Mamici de mai-iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
ama_kaly spune:
Da am citit,a pus papadie linkul la capitolul trecut!E ingrozitor ce se intampla in spitalele de la noi..
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
inaioana spune:
N-am cautat prea mult dar am vazut ca pioceanicu' asta a fost la Municipal mai demult acum cativa ani, nu e recent. Am citit povestea ca d-aia ne agitam sa schimbam spitalul!![]()
Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
LYLY809 spune:
Dandana, Iosup iti face ecografie abdominala, pentru ca are un aparat performant ( cel putin la Diagnosis, unde am fost eu la 12 saptamani). In plus, in incapere este semiintuneric. Dar, daca vrei sa nu ai surprize...
Neda, in cazul TT afla ca:
1. daca nu ai facut masuratoarea echo in aceeasi zi sau cu o zi-doua inainte de analiza, rezultatul nu este deloc concludent.
2. in 50% din cazurile in care TT a iesit pozitiv, copilasii erau perfect sanatosi. Este vorba de probabilitati aici, si de valori statistice.
3. La echo trebuie sa ceri sa-i caute piramida nazala; daca doctorul o vede, sigur nu are SD, cel putin nu o forma grava. Poate fi mozaicism, cum are fratele meu (motivul pentru care si eu m-am stresat ingrozitor cu testul asta), ceea ce NU este un capat de tara. Cand avanseaza sarcina, un doctor f. bun poate sa mai vada si conformatia, etc.
4. Ultima masura, si cea mai disperata pe care o poti lua este amniocenteza. In ciuda antecedentului din familia mea cu fratiorul meu, eu am refuzat pana la urma sa fac asa ceva, riscul de pierdere al sarcinii fiind de cca 1%. Rezultatul nici asta nu este valabil 100%, asa cum a sesizat Inaioana ( si eu am citit povestea aia cu bb perfect sanatos, diagnosticat in prealabil cu SD la amniocenteza)
Analizeaza cu calm toate aceste aspecte si gandeste-te ca exista Cineva sus care te iubeste.
Ma
pentru tine,
Lily 20+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
puiudana2004 spune:
Pai Pioceanicul asta se gaseste mai mult prin terapie intensiva si sali de operatie,asa ca,nu vreau sa va sperii,dar cele care nasteti prin cezariana,aveti grija.Dar mai bine intrebati medicul(daca va spune).
Dana
21+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
nastad spune:
Buna dragelor!
Sunt in criza de timp.
Cred ca l-am simtzit pe bb, nu sunt sigura.
Maine sunt libera ca am obosit rau de tot.
Va doresc WE placut!
Doina
16+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
cypocs spune:
Mihnea are VARICELA(VARSAT DE VANT)
deocamdata nu se scarpina si e intelegator .
ALIA 23saptamani
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
inaioana spune:
quote:
Originally posted by cypocs
Mihnea are VARICELA(VARSAT DE VANT)deocamdata nu se scarpina si e intelegator .
Oooof, ce nasol!
Saracutii de voi. Oricum...trece si asta! Sper ca tu ai imunitate deja!Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja
cypocs spune:
SPERRRRRRRRR ca am imunitate . am facut varicela cand eram mica , dar am sufletul strans de frica
ALIA 23saptamani
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Irinel spune:
Neda, abia am citit mesajul tau, nici n-am avut rabdare sa citesc ce au mai scris alte fete. E o mamica la copilasi de mai-iunie 2004, tot in USA careia i-a iesit testul prost si a fost evident disperata, ca si tine si se pregatea sa faca amniocenteza sa fie sigura. Apoi, in ultima zi, s-a razgandit si ea si sotul ei si au lasat lucrurile in pace. Are un copilas absolut normal si scump. Acum, eu stiu ca nu poti fi linisita complet, da voiam sa iti dau un exemplu ca nu e neaparat sa fie ceva rau, de fapt testul asta e statistic, nu spune clar ca e o problema, ci ca ar fi sanse...
Pupici si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu bebe.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 26+ saptamani
inaioana spune:
quote:
Originally posted by cypocs
SPERRRRRRRRR ca am imunitate . am facut varicela cand eram mica , dar am sufletul strans de frica
Pai du-te sa-ti faci o analiza ceva ca sa stii sigur daca ai anticorpi. oricum daca ai fi fost vaccinata trebuia sa tot faci rapeluri dar daca ai avut boala efectiv - ai imunitate toata viatza. Eu asa stiu!
Multa sanatate!
Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja