La noi la Galati sa veniti (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Fetelor.... se cunoaste ca sunt noua in bransa. Sunt chiar suparata si nedumerita. Mesajele mele nu apar pe forum. Eu le vad si scrie NE-Moderate. Si nu prea inteleg !!! Nu de alta dar raman in urma cu subiectul.

Oricum multumesc Vilma pentru compliment... Adevarul e ca eu in general fug de aparatul foto. Dar se vede treaba ca in seara asta m-am simtit tare bine cu voi de ti s-a parut ca sunt fotogenica...

Sper sa imi apara mesajul ca ma apuca disperarea cand vad ca nu ma pot alatura discutiei cu voi... Va pup si vad eu maine dimineata cum stau treburile.... Pe curand!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salut fetelor,
as vrea si eu sa postez niste poze cine ma ajuta si pe mine?
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Buna dimineata
Cristina stai linistita ca au aparut mesajele . Ce e cu puiul?

Vilma am tot vrut ieri sa te intreb dar nu a prea fost loc , unde e sala mai exact ?(fireste nu mi-a dat prin cap sa iau pliantul) Pot sa ma duc si singura cu copilul acolo? Ai idee cit costa, platesc pe ora?

Ieri a fost super si pozele sint taaaaaaare reusite .

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Ce frumos a fost la intalnire. Pacat ca nu putem sa stam si noi mai mult...asa pana la plictiseala. Dar oare ne-am plictisi ? Nu cred am gasi noi ceva de vorbit despre copii, soti, servicii sau soacre !
Pozele ca de obicei sunt reusite, Cookie multumim. Le asteptam si pe celelalte, Alina si Ele.
Alina cum s-a descurcat taticul ? Ce spune te mai lasa si altadata la intalnirile cu noi ?
Ele cum e bebelusa ? A mai facut febra ?
Nicoleta ca sa pui poze trebuie sa iti faci un album pe Yahoo sau Webshots, apoi copii linkul ( in partea de sus a paginii unde scrie address ). Sper ca am fost clara, daca nu poate te lamuresc fetele.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!!!
Mai lasati-ma sa ma dezmeticesc...in traducere , sa se culce copilu ca sa pun si eu cele 3 poze ..hahaha
Noi suntem tot cu febra ..si atata.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

La multi ani !
Tudor sa cresti mare si voinic, norocas si sanatos !

Eliza tu ca de obicei scurt si la obiect ! Eu propun sa ne luam de mana si sa plecam cand vedem aparatul de fotografiat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mey fetelor, voi vorbeati de suprize neplacute cand ati ajuns acasa....pai eu tot sa mai plec ca ghiciti voi ce facea sotul meu...gatea

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata!!
Mai, dar ce bine aratati cu toate!! Hai nu va mai plangeti, ca sunteti fotogenice. Toate sunteti frumoase, deosebit de frumoase!!!! Iar desertul chiar m-a dat gata
Ei, dar s-or mai ivi ocazii...cu toate ca daca stau si ma gandesc cred ca se impune sa ma duc sa devorez si io asa ceva, nu de alta dar mi s-or umfla tzatzele si nu stiu daca mi-ar sta bine cu o marime mai mare de 70
Daca intalnirea cu bebei este sambata atunci particip!!!!! Normal!! Ca doar sambata chiar de este zi administrativa se mai pot amana. Numai ca sambata asta la ora 3 trebuie sa fiu la starea civila ca se insoara var'miu. Si este obligatie de familie. Acum ce sa zic, poate ca se "intampla" ceva mai dimineata, sau mai pe seara. Ei, cine vine cu propuneri vis-a vis de ora?? Ca sa stiu cum sa le organizez. Vin din timp si spun...Daca e sambata viitoare atunci...bal sa fie!!!!

vilma Ai dreptate, nu prea s-au urmarit zilele de "petrecere" dar promitem ca de-acum stam cu okiul pe ele , nu de alta dar macar un festin virtual sa facem!

Va pupilesc!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

E o idee buna sa ne intalnim sambata, chiar daca ne "parasim " sotii ( sau poate vor sa vina si ei ?) . Dimineata copiii sunt mai odihniti ( teoretic ) si mai dornici sa faca cunostinte noi. Parca vad ca o sa le placa atat de mult ca o sa transformam " evadarile " noastre in intalniri saptamanale cu bebelusii.

Ati observat ? Am scris trei pagini in nici doua zile ! Pai sa tot evolueze asa subiectul nostru, nu ?

Gata, ma intorc la contabilitatile mele ca tare multe mai sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

neata fetelor
ATI fost la intilnire carevasazica....
dar din tecuci tot n-a aparut nimeni?
cum a fost acolo?atzi fost cu copilashii dupa voi????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url

Mergi la inceput