Bebelusi de ian-feb 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ia vedeti ce am gasit:http://www.adevarulonline.ro/arhiva/2002/Martie/91/8096/

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

mai mai mai,,... dar vad ca am lasat lumea in ceata cu cutele noastre

era vorba de felul in care se face pampersul la spatele copilului dc nu e intins bine pe lungime. si nu de la mine a plecat treaba, ci de la TATI!... care mi-a astra mie atentia si eu bonei ... eh, acum v-am lamurit?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:
Originally posted by Shobo

mai mai mai,,... dar vad ca am lasat lumea in ceata cu cutele noastre

era vorba de felul in care se face pampersul la spatele copilului dc nu e intins bine pe lungime. si nu de la mine a plecat treaba, ci de la TATI!... care mi-a astra mie atentia si eu bonei ... eh, acum v-am lamurit?

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

am inteles acum si are dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu inteleg faza cu cutele. Shobo vrea ca papmpersul sa fie intins (mai ales in parte din spate) pentru ca o cuta ar putea sa irite pe bebe la poponeatza. Eu sunt de acord si in cazul in care Codrin sta sa-l schimbi chiar nu e nici o problema. Eu ma gandeam la exmplul meu viu care nu prea sta in pozitia intins niciodata.

Fetelor care ati inceput serviciul... Nu va simtiti cam dezorientate? Eu am senzatia ca adevaratele probleme sunt acasa iar la serviciu ne jucam. Sper sa simt asta doar in perioada de inceput ca altfel nu stiu ce voi face....

Anda si noi mergem afara pe la pranz. Asteptam sa se faca mai frumos ca iesim afara de doua ori si sa revina la programul lui normal.

Tomasa voi ati rezolvat problema cu somnul de noapte? La noi este un dezastru. In pimul rand ca se culca pe la ora 1 noaptea si se trezeste la 12 ziua (asta datorita firii lui boeme) dar in rastimpul in care doarme se trezeste totusi cam la maxim doua ore si mai trage o dushca de tztzi. Asteptam ceva sfaturi. Problema e ca uneroi am senzatia ca nu mai rezist nervos si nu as vrea sa ma sescrac pe puisorul mic.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Am facut vaccinul de un an. Irina plange incontinuu nu stiu daca de la dinti sau de la vaccin dar m-a chiaunit de azi dimineata.
Liviana !
Magga - incearca acum pozele de la semnatura, a fost o problema cu webshots. Ma duc ca urla ingerashul.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Magga ti-am vazut fetitza cu glugitza..e o bucalata scumpa rau..Iti multumim si tie si Danei(V.Erica) de aprecieri..
Crinutza si pe mine m-ai bagat in ceatza cu salmonella..Eu sunt convinsa ca au gresit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Magga, ce m-ai amuzat cu prajitura
adevarul ca ne invata multe forumul asta.

Eu nu mai sint multumita de Pampers...de ceva vreme, caca iese mereu afara pe la spate....pe care sa trec???

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Ia vedeti ce am gasit:http://www.adevarulonline.ro/arhiva/2002/Martie/91/8096/

Crinuta si Rayan

Eu stiam ca salmonella se ia de la oua nepregatite bine. Dar ma indoiesc ca tu i-ai fat oua crude lui Rayan.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am uitat sa specific ca sta linistit la schimbat doar dc i se da ceva in mina , de obicei cutia de servetele sau un pachetel tot cu servetele umede :)). asa face si bona .

Mergi la inceput