ce marca de Lapte de vaca?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

brrr, nu inteleg de ce pe la noi se recomanda lapte semidegresat la copii...am citit ce s-a scris...e drept ca i-am mai dat micutei mele si lapte de vaca-vaca nediluat, ne degresat, si n-a avut nimic, dar ii dadeam mai cu retinere...uff...las' ca nu i-l mai diluez de-acuma!

si eu cautam ca disperata lapte cu 1,5-1,8% grasime, si stateam cu laptele de vacuta sanatoasa in frigider!!!!!

am si eu o intrebare...vi s-a parut ca ar avea vreo legatura laptele de vaca cu constipatia??? ca noi papam lapte de vaca de 2 saptamani, pana acum i-am dat milumil 2 (nu 3 ca era prea aromat, si ma gandeam ca n-o sa-mi accepte laptele normal...dar l-a primit fara probleme, si brusc, ca am ramas in pana si numai supermarketu' mai era deschis)
mi se pare ca s-a cam...constipat! se poate? sau e doar ceva trecator? vi s-a intamplat si voua?????

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de malina_psiho

Am cumparat cateva cutii de lapte Fulga pt baietelul meu de 1 an si am obs. ca laptele are o culoare usor roz, ati remarcat asa ceva? Am crezut ca e de vina oala in care l-am fiert,dar nu e asa.Cui se datoreaza oare culoarea roz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

In general lapte la punga (pentru ca e mai gustos) fiert 10 min sau milli, fulga, dorna-uht (in special acum pe caldurile astea) nefiert.
Intotdeauna 3.5 grasime, ca doar nu e la dieta.
Dupa 8 luni, cand am oprit alaptatul, pana la 1 an i-am dat formula, apoi vreun an i-am dat parmalat 1-3 ani, pana ne-a zis dr sa ne vedem de treaba, ca nu-i mai bun decat asta obisnuit.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Amy are 1 n si 10 luni si inca ii dau NAN Junior...DUpa doi ani jum o sa o trec pe Zuzu cu 3,5% grasime. Inca bea 2 biberoane de lapte pe noapte...ziua ii dau cereale cu Zuzu...e singurul pe care l-a acceptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

De ce recomandati lapte 3.5 % grasime? Mie mi se pare prea gras...Si uite-asa devin copiii nostri obezi. Nu demult am vazut intr-o familie o fetita care papa doar lapte din asta "galben" (cam 700 ml /zi din cat am inteles) si se rostogolea de umflatzica ce era.

Mie sincer mi-e greata dupa ce beau un pahar de lapte gras.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by LuisaTL

Buna tuturor,

De ce recomandati lapte 3.5 % grasime? Mie mi se pare prea gras...Si uite-asa devin copiii nostri obezi. Nu demult am vazut intr-o familie o fetita care papa doar lapte din asta "galben" (cam 700 ml /zi din cat am inteles) si se rostogolea de umflatzica ce era.

Mie sincer mi-e greata dupa ce beau un pahar de lapte gras.

Copiii nu se ingrasa de la lapte integral ci de la dulciuri in exces, fainos prea mult si junk food.
Mie nu-mi e greata dupa un pahar de lapte gras, nici Carinei nu ii este. Cand eram mica beam lapte proaspat muls, acum nu mai e posibil.
Copiii au nevoie de grasimi naturale, neprelucrate pentru dezvoltarea creierasului. Cel putin asa ne-a zis pediatra.Noi nu luam nik degresat pt Carina (branza, lapte, unt etc)
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Nadina, fiecare face cum crede si da copilului ceea ce considera.

Eu sunt f atenta cu alimentatia copilului meu. Nu-i dau dulciuri, fainoase decat f rar ( facute in casa), nu-i dau in fiecare zi cereale, unt f putin. In schimb ii dau f multe fructe si legume, sucuri naturale..Acum e vara si sunt atatea bunatati.

Prefer sa ma feresc de asa-zisele grasimi "sanatoase", de colesterol si lista ar putea continua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ideea era ca nu laptele integral este cauza obezitatii acelei fetite. 100 ml de lapte integral n-are mai mult de 70 Kcal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Noi papam de la aproape un an (acum avem 1 an si 11 luni) numai lapte Milli la punga pe care il fierbem in prealabil.
sanatate puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

De la 11 luni am inceput cu Milli albastru, cu grasime de 1,5...si asa o sa continuam... si bineinteles fiert.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput