca Wish spune:
Bagati un ochi in pozele mele sa vedeti ce minune am botezat io sambata. Sunt tare mandra!
anca...SIGUR intr-o zi

flori76 spune:
Ancutz,ai de ce sa fii mandra!Ai o finuta frumusica foc(de nasica nu mai zic..
).Sa va traiasca!!
valentinag spune:
Neata fetiliii!
Am fost si la intalneala,a fost MINUNAT!Am ras,am povestit,ne-am dat mari care cum avem
,de sofat,operatii,menajere,mobile,diete,barbati
,etc,etc.Deh 7 doamne care nu se mai vazusere de anul trecut,jaleee
Poze din pacate nu au facut fetele decat vreo 3-4 cu tel.ca nu am avut aparat....Abia astept urmatoarea intalneala!
Osna,dupa simptome s-ar zice ca ceva ceva se intampla,fa-ti testul,mai rau decat ce stii ca te asteaptra n'are cum sa fie...tin pumnii!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze
MirelaV spune:
neata si de la mine. confirm spusele valentinei..asa k...ati pierdut mult (mai ales onoarea de a "barfi" cu noi)...glumesc...desigur ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
lauricipani spune:
Buna fetele frumoase!
Asa este cum spune Vale, a fost tare frumos. Va pupic pe toate si vorbim mai tarziu ca am multa treaba azi.
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
PamELLA spune:
Buna dimineata,fetelor!!!
Ma bucur ca ati petrecut frumos ieri,pacat ca nu am putut fi mai multe
.
FELICITARI LUI Georox si lui kla,sa aveti bebelusi sanatosi si o sarcina usoara!!!

Eu am avut o zi groaznica ieri,m-am stresat si m-am enervat in ultimul hal,chiar daca am incercat din rasputeri sa ma calmez!iar lui bebe nu i-a placut deloc fiindca m-a cam durut burta
Oricum,m-am mai linistit si am fost si la primele cumparaturi pt bebe
M-am simtit EXTREM DE FERICITA!!!!!
am inceput de ieri sa iau si acid folic si sper sa fie totul bine in continuare!!in rest,am usoare greturi si sunt cam constipata
,dar o sa treaca!!![]()
Va pup,o zi buna!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!