Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 3

Ioana_Filipescu spune:
Buna seara si de la noi.
Noi perseveram cu pampersul M-am intalnit zilele trecute cu mamica unu baietel putin mai mare decat Alexandru si m-a incurajat la modul ca in 2-3 saptamani pein perseverenta scapam cat de cat de pampers.Asa ca sunt hotarata.
In rest examene ( deh asa e cand inveti la batranete..) si cam atat. Referitor la joaca..Am noroc cu cateaua Bety pe cate toata lumea " binevoitoare" ma sfatuia inainte sa nasc sa o dau pentru ca nu este sanatos pentru copil si...Surpriza:cel mai bun partener de joaca al lui Alex...[b]Bety.
Sa aveti o seara frumoasa.
Si inca ceva: se pare ca ministrului muncii i-a venit mintea la cap.Se renunta la declaratia lunara pe propria raspundere pentru indemnizatie....!!!!!!!

pako spune:
buna seara
am uitat sa va zic cu soacra....s-a descurcat de minune...eu cred ca pierdeam abionul la cat e de mare e aeroportul din Frankfurt(cat Pitestiu'cred).
Sa va zic....noi avem un balon cu heliu in forma de mos craciun....cum eram cu spatele la andreea si va citeam....pitica ia balonul de sfoara si il aduce aproape de mine....nu va spun cesperietura am tras, am intzepenit cand am intors capul si am vaszut ceva imens infata mea...
m-am delectat si eu cu linkul dat de Carmen...
Dana, cum e cucuiul lui Ricardo?....mai e acolo?

szivarvany spune:
Pako -suuuper faza cu Andreea si sperietura ta ! Ce bine ca esti un pic mai bine
IoanaF - spor la invatat si succes maxim !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

kim222 spune:
Salutare.....imi pare bine ca v-au placut pozele mele..si cind o sa fac o sa va arat si de la playgroup...Eu am fost convinsa ca exista asa ceva si-n Ro..acum m-ati pus pe ginduri....m-ai ca as deschide o gradi sau ceva o sala cu activitati pentru copii...si zau ca nu glumesc!
Roxi ...si noi spalam rufele impreuna...dar plinge cind se termina joaca...
G_Ioana..ce fata harnica ai! Si Luca sterge pe jos cu hirtia...iar la baie o arunca in buda si trage si apa..baiat civilizat!
Carmencita....pentru dureri in git (INFLAMATII)sfinta este gargara cit de des poti(o cana de ceai de musetel cu o lingurita de bicarbonat). Iar eu sint fan ...albastru de metil...minuni face ..eu la viata mea am suferit cu gitlejul...
Daria...nu situ daca ti-am spus ieri ca ti-am vazut frumusetea de fetita..
Andrea.....ma mai linistesc cind aud cum se joaca si fetitele...(ca si Ilinca )....am crezut ca numai eu posed ...Duracell....Asa ca eu nu sint buna la dat sfaturi...ultima joaca...se urca pe canapea si coboara pe lateral cu capul in jos si picioarele in sus :))
Nicole tot nu am reusit sa vad pozele...
Felicia...tare faza
Corinai..nu te-am uitat cu spasmul..dar inca nu m-am dumirit...Vad ca te-a lamurit Roxi despre mincarea organica...as mai adauga ..fara conservanti, coloranti, fara produse modificate genetic, fara sare. Cam asta inseamna organic. Eu am avut sansa sa-i pot oferi numai asa ceva...adica legumele din care gatesc sint asa, apoi fructele, laptele, borcanasele, untul, simintina...tot...Sa nu ma faceti nebuna ..dar si biscuitii dulci si sarati, sucurile, cerealele..tot asa sint. Ma bucur ca apar si-n Ro..ce bine!
Ioana ...succes la examene....Ce bine ca ai un catelus....eu daca as avea casa mea..asta asa face i-as cumpara copilului meu ...un cine...Asa ar avea si prieten ....si responsabilitati
Marcela ..azi cum a fost la gradi?
Adela..nu ai mai dat pe la noi...

vrabiuta spune:
buna seara
puiul mic e bine, in ultimele doua zile s-a trezit extrem de devreme si a adormit pe drum spre gradinita. am lasat-o dormind asa ca nu stiu cum ar fi decurs despartirea in mod normal. seara am gasit-o foarte bine. in seara asta se juca foarte preocupata cu bucataria de jucarie de la gradi, cu oale, site, canute, chiuveta etc. deci, as zice ca mergem spre bine.
eu pe de alta parte am hotarat sa imi dau demisia, seful meu a depasit orice masura si nu mai suport. nu stiu insa cum pot sa reintru in cic. stie cineva care ar fi modalitatea?
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto

kim222 spune:
Marcela imi pare rau pentru ..demisie...Tu ce lucrezi? Stiam ca esti profa de engleza...sau te confund? Vei sta acasa cu Lia?

Adema spune:
Uitasem: daca aflati despre magazine cu produse organice, sa imi dai de stire si mie! Eu am descoperit in Buc. la MegaImage o rulada de pui, facuta la Sf.Gheorghe, pe care scrie ca este produs ecologic, "fiert si afumat"; fara conservanti si alte chimicale.Dar altceva...nu am gasit!
Adema&Codrut

Ioana_Filipescu spune:
Mamagiuliei multumesc de urari. sau bafta sa fie.( a propos te-ai gandit bine la prescurtare.prietenele mele imi spun Fili)
kim22 intr-adevar catelusul este super. de fapt sarmana de ea are vreo 5 ani si suporta foarte bine mofturile unui copilas de 1 an si aproape jumatate.dar de..cine il hraneste cu toate bunatatile???!!!! Oricum iti doresc din tot sufletul sa ai o casa a ta.Sora mea este in Canada
si acum are casa ei. superba de altfel....

corianai spune:
Olivia sar'na ca nu ne-ai uitat. Am deschis un subiect despre problema noastra si am aflat ca se cheama Breath Holding Spells. Asa ca am mai citit cate ceva. M-am lamurit cum e si cu mancarea organica, eu probabil din lipsa de educatie in sensul asta nu am dat prea mare importanta, si doar sunt si la noi toate alea ecologice.
Vrabiuta deschide un subiect cu reintrarea in CIC la probleme legislative, sigur o sa afli tot ce te intereseaza. Cred ca am si vazut ceva in sensul asta acolo.
Va pupam, noapte buna, ne pregatim de nani

szivarvany spune:
Vrabiuta - asa de nasoala e treaba cu munca ? Bine macar ca bebelina este bine cu gradinita
Kim - buna ideea cu sala de gym in Ro, pacat ca nu vii in Oradea
Amironeanu - te astept oricand la Oradea, nu numai in vis
Mancarea bio ... stiu, am vazut, dar nu m-a interesat deloc, nu stiu de ce, m-am gandit intotdeauna s-o obisnuiesc pe Giulia sa manance mancarica precum o mancam noi.
O seara faina sa aveti, mergem si noi spre baita !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004