ce marca de Lapte de vaca?
Raspunsuri - Pagina 10
Sheannamp spune:
Pana la 3 ani, copilul trebuie sa bea lapte integral (3,5% adica) si nu degresat. Spre deosebire de adulti el are nevoie de grasimea din lapte ca sa i se dezvolte creierul.
Eu am o parere foarte buna de laptele la punga (Cedra-Napolact, Sanlacta, OKE). Le folosesc de 1 an pentru branzica baietilor. Este gras, pare natural si in plus bogat in proteine (sunt precipitatele acelea albe care raman pe oala dupa ce ai fiert laptele).
Am luat o singura data la cutie si dupa ce am citit ce ramane pe fundul cutiei (era un subiect aici) am zis ca numai repet acest lucru.
Cred ca e foarte bun laptele la punga!
Oricum, repet, 3,5% indiferent de care firma!
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Roxie spune:
Noi am incercat cu Dorna si a simtit ca i s-a schimbat gustul, si nu a vrut, asa ca am revenit la Humana2. Si asta ca avem aproape doi ani. Tot mereu incerc sa ii mai dau, alta marca decat Dorna nu prea am incredere, si nu vrea. Inca nu sunt disperata sa inlocuiesc formula, ca stiu ca are diverse vitamine prin ea. Dar trebuie sa evoluam si noi. Daca aveti vreun secret cum sa facem copilul sa accepte alt fel de lapte, fetita mea e foarte conservatoare.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)
Sheannamp spune:
Autor: iubu77
Subiect: Laptele pt copii
Trimis la: 12/11/2007 23:10:10
Am si eu o intrebare la voi.. De ceva vreme ii dau copilului meu lapte La Dorna sau Milli.. doctorita mi-a spus sa il fierb.. Insa eu va intreb daca laptele este deja pasteurizat de ce sa il mai fierb..
Voi cum procedatzi?
------------------------------------------------------------------------------
Autor: anymony
Raspuns la: 12/11/2007 23:20:22
Eu nu il fierb. Il incalzesc numai. noi inca mai bem si nestle junior inainte de culcare. Lapte si eu tot milli si zuzu, chiar si napolact i-am dat.
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: lavi_p13
Raspuns la: 12/11/2007 23:31:06
eu ii dau fetitei mele lapte zuzu sau cedra de la napolact de 3.5 si niciodata nu-l fierb
roxanal spune:
eu inca ii dau Teodorei(1 an si 11 luni) lapte praf Nesle Junior(care este pana la 3 ani)...i-am m ai dat...asa..accidental(cu cereale) cand manca cu sor-sa si lapte zuzu albastru..si nu a avut absolut nimika..cat despre fierbere, mi se pare aiurea, daca este UHT...personal o sa incerc sa-i tin laptele praf pana la 3 ani...si Mariei(7 ani) vreau sa-i cumpar si ei ceva laptic mai bun decat cel UHT, sa-i fie mai bine, ca si asa nu mananca prea bine...
Sheannamp spune:
Initial creeata de babirusa
buna fetelor, ce imi recomandati, care e mai bine tolerat, mai bun la gust?
babirusa, Alexandra(14 oct.2004) si Patrick(1 ian.2007)
Tala spune:
si eu stiam ca laptele integral este mai bun pt ca in primul rand prin degresare trece prin niste procese tehnologice care ar fi nocive si apoi si laptele matern este f gras. din surse sigure stiu ca cel mai natural (din comert) este Napolact (puteti sa va dati seama pt ca asta se strica cel mai repede).
neliana spune:
Noi am schimbat laptele praf cu cel de vaca pe la un an.Prima data i-am dat OKE verde,dupa am luat dorna de care am fost foarte dezamagita in sensul ca oricat de ,mult manaca piticul nuse satura niciodata.apoi am trecut pe lapte de vaca de la tarani,de care am fost multumita.Acum are 4 anidar din pacate nu mai vrea lapte deloc.
sper ca sa gasiti tot ce e mai bun si sanatos pentru fiecare copil.
www.copiionline.com
www.anunturigratuite.ws
www.anunturi-noi.com
anya spune:
Lapte de la tarani nu as lua niciodata - cine stie cum e "aranjat" sau mai rau are vaca vre-o boala...
Mi se pare mai safe cel UHT, am inteles ca e mult mai steril si in plus e mai comod, nu trebuie fiert. Cat despre gust..intre tipurile de lapte UHT nu cred ca e vre-o diferenta, sau cel putin copiii mei n-o sesizeaza (eu nu beau lapte).
Trecerea de la laptele praf la cel de vaca am facut-o treptat, cate 30ml/ la cateva zile si am adaugat si putine cereale, pt gust.
Laptele verde e pt persoanele care tin cura de slabire si nu au voie grasimi absolut de loc. E de inteles de ce nu se satura copilul. Inlocuieste cu late mai gras si se va satura.
davlena spune:
puiul meu implibeste maine 11 luni si pana acum 2 saptamani a baut humana, dar incepuse sa l refuze si la culcare bea ceai, asa ca am incercat cu zuzu albastru pt ca vazusem pe forum ca ar fi bun, cateva zile a baut apoi nu a mai vrut deloc si am luat dorna rosu din care ii faceam branzica am zis ca daca mananca brazica fara mofturi poate ala e mai bun si ii place bea destul de mult uneori mai vrea dupa ce termina bibi.
continutul de grasime ii schimba putin gustul si seamana cu cel praf care e destul de gras
roxanaz spune:
ioanaiub
Trimis la - 09/01/2008 : 14:10:19
--------------------------------------------------------------------------------
ce fel de lapte beau copiii vostri mai mari de un an? lapte pasteurizat UHT, lapte de vaca direct de la "sursa" sau lapte de consum de la supermarket?