Mamici de mai-iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
florypop spune:
Dandana, eu am facut ultima eco vaginala la 11 saptamani si 2 zile.
De atunci toate au fost abdominale.
Pupici,
Flory
17+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
ama_kaly spune:
Inaioana am citit ca Nayel nu face cezariene la cerere
iar mie mi-e frica de mor de o nastere normala
rocs02 bine ai venit la noi!!
neda nu mai plange,ai sa vezi ca o sa fie bine!Nici eu nu cred deloc in acest triplu test,de aia nici nu l-am facut!
mamica si bebelul sa treaca!dandana eu prima eco de la vreo 7-8 saptamani a fost abdominala,la 11sapt la fel..am facut transvaginala doar la dr.Constantinescu la care sunt acum o data in sapt 20 si o data in sapt 24,ca sa imi masoare colul..Adica de fiecare data mi-a facut si eco abdominala si tranvaginala!De ce nu suni sa intrebi ce fel de eco iti face ?Ca sa fii "pregatita"!
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
dilaural spune:
Hello burticile...
Ce faceti dragele mele???
Neda... nu-ti face griji... totul va fi bine. Importa este ca tu sa fii optimista si sa te rogi la Dumnezeu sa te ajute.
Si mie mi-e cam fricutza de rezultatele de la TT... sa vedem marti cand ma duc... Nu am motive, dar asa sunt eu mai paranoiaaaaa !!!
Rocs02 ... bine ai venit la noi!
Imi pare rau ca nu pot veni si eu sambata dar sunt nasha! Prima noastra pereche de fini! S-au hotarat rpd rpd in decembrie si doar nu era sa-i lasam asa... Numai ca ei fac la catolici! dar n-are nimic... Doamne Doamne e si acolo!
Voi sa va distrati si sa ne aratati poze! Si promit sa vin si eu cu poze de la nunta!
Mi-am luat ieri un sutien de la Jolidon din bumbac si fara sarme... foarte dragutz si comod si e un model mai normal (adica nu din ala mare care te imbraca pana-n gat...)
Pup
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
18+ cu
Andreea Eliza
puiudana2004 spune:
Buna dimineata dragele mele.Hai,la pizza sa poftiti si la intalneala sa venitiiiiii!!!
Din ce am auzit la mine la spital,cica in Municipal ar fi PIOCEANIC!
si e tare periculos mai nene.Asa ca fiti atente ca asta se ia usor si se distruge greu.Si in Elias a fost si a trebuit sa renoveze maternitatea,sa dea tencuiala jos ca numai asa se goneste microbul.
La intalneala tre sa luam o masuta la fumatori ca de nu,salivam pana lesinam sa stit.Si vin si cu aparatul.Multi
si mai inscrieti-va mai fetelor sa ne cunoastem si noi.
Dana
21+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
DianaR spune:
Neda, nu te necaji, nu e totul inca pierdut! Iti tinem pumnii sa fie bine!
Dilaural, ouau, nasa, petercere placuta!
Dandana, fa ca mine, de fiecare data cand ma duc la control ma duc pregatita, epilata si curata... Si atunci n-ai surprize...
Rocs bine ai venit!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
inaioana spune:
Rocs02, bine ai venit la noi!
Sarcina usoara si bebe perfect!
Ama, nu te nelinisti, draga mea. Eu zic sa vorbesti cu el mai intai, poate iti risipeste temerile. Plus ca eu am citit in alta parte ca e deschis la discutii, nu hotaraste numai el felul in care vei naste ci discuta cu tine , etc.
Dana, ce dreaq e ala "pioceanic" ca mie imi suna a peste?!! Ma duc sa googalesc pe tema asta!
Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
ama_kaly spune:
ioana da,oricum saptamana viitoare vreau sa merg la el la control sa ma linistesc si cu colul ca totusi mie mi se pare scurt la 25sapt-25mm!Si o sa vorbesc si despre nastere!Eu vreau cezariana ca mi-e frica de travaliu si nastere normala,inclusiv de taiatura aia jos
Si am citit ca face cezariene abia observabile dupa aia!Cat despre Municipal,eu stiam de streptococul ala de care mi-a zis dr mea cand am fost la control,dar de acest PIOCEANIC habar n-am
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
betty13ro spune:
Ma mai primitidupa atata chiul?
Am fost in CO 3 sapt si cand m-am intors la serviciu...avalansa, toata lumea vroia cate ceva. Of, bine ca a trecut.
Acum ma apuc sa citesc mai atent ce ati mai scris voi in lipsa mea caci n-am apucat decat sa arunc o privire. Imi pare sincer rau pt Simona, eu sincera sa fiu sunt tare stresata de ideea ca i s-ar putea intampla ceva rau bebitei mele. Si mai tare ma streseaza ca desi maine am 20 sapt eu nu o simt ca misca. Abia astept sa merg la eco sambata ca sa vad daca e bine mititica.

maine 20fix
mihaela.f spune:
Ina
sper ca tu sa gasesti kestii mai interesante! eu am gasit tot felul de articole de prin ziare despre fel de fel de decese provocate de acest bacil pioceanic! Ce am citit brrrr! mi s-a zburlit parul!!
M
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
mihaela.f spune:
Fetelor,
ati citit la Nasterea pe Glob -Povestea cu final trist?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png