Bebelusi de ian-feb 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Bestutza, eu am fost racita rau in timpul sarcinii, eram prin luna a 3-a. Am luat vitamina C multa si am baut foarte mult ceai de lamie. Ca medicament, am luat doar Oscillococcinum si am folosit alifie chinezeasca pentru durerile de cap si usurarea respiratiei. Eram foarte atenta la temperatura, ideea era sa nu fac peste 38 de grade. Oricum, eu toata sarcina si inca vreo luna dupa ce am nascut am avut temperatura 37,3 - 37,4.

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, spune-mi te rog, pot sa folosesc picaturi de nas Olynth, pt. Vlad, cate un puf in fiecare nara? Pe sticluta zice pt. copii peste 6 ani...abia a adormit, l-am leganat, ceea ce nu am mai facut de cand era mic...si are nasul infundat!!!

HELP...

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, scuze, uitasem sa-ti scriu programul de somn al lui Codrin ca sa-ti faci o idee asa:

~8 trezirea
~11:00-12 nani1
~16:00-17:00 nani2
~21:00 - adoarme pt somnul de noapte.
~6:00 - se trezeste pt prima masa a zilei, titi exclusiv deocamdata si mai doarme pina la 8 (aici de fapt cam doarme si in timpul de 20-30min cit papa, ca si mami dealtfel ).

in timp ma gindeam ca poate incerc sa-i mut aceasta masa la trezirea definitiva, insa nu stiu dc ar fi chiar bine pt el, ca pt mine da! mai vedem!...

Bafta!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, eu i-am pus in 2 seri Olynth, dar din acela pt copii intre 2-6 ani.
Din experienta mea iti spun ca cel pe care il ai tu e mult mai puternic, si cu toate ca nu cred sa ii dauneze 2 picaturi, eu nu i-as pune.
Daca poti trimite-l pe sot la o farmacie non stop, gen Sensi Blue sa ii cumpere pt copii.
Pompa aia minune o ai? Ce picaturi i-ai pus in nas pana acum?
Pediatra ce zice? Ai sunat-o?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Of...n-am mai sunat-o, vad ca respira totusi mai bine, desi doarme cu gurita putin deschisa. I-am pus ser fiziologic la greu si picaturi Vibrocil, dar a patit asa ca s-a agitat o ora si a plans, cum ieseam din camera plangea...nu stiu ce vroia, ca niciodata nu a facut asa! Nu am nici pompa minune, am pompita aia de la Chicco, dar parca fornaie in nas...acum cand doarme nu se aude nimic, sper sa fie bine, multumesc! Atunci nu o sa-i pun din alea, o sa iau de la 2-6 ani. Si picaturile alea de gat, Ambroxol, sunt de la 2 ani, asa scrie pe prospect, dar noua ne-a dat o doza mai mica si doar de 2 ori pe zi.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Si eu i-am dat picaturi Ambroxol, sunt bune.

Pompa la care ma refer este cea care se ataseaza la aspirator, stii la ce ma refer? E mult mai eficienta decat para.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Da o stiu, dar uite ca n-am apucat sa o iau...Tu cate zile i-ai dat Ambroxol, ca eu am uitat sa intreb dr.? O prietena mi-a zis ca 7 zile.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Vreo 2, ca am uitat. Bine ca mi-ai amintit, ii mai dau maine. Nu stiu cate zile e permis, scrie pe prospect?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Nu scrie in prospect...spune-mi de unde sa cumpar pompita aia miraculoasa, o gasesc la vreo farmacie, sau pe net, unde?

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Nu mai stiu link-ul, era ceva cu overland parca, dar e un subiect la " Parintii intreaba..." despre aceasta pompa si acolo e link-ul dat.
Din ce am auzit se mai gaseste la Farmacia 2N parca de la Unirii.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput