Bebelusi de ian-feb 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by ana maria
La noi schimbarea pampersului dreaza cateva minute bune intrucat junioru' cum se vede in funduletzu gol se da jos si o ia la fuga asa dezbracat prin casa. Asa ca marea victorie e daca il prinde sa-i puna pampers curat. Iar alergarea asta se intampla de cateva luni bune. De multe ori cedez si eu si il las asa cateva minute pana se plictiseste (bineintes face un pipi pe jos intre timp).
Parca il vad pe Mihai Si la noi e sarbatoare mare cand reusim sa-l fixam cum trebuie.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

I-am cumparat de la Nenedent periuta si pasta de dinti. Ma intreb daca sa ii spal dintisorii cu pasta, avand in vedere ca el nu stie sa scuipe. Cum e mai bine? Sa incep doar cu apa?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu deschide gurita sa il spal pe dinti. Acum i-am dat-o sa se joace singur cu ea, si o duce la gurita insa invers.
Cred ca o sa profit de faptul ca e in perioada in care imita cam tot ce vede, asa ca ma voi spala pe dinti doar in fatza lui.

Megg, merci de raspuns privind RH-ul. La noi e o chestie foarte rara, adica desi noi amandoi avem RH + Rayan are - si singura explicatie este ca ori unul dintre noi, ori amandoi chiar nu avem Rh + 100% si atunci el a preluat de la fiecare-. Nu stiu sa explic mai bine, insa tu zici ca daca la urmatorul copil de ex el va avea tot- ca si Rayan, nu va exista incompatibilitate? De ce se pune problema asa doar cand mama are RH+? Sa inteleg ca anticorpii apar doar cand mama are Rh -?

Oana, ce face Vlad? Sper ca e mai bine.
Noi aseara i-am curatat iar nasul cu pompa minune si a fost mai greu ca oricand, deoarece a dat din cap ingrozitor de tare si abia nimeream nara, iar despre urlete ce sa mai zic...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Va sarut pe toate!
Va doresc tuturor un an mai bun, copii sanatosi , destepti, ascultatori si frumosi!
Din ian 2006 m-am intors la lucru unde pot sa va citesc si cand am timp, sa va scriu. Mi-a fost tare dor sa va citesc si sa va scriu!
AM O MARE RUGAMINTE, NOI DE ASTAZI INTR-O SAPT. = 26.01.2006, IMPLINIM UN ANISOR, si pe aceasta cale va rog sa faceti o modificare pe listuta : data nasterii Biancai Maria 26.01.2005 si nu 27.01.2005. Multumim anticipat.
Suntem cele mai dragalase, avem deja 8 dintisori, slabute (73 cm si ~9 Kg), pline de energie, nazdravane, prestam de la mami tisz, desi a incepul lucrul. Sunt multe de spus dupa un an lipsa, dar sper ca pe parcurs sa va ajung din urma.

Va pup dulce pe toate! Nu v-am citit cat m-am uitat la foto, aveti niste copii minunati!

Kris si Bianca Maria ( 26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, pasta de dinti de la Nenedent poate fi inghitia de copii, de aceea e facuta pt ei (pe langa compozitia adecvata, desigur). Nu se foloseste deci apa. Si lui Matei ii dau, dar nu chiar zilnic. Initial il "scarpin" eu la dintisori cu periuta, dupa care preia singur aceasta activitate pana cand se plictiseste si o arunca. Spune-mi si mie te rog, cum faci smantana cu Dorna rosie: cantitatea de smantana, de zahar, cum o bati, etc. Merci

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Da, doamnele mele... copiii nostri sunt unici:)

Shobo dar ce trebuie sa faca bona ta?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, bine ai revenit!!
Poate scrii mai des de acum incolo si poate pui si poze cu dragalasa ta.
Fetele noastre seamana: tot 8 dinti vem si noi (+o maselutza), tot slabutze

Fetele, mie mi s-a facut pofta de o iesire in lume....hm, ce ziceti???

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai ca am intrat si eu...intre reprize de facut mancare si curatenie si stat cu copilul...Vlad este ca si ieri, nici o ameliorare. Nu a facut febra, dar dupa ce trezeste tuseste si parca "rupe" ceva in gat, se aduna secretiile din cauza ca sta culcat. In cursul zilei tuseste de 2-3 ori, iar mucisorii nu curg, se formeaza acolo in nasuc...si trebuie scosi.

Ibelciug, eu am batut smantana Dorna rosie cu zaharul in ploaie, iar dupa ce s-a terminat zaharul am mai batut cateva minute, apoi am dat-o la rece.

Anda, am vazut si eu pozele cu dulcica ta fetita!

Crinuta, si eu tot cu periuta aia de la nenedent il spal si pun putina pasta, apoi ii dau pe dintisori(Vlad deschide gura si ii ridic eu putin buzita sa vad ce spal), apoi imi inmoi degetul in apa si il "clatesc" de cateva ori si gata, nu prea are ce sa inghita.

Apropo de schimbat pampersul, si eu ma chinui...doamne, doamne. Chiar i-am "altoit" o palmuta peste picior si a incremenit si a stat cuminte, dar a lasat o buza la mine si mi-a fost mila de el.......

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, ai si tu dreptate! tb sa fiu destul de diplomata si cu maaare rabdare cind explic... si sa ma vezi cum ii atrag atentia cind consider ca nu a facut cum am zis eu... suuuuper cu "perdea"... insa un lucru e clar, nu tb sa o calc pe bataturi prea rau! sa stii ca am si avut mare noroc, e o femeie ff intelegatoare, rabdatoare si pricepe destul de rpd. si straluceste prin faza cu anticiparea a ceea ce as vrea sa mai faca prin casa... dc nu renunta ea, eu nu ma vad renuntind la ea muuult timp de acum incolo! Doamne ajuta!
am avut incredere in Dumnezeu ca-mi va scoate in cale omul de care avem si noi si Codrin nevoie si eu zic ca ea este!
nu m-am suparat deloc, am sa tin cont de sfatul tau! multumesc!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Anda, nu tb sa faca NIMIC deosebit! doar sa aibe grija de copil si dc are timp se mai ocupa de casa/gatit. de exp acum pap o salata orientata facuta de ea - e excelenta!
doar anamariei i s-a parut ca am exagerat ca ii aratam sa puna pampersul mai fara cute pe la spate, era vorba de cute mari totusi . insa Codrin inca mai sta asa binishor la schimbat... cel putin la bona sta muuuuuult mai cuminte decit la mine!!! si chiar azi i-am zis ca ia uite cum sta la tine si la mine face figuri mari!... cred ca de mine si tasu' stie ca ii mai merge insa cu bona care e personaj nou, probabil zice "mai bine stau cuminte "...

cam asta doar, Anda!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput