Bebelusi de ian-feb 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 3

crinuta spune:
Apropo de schimbat pampersul, si eu ma chinui...doamne, doamne. Chiar i-am "altoit" o palmuta peste picior si a incremenit si a stat cuminte, dar a lasat o buza la mine si mi-a fost mila de el.......
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
[/quote]
Si eu i-am scapat una peste picior, nu tare dar suficient sa il fac sa reactioneze. Era in noaptea in care facea isterii si nu ma lasa sa ii pun macar picaturi in nas, desi respira foarte greu.
La schimbatul pampersului am gasit momentan solutia: ii dau ceva in manute, ceva ce il intereseaza, si atunci ma lasa sa il schimb in liniste.
In alta ordine de idei Rayan e din ce in ce mai capos pe zi ce trece. E foarte istet si inventiv, dar e super incapatanat, si aici vom avea de " luptat".
In rest cantam la fel ca pana acum, l-am si inregistrat. Sunt mandra de el.
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Shobo, eu niciodata nu mi-am pus problema cutelor atunci cand ii pun pampersul. E chiar atat de important? Pe mine ma intereseaza sa fie bine inchis sa nu se ude, in rest mai sunt atenta sa nu il stranga si cam atat.
Am uitat sa va spun ca Rayan nu mai e interesat de suzeta, decat fff rar, deci suntem pe drumul cel bun.
Sa vedem acum cat vom folosi biberonul. Eu sper sa nu fie prea mult, dar va depinde de seful...
La capitolul dinti stam tot asa, dar salivam ingrozitor. Uda in 5 minute orice bluzita, parca saliveaza mai rau ca inainte.
Sper sa ma lase sa ma uit in gurita lui sa vad daca a iesit vreo maseluta sau nu....
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Ilbeciug,eu la un litru de smantana pun cam o cana de zahar+ cel putin 3 pliculete de zahar vanilat. Depinde cat de dulce o vrei, asa ca mai bine pui treptat zahar ca sa nu ai surprize.
Crinuta si Rayan

bubu05 spune:
Patricia, si eu, si eu...n-am mai iesit...de la revelion!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

magga spune:
eu n-am reusit sa o vad pe Irina...
am vazut-o insa pe Amanda. O frumoasa cu parul lung. Sunt impresionata.
Sper sa nu rideti de mine, dar care este faza cu cutele? ca io-s mai grea de cap si nu ma prind ce cute face pampersul ala.
Si inca o intrebare din seria asta, am luat lapte 3, dar n-am avut inca ocazia sa-i dau, in schimb sotzul meu l-a deschis sa guste sa vaza el ce si cum. Oare acum tre sa-l tzin la frigider?
Leta, sincer nu vad care este legatura intre frig si calciu, dar daca tu crezi ca fetitzei tale ii lipseste, este important sa ii dai vitamina d si, poate o sa ti se para ciudat, vitamina C, care are un rol f important in creearea de noi tesuturi (osos, in cazul Deei). (La noi asa se recomnanda!) Daca ii dai prea mult calciu, organismul isi incetineste metabolismul calciului si face carente mai tirziu. Nu stiu cit de clara am fost, dar daca vrei putem continua discutia pe privat.
principesa a mincat astazi trei feluri, supa crema, carne cu legume, si mar copt cu scortisoara, oare e prea mult? caci nu are 11 luni inca. Iar apoi a vrut inca si sinul.
va pupam
oidigoidigoidigoidigoid!!!! - fragmente ale unui discurs neterminat

magga spune:
crinuta, vreau sa spun ca mi s-a parut f ciudata faza cu salmonela. Hai sa fim seriosi, salmonela nu trece asa neobservata si dai de ea la analize.

crinuta spune:
quote:
Originally posted by magga
crinuta, vreau sa spun ca mi s-a parut f ciudata faza cu salmonela. Hai sa fim seriosi, salmonela nu trece asa neobservata si dai de ea la analize.
Ma bucur ca spui asta, ca noi toti suntem uimiti. Sotul meu spune ca nu se poate, dr lui dr familie la fel, eu am citit pe net, da niste simptome ffff nasoale, si el nu are nimic. Nu tu varsaturi, nu tu diaree, nu tu stari de rau. Ce tampenie mai e si asta?
Maine la 17 mergem la pediatra si sunt taaaare curioasa ce va spune.
Pana una alta, tot maine, dar dimineata voi duce o noua proba, de data asta la alt laborator.
Ce m-as distra sa fie si Rh-ul gresit....
Crinuta si

magga spune:
offtopic: dupa ce eu i-am spus sotzului aseara ca in curind moderatorii vor trebui sa schimbe titlul subiectului in "Formatia mamicilor dependente de Lady's fingers", el mi-a spus sa va frecventez mai des ca poate invatz sa-i fac si lui vreo prajitura.

crinuta spune:
Lasa Magga, ca tu esti fata desteapta si sunt convinsa ca daca vrei iti va iesi prajitura din prima.
Acum vorbesc cu cineva despre Salmonella, o prietena care a avut in sarcina, si a avut alt tip decat Rayan, iar ca simtpome a avut doar diaree.
Rayan are spp. Nici nu stiam ca sunt mai multe tipuri. Acum chiar sunt in ceata...
Crinuta si Rayan