Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 2

szivarvany spune:
Carmen, io stiu miere, sare zgrunturoasa calda (in soseata pe calorifer) pe gat si piept, atatea imi vin in minte. Sanatate multa si sa fie doar o raguseala si sa treaca repede !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

carmenp spune:
miere amestecata cu sarea si puse-n ceva pe piept? nu stiam..
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Carmen, io stiu miere, sare zgrunturoasa calda (in soseata pe calorifer) pe gat si piept, atatea imi vin in minte. Sanatate multa si sa fie doar o raguseala si sa treaca repede !
Daria &Giulia (2004 08 16)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

iren spune:
Carmen, mierea se amesteca cc cu apa shi se da plodului pe gura
Dac-o dai simpla, ustura pe git, io o amestec cu apa. Shi da, sarea se pune simpla pe piept, calda, intr-un saculetz- shoseta e buna Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

szivarvany spune:
Carmen - daca ma iei la misto, te pap :-) Mierea in lichid, ceai, lapte si apoi sarea calda in sosetuta pe gat
Io mai foloseam galbenus frecat cu zahar si cu lapte caldut, dar la vremea aia nu era periculos galbenusul nepreparat termic; la fel faceam si cand eram la cantari

amironeanu spune:
Carmen, miere sau sare. Si eu stiu de amandoua. Si ce mi-ai facut, se uitau ciudat colegele la mine ca m-am apucat sa tip prin birou, iar eu nu ma sperii usor
Nu uitati, tema zilei, cum va jucati cu copii ca eu sunt in pana de idei.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

szivarvany spune:
Amironeanu,
noi ne imbracam cu caciuli si fular si manusi si ne fugarim prin casa, ne maimutarim in fata oglinzii
construim cu lego ca ne place mult
facem mancare - io la aragz de`adevaratelea, ea cu cratite pe un scaun langa mine cu linguri de lemn, plasticarii
pieptanam papusile
aruncam mingile pe hol, fiecare stand in usa propriei camere
rupem ziare, reviste
umblam in patru labe, de obicei io in spatele ei pupand-o pe pampers
ne ascundem si ne speriem cu becuri stinse
papam fructe pe sub masa din bucatarie si cantam taaare "aaaaaaaa"
revin

roxanaz spune:
hahahaha mistoo faza cu mierea si sarea!!! eu zic ca cel mai sfant leac este mierea cu lamaie....tare buna! sucul de la o lamaie cu 3-4 lingurite de miere, hapaite asa....iau raguseala cu mana!
Cori ati rezolvat cu patinele?
Andreea mironeanu....desenat, cantat, dansat....citit povesti, aratat lucruri interesante in carti. uitat la desen animozate....din astea. depinde ce il atrage pe cupil in momentul ala....sau poate fi o zi cum o are moatza lu Nicole azi....cand sa vrea sa se joace cu seringa de nurofen!

carmenp spune:
dario, zau ca nu te luam la misto, da` daca am creierii pe moate azi nu m-a dus capu`, ma gindeam io cum drequ sta copchilu` cu mierea pe chept, nu se prelinge?!
da` mai bine c-am intrebat ca aveam s-o comit
acu, ma-ntreb daca o fi mai buna sarea pe piept decit mamaliga, o fi avind acelasi efect sau fiecare separat, da` nu va mai intreb nica
andreo, da` di ci tipai in birou?!
cum ne jucam cu cupiii? io-te-asa: io listez ea scoate hirtiile din imrpimanta sau isi baga miinile-n ea imprimanta astfel se fiutu capacu`, sau se urca-n chicioare pe monitor asisjderea acu vede verde, acu galben acu albastru, sau vine si ma ia de par ca sa-mi arate mai jtiu io ce, ia stampila si si-o pune peste tot pe ea, pe covor... vin cu poza minji9ta toata la gura cu tus...
editam, editam andreo, si cind epuizam toate variantele de mai sus aruncam telefoanele-n wc
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

corianai spune:
Hehehe... Carmen da stiu ca va distrati voi nu gluma!!!
Noroc ca ma mai inveseliti voi ca eu sunt suparata, iar mi-a facut Eva o criza d'aia de a ei ca nu am lasat-o sa cotrobaie la Mara intr-un sertar. Dupa ce am stat toata dimineata pe burta pe sub mobile ca a rasturnat cutiuta cu dintii lu sora-sa Cred ca lua foc daca nu-i mai gaseam
De role am scapat azi ca mamzela pleaca iar in vizita, la alta pretena. Ce viata ca-n filme au unii dom'le!!!

Adema spune:
carmenp,esti "de milioane"!M-ai distrat cu jocurile voastre!
mamagiuliei, azi-noapte am visat ca eram la voi in vizita!Asa ca...fii atenta, ca nu se stie....
BlueAngel, mi-era dor de tine!Multumesc pt. poze!tuturor!!!!!
Adema&Codrut