ce marca de Lapte de vaca?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi suntem tot pe Milumil 3 din cauza ca de la laptele de vaca se constipa. Si in mod sigur asa vom ramane pana la 3 ani. Insa cand s-a intamplats a raman fara formula i-am dat Milli de 3.5%

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Noi papam de la 1an lapte DORNA albastru cel de 1,5%.La aceptat foarte bine iar acum ma gandeam sa trecem pe cel rosu de 3,5%.

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Andrei are 2 ani si 15 zile si de la 1 an mananca numai Milli cu 1.5% grasime, ii place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allbinutza spune:

De la 8 luni bb meu papa numai Fulga 1,5 grasime.La un an am incercat sa-i dau 3,5 l-a baut nu am avut nici o problema dar l-a constipat foarte tare si acuma la 1 an jumate tot Fulga 1,5 bea si este foarte multumit ca bea aproape un litru jumate pe zi.

Silvia,mamicutza de Davidutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

Noi incepusem cu LaDorna light, insa nu i-a placut si a refuzat sa mai manance lapte si a inceput diareea...Dupa vreo 2 saptamani de lapte fara lactoza am revenit la cel praf de dinainte adica Topfer si am amanat trecerea la lapte de vaca.
Dupa o luna am incercat iar sa schimbam laptele cu Milli light si asta a fost pe placul lui. Acum suntem pe Milli rosu si ii place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna fetelor!

Am citit un pic niste articole referitoare la faptul de ce nu este indicat aici laptele gras la copii (pt cine este interesat).

In tarile nordice s-au facut niste studii in ultimi ani si ca urmare s-a ajuns la concluzia ca grasimea de origine animala din lapte nu este sanatoasa deoarece poate provoca boli de inima si cardiovasculare. Pt prevenirea acestora se recomanda laptele degresat la copii de 0% sau 1,5%. Dar pt ca bebelusul are nevioe de grasime pt dezvoltarea sa armonioasa se recomanda inlocuirea acestor grasimi cu grasimi de origine vegetala (ulei). Este recomandat sa se dea zilnic la copil 2-3 linguritze de ulei . Acesta poate fii amestecat cu pireul de vegetale, fructe sau cu cerealele.

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de catrinutza

dragele mele mamici vin cu intrebarea: de la ce firma e mai bun lapticul de vaca??? si cat de gras sa ii iau???
mentiuonez ca noi avem 1an si vreo 8 luni si pana acum, la recomandarea pediatrului (de fapt recomandarea e pana ala 2 ani) i-am dat lapte praf...cu laptele de vaca a avut contact doar la nivel de branzica, iaurt sau diferite preparate gen orez sau gris cu lapte.
am auzit ca cele de la covalact si de la pronatura (sau prodlact, nu sunt sigura), ar fi ecologice...voi stiti ceva de genul asta??? sau ce firma ar avea asa ceva????

multam...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul desi baietelul meu are doar 9 luni dar dupa un an si ceva o sa il trec si eu pe lapte de vaca....
Mai am o intrebare: cu ce fel de lapte fac grisul, orezul cu lapte?
Si mai am o nedumerire: daca nu are voie albus pana la un an, atunci eu cum ii fac galustele, papanasii si alte mancaruri la care zice ca se pune ou intreg (retetele fiind pt bebei de pana la un an)? Pot sau nu sa ii pun albus, sau pun numai galbenusul? Mai imi iese reteta cum trebuie numai cu galbenus? Cred ca am fost offtopic...sorry!

bebe Adrian 20.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by madina71

Si pe mine ma intereseaza subiectul desi baietelul meu are doar 9 luni dar dupa un an si ceva o sa il trec si eu pe lapte de vaca....
Mai am o intrebare: cu ce fel de lapte fac grisul, orezul cu lapte?
Si mai am o nedumerire: daca nu are voie albus pana la un an, atunci eu cum ii fac galustele, papanasii si alte mancaruri la care zice ca se pune ou intreg (retetele fiind pt bebei de pana la un an)? Pot sau nu sa ii pun albus, sau pun numai galbenusul? Mai imi iese reteta cum trebuie numai cu galbenus? Cred ca am fost offtopic...sorry!

bebe Adrian 20.01.2007

chiar daca e off topic....poti sa faci linsitita cu albus...gandeste-te cam ce cantitate de albus e la o galuska doua...eu i-am data fara probleme...oricum trebuie sa se invete incetisor...

iar despre lapte...initial eu ii fierbeam grisul sau orezul in apa, iar la sfarsit adaugam lapte praf...daca il fierbi, laptele praf se aduna de parca s-ar branzi...dar poti sa i-l faci si ci lapte de vaca...incearca un pic si vezi daca are vreo reactie la el...

varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

deci majoritatea ati optat pentru Dorna sau Milli...pana acum Dorna mi l-a acceptat fara probleme, pe cel de 1,5%....

dar nimic despre acel lapte ecologic???!!! aveti ceva informatii???

_

Mergi la inceput