Mamici de mai-iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mama ce lenese suntem azi...de fapt asta inseamna ca totul merge bine daca nu prea avem ce ne spune.
V-as mai bate eu la cap cu contractiile astea dar nici eu nu stiu daca e cazul sa ma agit prea mult acum. Insa vreu sa intreb daca voua vi se intareste burtica asa din cand in cand?

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

P.S - se uita careva la campionatele europene de patinaj? Eu sunt moarta dupa patinaj artistic si ma bucur ca si in februarie si in martie o sa am parte de asa ceva.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina eu sunt cu contractiile.. Le am zilnic,de mai multe ori pe zi,cu toate ca iau no spa!Si la colul meu scurt astea mai lipseau I-am spus dr si mi-a zis sa continui sa iau no spa de fiecare data ca daca nu sunt dureroase nu am de ce sa-mi fac probleme,ca asa se pregateste uterul pentru nastere.. Dar n-o sa ma las numai pe mana ei,o sa ma mai duc la un dr sapt viitoare!Tu daca nu ai probleme cu colul,ia no spa si stai cumintica la fiecare contractie si evita statul/dormitul pe spate!
io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna seara la fete!

Ama tu cum faci diferenta intre contractie si miscarile lui bebe? ca io simt pur si simplu hiperactivitate in burtik dar nu sunt sigura ca daca ar fi o contractie (sau poate chiar e si nu stiu) as face distinctia. De ex acum cateva zile mi se ridica burtica si simteam ca sunt "lovita" dar am tras concluzia ca este bebelina care da suturi. Daca este o intrebare prosteasca imi cer scuze, dar chiar sunt curioasa si e bine sa stiu ca sa iau masuri in caz de ceva .... Merci

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Carmina si mie mi se intareste burtica tot cam cum zicea si Ama adica in fiecare zi.L-am intrebat pe doctor luni cand am fost la control si a zis ca daca nu am si alte simptome (sangerari,dureri) si daca trece e ok. Aici nu au no-spa si mi-a recomandat sa iau tylenol.

Cami 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Rocs02, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos!!!

Alia multa sanatate baietelului tau! Ai grija sa-l convingi sa nu se scarpine. Io am facut varsat de vant (ptr prima data) la 26 de ani. Nu vreau sa-mi aduc aminte prin ce am trecut .....
Iar tu daca ai facut cand erai mica stai linistita ca nu mai faci. Io asa stiu ....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza la contractie ti se intareste toata burta,eu simt si cand se intareste dar nu ma doare,iar cand da bebe e cu totul alta senzatie si se ridica burta doar in locul in care da el nu toata burta!Dar nu intotdeauna simt cand mi se intareste,asa ca mai pun mana sa vad:daca la pipait imi simt burta tare inseamna ca e contractie!io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Buna seara la fete!

Ama tu cum faci diferenta intre contractie si miscarile lui bebe? ca io simt pur si simplu hiperactivitate in burtik dar nu sunt sigura ca daca ar fi o contractie (sau poate chiar e si nu stiu) as face distinctia. De ex acum cateva zile mi se ridica burtica si simteam ca sunt "lovita" dar am tras concluzia ca este bebelina care da suturi. Daca este o intrebare prosteasca imi cer scuze, dar chiar sunt curioasa si e bine sa stiu ca sa iau masuri in caz de ceva .... Merci

Daca ai avea contractii ti-ai da seama cu siguranta. Nu se pot confunda! Imagineaza-ti uterul ca pe un muschi rotunjor si imagineaza-ti ca incordezi muschiul asta tare de tot. Asa se simt. Pur si simplu uterul se intareste/incordeaza tare si simti asta. Poti sa pui mana pe burtica in acel moment si vei vedea ca e tare si se simte perfect uterul incordat. Nu e dureros doar neplacut. Nu e vorba de lovituri, activitate pe acolo, etc. Ala e bebe!
Sarcina usoara si bebe perfect!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

SHORICUTZA , pt tine cred ca a fost mai greu la 26 ani cu varsatul de vant El a inteles si nu se scarpina .Si are un tonus super , e vesel si voios

ALIA 23saptamani

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Ama si Inaioana va multumesc mult ptr lamuriri. Cred ca inteleg, in sfarsit, cam ce simti in caz de contractie si trebuie sa recunosc ca n-am simtit pana acum ceva similar. Va

21+

Mergi la inceput