Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 4
alipiticot spune:
Ralnied,laptele,eu il beau de sete.
in rest eu inca am mancat putin
dupa cat e obiceiul meu.
asta inseamna ca tu ai intrat si psihic in regim.Ce bine,eu cand am restrictii numai la mancare ma gandesc.De asta mi e si greu.
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Delia spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
ralnied
eu azi am mancat lapte si portocale dimineata,acum bors si putin lapte cu fidea,fara zahar si diseara fructe cred.
chiar daca combin mancarea,incerc sa fie putin si sanatos.azi ma duc la sala si sunt curioasa in cele 2 zile asa de ca[ul meu de regim cat am dat jos.
poze noi
Bors gool?
Sau bors cu carnita?

Fidea e voie? ... nu e fainos?

Delia spune:
Fetelor, vroiam sa intreb daca mai este o consumatoare de bauturi light...sunt tare curioasa daca influenteaza dieta - faptul ca e cola sau ceai cu indulcitor - e diferenta?
Eu am slabit aproape 2 kilograme in trei zile de regim si sunt taare multumita
mai ales ca regimul mi se potriveste de minune si incep sa renunt la tot felul de obiceiuri nesanatoase pe care le aveam.
ralnied1 spune:
asi, daca zici tu, asa o fi... Pacat insa ca nu toata lumea este de aceeasi parere... Oare de ce???![]()
alipiticot: am mai zis, parca si aici: intr-o seara, pur si simplu mi s-a facut rau cand am vazut ce farfurie plina cu cartofi prajiti, friptura, sos avea sotul meu... Nu am mai putut suporta, mi-am luat salata mea de varza si dusa am fost in camera unde stam noi... Mi s-a facut greata de-a dreptul... Si, tine cont ca inainte mancam si eu amestecaturi dintr-astea... Uite, sunt aproape de a da gata a doua saptamana si ma simt super... in primul rand, am observat ca nu mai obosesc asa repede, din orice...
delia, eu am luat Cola light, pt ca mi se facuse tare pofta intr-o seara... Dar nu cred ca am patit ceva de la ea... in sensul ca nu cred sa mai fi pus ceva... Oricum, pantalonii mei sunt tot mai largi. Nu m-am cantarit inca, dar vad cu ochiul liber cum cad acum de pe mine...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
irisM spune:
Eu stiu alt regim disociat,dealtfel singurul pe care am putut sa-l tin
.Am slabit cu el(si cu o jumatate de ora de aerobic pe zi) ceva mai bine de 12 kg.Mananci din 2 in 2 ore.Zice asa:
ora 6(dimineata,daca va sculati):o cafea fara zahar,
ora 8:un ceai fara zahar(eu ma trezeam pe la 8-9 si beam o cafea cu putin zahar
)
ora 10:un triunghi de branza topita
ora 12:150g de parizer(merge si piept de pui,sunca presata etc)
ora 14:branza de vaci o jumate de pachet(asta ar fi cam 150 de grame)
ora 16:3 rosii sau un pahar de suc de rosii
ora 18:un ou fiert tare
ora 20:un iaurt(nu se mentioneaza de care,asa ca eu am baut un Iaurt de baut de la Danone)
ora 22:un mar(poate sa fie si piersica sau alt fruct)
alipiticot spune:
Da Delia,borsul gol,dar azi,ca ieri am mancat o felie de paine.nu e voie fidea in regimul disociat dar eu nu prea il mai tin ca la carte,eu tin regim ,nu ceva anume,incerc hipocaloric.Am calculat azi si se pare ca sunt sub 1300cal.
poze noi
mira_m spune:
Eu nu sunt chiar ata de stricta, disociez pe mese, consum foarte putina paine, doar dimineata si doara neagra. Fara prajeli si cu foarte multe cruditati.
In rest, imi mai permit mici escapade. Si am slabit destul de mult, revenind la greutatea de acum cinci ani!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
claudia_maria spune:
Buna fetelor
Pana acum am tot amanat inceperea unu regim,dar deja nu se mai poate am ajuns la 82 de kg
dupa nastere am avut 75 si in 05.02.2006 bubulina mea face 1 anisor,vreau sa va spun ca eu inca mai alaptez,oare daca tin regimul disociat o sa aiba ceva ma refer daca influneteaza alaptatul asa ca nu stiu ce sa fac.
Mai sunteti careva in situatia asta?
Claudia_Maria si bubulina Ana-Maria
Poze
tomecica spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
danap si tomecica: felicitari!!! Tomecica, dar ce ai patit? Oricum, multa sanatate...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
nu stiu nici eu ce am patit dar imi era tare rau de la stomac si cind deschideam frigiderul era si mai rau. cred ca de pofta , de foame , de nervi [ ca io is pofticioasa] , nu stiu. Acum parca e mai bine dar am si eu o problemuta cu apa. nu pot sa beau mai deloc. nu mi-e sete.
de maine incep iar cu carne dar o sa storc o lamaie peste ea. mai bine acra decit asa...
si inca ceva. eu in casa asta trebuie sa le gatesc alor mei ca nu-i pot pedepsi si pe ei. dar gust mancarea . si o gust cam des
va pupic pe toate si slabire rapido
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
baicualina spune:
Fetelor,
raportez: nu m-am putut abtine sa nu ma uc pe cantar azi dimineatza pe cantar(in ultima zi de lactate din prima tura) si erau 59,6kg!mare diferenta nu e!

si diseara ma gandesc sa aplic
kilo-kick-ul sa vedem ce rezultate are la mine!
si va spun maine!oricum nu ma las!
pana se incaleste adica prin Aprilie(cam de Paste asa vreau sa ajung pe la 55kg daca scad mai mult cu atat mai bine!
ralnied1poti sa treci acolo in listuta ca sa ma ambitionez si mai tare!incetul cu incetul dam jos tot kiloketul!hihihi
Alina mamica de
Diana 4 luni