La noi la Galati sa veniti (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Gata, am pus si eu 4 bucati poze ..dar va recunoasteti singure
INTALNEALA

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Ce linistita e lumea azi. Ma abonez si eu pt. simbata daca stabiliti ceva.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Cristina scrie repede 10 mesaje si scapi de moderare. atunci o sa iti papara mesajele imediat.

eu propun ori sa facem intalneala intr-un loc cu mai multa lumina ori sa nu mai facem poze, noi suntem aratoase, decorul e cam intunecat ...
si uite asa am si eu 6 poze din unghiuri total nefavorabile (mi-a fost lene sa ma misc de pe scaun) http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_elena62000/album?.dir=/413c

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

roxi simpatik fok mos craciun in cutie :) , m-am uitat la pozele tale, da cum a stat in cutie mai? si mai si radea ...

Mergi la inceput

Laura tati s-a descurcat foarte bine, i-am zis ca o sa mai repetam faza:).

Vlima glumeata tare :) o sa continui sa fak ce am fakut si pana acum, adika sadorm cat mai putin, sa il plimb pe bb in brate cat mai mult ...... glumeam.

Mergi la inceput

heheeh vedeti azi monopolizez forumul

a, mai aveam ceva de spus : Crina cata invidie pe mine ca ai un bb asa de cuminte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mai fetelor, acu' m-am prins...nu netul merge prost pe la mine, ci doar DC-ul...
Astept o multime sa se incarce pagina...
Pe la voi e la fel?

Ele, se vede treaba ca trebuie sa pleci mai des de-acasa, daca-ti face sotul de-astea...
Alina...si tu la fel, mai!!

Fetelor, eu promit ca iau niscai lectii de arta fotografica...data viitoare va fac modele, mai, inclusiv pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare fetelor!

Am de gand sa urmez sfatul Alinei si sa scriu rapid 10 mesaje.... Apropos de asta, multumesc Alinei ca a facut lumina in capsorul asa blond al meu!!!

Oricum abia acum am reusit sa intru pe net. Am avut o zi super-agitata. Am fost cu bebita al meu in spital si ne-am ales cu un gips la piciorul drept. Asa ca toata ziua am avut treaba. Incercam sa ne acomodam cu el. In plus de asta... nu putem sta in fundulet pentru ca gipsul e de la mijloc pana la glezna.... Deci inchipuiti-va cum e cu un copil care vrea sa mearga (de bine ce invatase) dar deodata s-a trezit imobilizat...

Cristina si Razvanucu

Mergi la inceput

Cristinuto da-mi Id-ul de la mess sa te contactez.

Deny..si altii

Mergi la inceput

Ti l-am gasit singura , sunt fata descurcareata.....din profilul tau

Deny..si altii

Mergi la inceput