Mamici de mai-iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shori inseamna ca n-ai contractii!!bravo!Cat despre varsat de vant si eu am facut tarziu,pe la 17 ani si am ramas cu 2 semne ca tare greu m-am resemnat sa stau in casa si sa nu zgandar bubitele alea nesuferite!Oricum,mai urata ca atunci n-am fost niciodata,bine ca n-am imortalizat momentul!io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Azi de la servici am intins-o direct la magazinul de haine. Mi-am luat o salopeta de catifea raiata. N-am avut incotro, o singura pereche de pantaloni de gravida mai e purtabila. In oricare dintre celelalte perechi mi se face rau. Adica greata.
Am vrut sa evit purtatul de salopete, dar vad ca nu se poate!
Lily 20+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

hahaha Ama ai fost tare haioasa.
Mie nu mi-au ramas semne dar imi aduc aminte ca locuiam singura pe vremea aceea si ca am fost nevoita sa ies din casa ca sa-mi cumpar de mancare si medicamente (ca pe prieteni n-am avut curaju' sa-i invit pe la mine).
Aveam fata plina de bubite oribile, (nici io n-am fost mai urata ca atunci) si am avut de ales intre a iesi cu fata asa sau a-mi da cu o mixtura mentolata alba care sa-mi acopere hidosenia.
In final am ales sa fiu caraghioasa si mi-am dat cu mixtura la care am atasat o pereche de ochelari de soare.
Nu va spun decat ca a fost cea mai traumatizanta iesire din casa .....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

LYLY809 sa o porti cu placere. Nu mai fii suparatica ptr ca si salopetele sunt haioase in felul lor. Important este sa te simti tu comod ....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Buna dimineata fetelor.
Azi e ziua cea mare. Mergem la Iosup la eco morfologica. Sper sa fie totul in regula.
Acum mi s-a nazarit o intrebare: are oare importanta cat si cu cat inainte mananc sau beau ceva? Cine stie va rog un raspuns!!
Va pupicesc.

Irina 18+

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Irina

Iti urez multa bafta. La orice echo...chiar si la cea morfologica nu are importanta daca mananci sau nu. eu mereu m-am dus mancata bine.
Sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Multumesc Virgi.
Va tin la curent.

Irina 18+

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Poti manca si bea cat vrei inainte. Iar de baut e chiar indicat sa bei, sa nu te duci cu vezica chiar goala (nici chiar plina sa iti vina sa faci pe tine, dar nu face pipi inainte de eco imediat).
Mult succes!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Buna fetelor.

Desi nu scriu prea des sunt alaturi de voi si citesc toate mesajele, numai ca sunt f lenesa la scris. Din pacate, ultima saptamana a fost cam dificila pt noi. Am avut insomnii si dureri de spate cumplite asa ca am stat mai mult in pat...

Carmina, si eu sunt moarta dupa patinaj, asa ca daca am stat in pat, macar am avut la ce sa ma uit si abia astept proba de dans din seara asta.
Si eu am contractii si iau, ca si Ama, nospa. Mie dr mi-a recomandat sa stau cat mai mult in pat asa ca dupa servici nu mai pot face nimic. Nu stiu ce se va alege de master-ul meu... Sper sa-l pot termina.
Bun venit celor mai noi burtici. Nastere usoara si bebei perfecti.
Si eu cred ca ma duc azi dupa haine ca nu ma mai incape nimic. O sa incerc sa pun niste poze cu burtica sa vedeti si voi cat de marishoara este.... (desi eu sunt cam mititica .
Ma bucur ca va intalniti sambata. As vrea sa pot veni si eu, ca locuiesc destul de aproape dar din pacate, avem un program pe care nu il putem schimba
Va pup, si va urez un sf de saptamana cat mai placut

VoichiV21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Shoricutza,m-am amuzat teribil
Pacat ca n-ai facut o poza sa ne areti si noua.

Lyly,stai linistita,eu cu salopeta m-am simtit cel mai bine cu Rut.Nu exista ceva mai comod in afara de rochitele de vara decat salopeta chiar daca e blamata saraca si e mai incomod la baie cu ea.

Contractii avem si noi,nu se pot confunda cu nimic,se intareste burta (jos)tare de tot.
Am inceput si eu sa am o pofta de mancare,la 3,4 ore mi se face o foameee si trebuie sa mananc ca altfel ma doare stomacul.E o senzatie ciudata ca eu intodeauna am stat rau cu pofta de mancare si sunt slaba de felul meu.Acum ma simt si eu femeie(vorba unor fete).

De miscat mi se pare ca misca cam putin si cel mai mult la calc cand stau cu mana pe burta(e dependent DC)Poate am si io prea mari pretentii.La eco mergem si noi la 20 sapt si speram sa ne arate bebe ce e.Noi mergem la o policlinica la eco si cred ca e Ok si asta(si nu costa nimic)si oricum nu as face intrerupere indiferent ce mi-ar spune asa ca....si e cam mult 2,3 milioane.

Bun venit "26 octombrie"si "Rocs02"!sarcini usoare si bebei sanatosi!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 17+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput