Bebelusi de ian-feb 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci Bubu si Crinuta. O sa incerc si eu smantana asta ca tot o laudati atata...
Magga, frumoase pozele! Am insa o intrebare: la voi in casa e asa de frig de ii pui fetitei plouvarase/ilicuri din lanica? Are si Matei cateva lucrate f frumos manual, insa transpira f mult daca i le pun in casa (chiar si cu vestuta). In general ii pun un body si deasupra o bluzita tot din bumbac subtirica. Apropo, daca vreti, va pot arata pozele cu pluovarasele sa vedeti ce frumoase sunt modelele.
Oana Cretu, tu pe unde te ascunzi? Hai mai da un reply ceva, ca ti se simte lipsa.
AnaMaria, eu am inceput serviciul din septembrie. Intr-adevar in prima perioada esti mai mult cu gandul acasa, dar cand treburile intra pe un fagas normal, te mai linistesti si iti vezi de treaba. Eu telefonez zilnic o data pe zi bonei ca sa vad cum decurg lucrurile. Daca e ceva urgent, imi da beep ea. La fel poti sa faci si tu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, niciodata nu i-am dat eu ou crud, insa i-am dat inghetata, cateva lingurite!

Patricia, eu ti-am mai spus ca Libero sunt mai bune decat Pampers, deci nu iti pot recomanda altceva decat Libero.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

wow, crinuta, dar Nirvana cine o face? nu tot Delta? oare si aceea e contaminata? ca eu si sotul sintem mari amatori... tocmai ce-am terminat aseara o alata cutie

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce chestie....si noi luam aproape numai de la Delta, ca de, e mai buna...va dati seama ca in toate produsele sunt numai tampenii. Mai bine astepti rezultatul la a doua proba, Crinuta, ca e tare ciudat...

Si eu am o "pasarica" cu cutele de la spate, ca se inroseste pielicica daca nu e intins bine pampersu'.

Fetelor, laptele pasteurizat la cutie se fierbe??? Ca pediatra mi-a zis sa-l fierb daca il trec pe lapte din asta...eu la piureuri il folosesc asa, nefiert, direct din cutie...

Magga, apropo de dependenta de lady's fingers, mie imi zice barbata-miu " forumista", legat de dependenta de forum!
Si sigur voi mai face in curand prajitura, ca mai sunt doua portii si ne batem pe ele

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shobo

wow, crinuta, dar Nirvana cine o face? nu tot Delta? oare si aceea e contaminata? ca eu si sotul sintem mari amatori... tocmai ce-am terminat aseara o alata cutie

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Pai de ce crezi ca am dat link-ul.....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Link-ul despre salmonela e din 2002, oare e in continuare cazul? Oare nu si-au rezolvat cei de la Delta problema intre timp? (eu mi-o doresc)

Liviana, am citit undeva ca un bebelus trebuie sa se culce cel tirziu la ora 22. De ce il culcati atit de tirziu pe Matei, nu vrea sa adoarma mai devreme?

Vladut se mai trezeste noaptea, plinge, eu il iau linga mine adormita si adoarme la loc repede. Fara lumina aprinsa, nici nu ma trezesc cind il iau. El doarme in aceeasi camera cu noi.

Shobo, imi aduc aminte de primele mele zile cu bona. Mi-a zis ca vroia sa plece de nenumarate ori, asa ii era de greu.. Eu eram speriata si in general nemultumita de ea. Intre timp toate s-au aranjat si acum ne intelegem bine.

Trebuie sa plec. Mai scriu.

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din ianuarie pina acum! Sa cresteti mari si frumosi si destepti si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Am vazut si eu ca link-ul e din 2002, dar asta nu ma impiedica sa imi pun intrebari, deoarece daca intr-adevar ar avea Salmonella, numai de la inghetata putea avea, in rest nu are de unde, e exclus, so....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Magga, foarte dulce piscotica Cutia de pe sifonier este decorativa? Imi place.
Imi spui, te rog, cum faci supa crema? Merci!

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Multam fain fetele pentru incurajari!Sunt

Sunt daramata, terminata !Nu-mi vine sa cred ca are poponetul aproape vanat!Plange numai cand dam jos pampersul! Simt ca ma termin !

Ce e mai rau e ca am luat si eu! Imi curge nasul si tusesc!
Va rog cine isi mai aminteste ce implicatii are in sarcina sa imi spuna si mieeeeeee!Eu nu am racit la prima sarcina si sunt destul de speriata!

Nu am febra , nu am luat nika, fac inhalatii, bai caldute cu sare si cam atat!Saptamana viitoare aajung la doctor!!

Ma duc acum!! Ne pregatim de inhalatii,sare pe piept, uns cu seu de oaie,injectie , biberon si somnic! Sper sa fie bine si sa nu mai suieram!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Bestutza, imi pare rau...sper sa va faceti bine repede! Sanatate multa!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput