Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

roxana, felicitari pt statutul de moderator!!!
andrea, pupi se plimba la greu, asta face toata ziua, 1 ora juma dimineata si inca tot atat dupa-amiaza, restu desene animate numa vreo juma de ora, carti, puzzle, cuburi etcda' tot se mai plictiseste...
carmen, gargara cu apa calduta cu sare pt gat, de prefereat de aia grunjoasa si...multa sanatate
simonici, primit mailu', pupici si nu te mai scuza, stiu cum e

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nicole ...am vazut-o pe Moata...o dulce chiar si asa cu semne :)))
Roxana..care-i treaba cu moderatorul? Am vazut ca ti-ai schimbat statutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna sera si noapte buna la toata lumea!
Vrabiuto sa stii ca te inteleg atat de bine cu datul demisiei de nici nu ai idee! Si eu am probleme la gradinita si nu stiu cum o sa le rezolvam si asa imi vine sa stau si eu acasa cu puiul meu, ca de... daca la 3 luni dupa nastere m-am intors la job am asa un sentiment de frustrare ca nu l+am simtit mai aproape cumm creste, cum se dezvolta... offf

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara,intru numai sa va salut repede ca acu terminai treaba si ma duc si eu la solar putin si pe urma la patut.
Roxana,felicitari si de la mine,sa fii inteleapta si impartiala asa cum ai fost intotdeauna.Si noul statut sa-ti aduca multe satisfactii.
Felicia,dimineata nu mai avea cucui si buzita numai putin vinata unde s-a muscat.Fata doar voia sa te sperie putin,tu chiar nu te-ai prins?
Stau mai mult la taclale pe maine,poate am o zi mai libera,ca azi nici de ciocolata n-am avut timp.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata fetele.V-am citit, v-am citit in fiecare zi, sau chiar de mai multe ori pe zi.
Dar sunt intr-o stare din aceea nasoala, stiti voi ...cand nimeni si nimic nu-ti intra in voie. Si nu vreau sa va plictisesc cu vaicarelile mele. Chiar ar fi buna o terapie din aceea in grup.
Din pacate orele mele nu se prea bat cu ale voastre...asa ca le duc dorul.
Hai ca va pup pe toate care sunteti sau nu stresate, care aveti probleme cu gradinitele sau nu, cu jobul sau nu. Si mai pup si copilasii bucalati si cucuieti, cu buzite rupte si semne peste tot.Dar si pe cei cuminti ii pupam, dragii de ei.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Vroiam sa va urez noapte buna si felicitari Roxanei pentru noua "functie". Cum ajungi moderator? Vrei tu sau iti propun administratori?
Marcela, trebuie sa faci cerere de intrare in CIC, pe baza lor faci si tu un dosar (il depui la primarie) si firma (il depune la Directia de munca). Este un act unilateral, nu trebuie sa-ti aprobe cererea.Sper totusi sa nu-ti faca probleme. Ce bine ca Lia incepe sa se acomodeze!
Daria, nu eu ci Adema te-a "vizitat", dar mai stii poate iti facem si noi o vizita.
Ioana, spor la invatat si bafta la examene!
Oau, Olivia, i-ai dat numai mancare organica? Dar voi folositi numai mancare organica? Uka nu pofteste din mancarea voastra? Ca noi cand ne asezam la masa automat vine si Stefi si mai ciuguleste de la noi.

Si Stefi are momente cand se joaca, dar acum cred ca trece printr0o faza in care vrea doar sa faca dezordine (sper). Am facut marti masaj, Stefi a luat lectii, drept urmare zilele astea face masaje la toata lumea (eu, tati, bunica, sora). Si are saraca o ureche tare vanata. Cine a mai auzit, vanataie la ureche!

E un viscol la noi, brrrr! Ma duc sa ma bag si eu in pat. Noapte buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana...noi sintem aici..stii tu ..si pentru povesti frumoase si pentru cele triste...Pupici sa treaca .."starea aia"
Dana..ma bucur ca Ric nu mai are bubita...
Andrea,Luca nu este pofticios...nu vrea niciodata de la noi...M-am gindit ca daca nu l-am alaptat deloc..macar organic sa papeNoi nu mincam organic...as ajunge la faliment
Pupici sa treaca vinataia! Si spor la...masaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pupam si noi de noapte buna!
si ca sa raspund la ultimele postari...Lucasu este extrem de pofticios in special de la tata-sau sau Rares...mananca numai ce mancam noi asa ca mananca de toate..Eu carnea o cumpar organica,laptele si oualele in special... ,in rest cand cum...
gata fug
night-night

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici saru mana de urari...a fost o surpriza si pentru mine! promit sa fiu si mai cuminte de acum incolo!
Marcela, ce se intampla, de ce te-ai suparat asa tare pe job? in orice caz iti dorim sa iasa cum vrei tu!!!
Olivia pe bune ca trebuie deschis asa ceva!!!! precis vor fi multi doritori! ce mai face marmota? ce mai coace?
Adema, mai sunt branzeturile la dorna de care scriam ieri,...si probabil niste iaurturi!
azi am o gramadaaaaa de treaba! asa ca va pup si incerc sa revin later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
Frate, a venit de pe la voi gerul si aici... brrr, acum sunt -4C, vant ca la balamuc si zapada de fro 3 dejte. Mai rau de atat nu prea se poate pe la noi.
Rox deci ne moderezi d-acu incolo, felicitari!! Auzi stiu ca tu esti fan Clinique, vreau si io sa-mi iau o crema si m-am dus la cotofenele alea sa intreb de care... m-au luat la aburit ca mai intai sa folosesc kitu' de curatat in 3 steps... in fine, nu m-am lamurit defel. Io pusesem okii pe repairwear da cica is prea tanara pt ea Hehehe de cand nu mi-a mai zis mie cineva ca sunt prea tanara pt ceva... am fost asa de incantata ca am plecat fara sa ma lamuresc Superdefense cum este?? Eu am un ten superuscacios, ma strange daca nu e crema grasa. Dar in ultimul an am facut riduri la greu trebe sa iau masuri.

Mergi la inceput