La noi la Galati sa veniti (16)
Raspunsuri - Pagina 3
ciristina_serban spune:
Salut dragutelor!
Se cunoaste ca sunt noua in bransa.... am mai scris azi un mesaj dar n-a aparut. Asa ca m-am distrat citindu-le pe ale voastre. Super tare faza cu Vladut. M-a bufnit rasul in fata monitorului... E baiat stilat mai.....parca vad ca lanseaza o noua tendinta in moda masculina!!!
Vreau sa spun ca imi place tare mult acest forum... si ce-mi place cel mai mult e ca va simt foarte apropiate intre voi. Si de ce nu.... chiar si fata de mine.... parca v-as cunoaste de-o viata. Asa ca ne vedem la 5.30..... Pupici
Cristina si bebe-strumful Razvan
liliac1 spune:
Laura Uite, vinerea asta eu sunt de dimineata, deci vinerea viitoare sunt fix de dupa-amiaza!! facem o zi dimineata, una dupa-amiaza, si cam asa se nimereste...
Se pare ca am ceva ghinion!!!! Si cum niciunul nu se inghesuie la facut schimb la tura (ca doar nu se place sa stam pana la 8 la scarbici) incercam sa nu ne "deranjam".
Eu incerc sa ma consolez astfel: daca se poate, ajung, daca nu, poate ajung la urmatoarea intalnire!!!!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
cookie spune:
Fetelor, sunt prima care a ajuns acasa?
He, he, copilul sa astepte biberonul, ca eu am treaba, sa pun pozele de la intalnire!
Acusica, acusica sosesc, merge netul mai greu pe la mine prin cartier
Eu deja le-am vazut, e clar dupa fetele zambitoare ca a fost bine...asa ca s-o mai facem!
cookie spune:
Gata!
Va rog sa observati iarasi adanca mea inspiratie in a denumi pozele...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/d694
Acum pot sa ma duc sa hranesc copila...
alinam spune:
Cookie multumim pentru poze!!!
eu astept urmatoarea intalnire cat mai curand :).
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
ciristina_serban spune:
Cookie. Ce tare esti! Ai reusit deja sa pui pozele pe net!!! Sunt super..... Eu din pacate am avut o surpriza destul de neplacuta cand am ajuns acasa.... puiutul meu schiopateaza din ce in ce mai rau si maine trebuie sa merg la medic cu el. Abia mai poate merge si nu stiu de la ce e..... Asa ca maine avem de vizitat un medic...
Va pupam dulce! Bye-bye!!!
Cristina si bebita Razvan
roxicucu spune:
Super intalnirea, abia astept sa ne vedem din nou. Propun sa facem intalnirea cu bebeii sambata ca sa poata veni si Liliac. E bine asa?
Eu sunt cam intoarsa pe dos , am aflat in seara asta ca Dan (sotul) pleaca peste o saptamana pe un vas de croisiera. Stiam ca va pleca dar nu atat de curand si nu am reusit sa ma inarmez cu destula putere sa depasesc momentul. Mai avem atat de putin timp de petrecut impreuna... Poate reusesc sa pregatesc ceva frumos
Roxana
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
delphin spune:
Superbe poze!
Va felicit si va invidiez in acelasi timp pt. intalnirile voastre!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
vilma spune:
Poate ati observat stropii de sange din farfuria cu delicatesa... fetelor care n-ati putut veni, sa stiti ca a fost bataie crunta pe mancarea aia, erau toti peretii plini de sange!!!!!
Sa nu le mai credeti pe fetele astea care zic ca tin dieta, zau...
Cristina, sa te bagi, mama, la poze, ca esti cea mai fotogenica, in rest eu subscriu la ce zice Eliza. Eliza, apropo, am o idee, luam pozele de la Cookie si le prelucram, ne tragem niste fetze mai acatarii, ce zici? Eu mi-as dori fatza lui Meg Ryan. Tu?
Roxi, priveste si tu partea plina a paharului: poate iti aduce ceva frumos din voiaj.... stiu ca nu compenseaza,dar asta e.
Si eu as vrea sa punem intalnirea in asa fel incat sa poata veni si Lili. Lili, sa zici cum vrei, te rog!
Cookie, multumim pentru poze.
Am 2 remarci de facut: Cookie si Alina arata super, asa incat le incurajez sa faca in continuare ce or fi facand, caci se vede pe fatza lor ca le prieste (Alina, la tine ma refer mai ales sa iesi mai mult din casa!)
Lista cu copilasi pe varste:
Observ ca Antonia (Dinedana) si Andra (Liliac) sunt aproape in aceeasi zi nascute.
Si nu in ultimul rand, tot incercand sa vad cam ce varste au bebeii nostri, observ ca n-am facut o urare importanta. Cu intarziere, Eliza: LA MULTI ANI LUI TUDOR, zis si Vlad, sa creasca mare si sa fie sanatos!!!!!!!!!
Deci, in concluzie, cu ce copilasi ne vom mandri saptamana viitoare?
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)