Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 5
mama lia spune:
eu am facut aseara k-k, am gasit la Mega Image brinza cu 0,2% grasime. dar stupoare, dimineata cintarul meu nu arata diferentze.....poate 200 gr.....m-a dezumflat
tomecica spune:
bomboane fara zahar avem voie??
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
mama lia spune:
m-am cintarit acum la job. evident ca imbracata....dar cintarul arata 57.8.....
...deci k-k la mine a insemnat doar 200 grame date jos.....
ei, ne auzim luni, sa vedem daca reusesc sa ma mentin peste wk, ca astea doua zile nu sunt asa stricta la mincare (dar asta nu inseamna ca voi baga cartofi prajiti in mine ).....ca de, pina cind o viata amara si un trai nefericit
!!!
va sarut si spor la slabit!!!
alipiticot spune:
Neata
Claudia maria si eu alaptez si nu am observat nici o modificare in comportamentul fetei si al suptului, in timp de regim.dar depinde de organism si de bb.Asa ca succes la regim!
Tomecica,nu stiu dar eu zic ca una nu strica.Bomboana,ziceam
ralnied,mai mult decat felicitari nu pot sa ti zic.Eu i-am facut sotului o tochitura si aseara peste si am crezut ca mor de pofta.Am si visat ca mananc
Sunt bolnava rau.Aseara vb cu el si i-am povestit si a spus ca sunt dependenta si trebuie sa fie ca la cei care se lasa de alcool sau tigari....greu tare.
Oare eu sa va mai zic meniu daca nu tin exact ca voi?Mi e ca va fac pofta.Dar azi incerc poate nu ma 
poate va dati si voi cu parerea e mult?
dim lapte 200g + cafea ,portocale si mere peste zi intre mese.
pranz ou +peste + branza oaie.
diseara fructe.
Si mai am o intrebare.E posibil din cauza sportului sa nu slabesc.Eu am facut mult aerobic,dar cu pauze,dar am o masa musculara destul de dezvoltata si ma gandesc si eu ca poate acum iar la efort sa nu si revina muschii si poate ei au crescut putin si a scazut grasimea ,ca totusi la cantar e ff putin.Zic si eu poate ...ca sa ma incurajez![]()
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
baicualina spune:
si vine week-endul.....
uraaaaaaa!
sau mai putin ura! ca regimul tot continua pentru mine!
Alina
mamica de
Diana 4luni
anky spune:
Vin si eu la raport,m-am cintarit azi dimineata si aveam 65,deci am dat 3 kg. jos la prima tura.Inca 7..offf..
Astazi o sa maninc legume.
Succes si voua
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
aghent spune:
Nu-mi raspunde nimeni la intrebarea mea???
Cat timp e "legal" sa se tina regimul asta disociat??![]()
aghent
anky spune:
Aghent,depinde de cite kg.vrei sa dai jos.Dupa aceea va trebui sa ai grija si in continuare daca nu vrei sa te ingrasi la loc.
O zi buna
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
dana p. spune:
Aghent "legal" este pana ajungi la greutatea dorita.Dupa aia trebuie sa te mentii.
Eu azi tot iaurt si cascaval.
Dana
Poze
mihaela amalia spune:
Buna ziua fetelor
Aseara am reusit sa dau cu bata-n balta dupa 3 zile si 1/2 de regim
...

EEEEEE da' recuperez eu ca nu am calcat chiar in groapa cea mare, doar asa intr-una mititica de tot![]()
vroiam sa va intreb ceva, voi cum va cantariti, o data pe sapt sau dupa fiecare tura, cum???????
aghent eu nu stiu sa iti raspun la intrebare ca sunt noua in acest domeniu...veteranele iti pot raspunde![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...