Pia ( cerere de detalii)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Da Ileana, asa ar trebui sa fiu dar azi sunt intr-o pasa proasta, sper sa mai apara cativa foliculi, data trecuta am avut 9 de la prima eco. din care 7 au extras si din care doar 4 au fost buni, acum ce o fi o fi. Mai am 5 zile de injectii si Cocei mi-a spus ca daca este nevoie vom mai face cateva, o sa vad vineri ce decid ei.
Si vremea asta de afara ma deprima...noroc cu sotul meu (si voi) care ma incurajeaza si-mi spune exact ca tine fruntea sus...ce o vrea D-zeu acum poate cu 3 o sa reusim.
Va pup si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Karula,multumesc mult pentru incurajari.Depinde de organism pana la urma.Sper ca uterul meu sa accepte embrionasii mititei pt ca Simonica sa aiba un fratior sau o surioara.Ieri am fost trista toata ziua.Cumnata mea a dus sarcina la capat (2 cezariene)dar in timpul operatiei s-a pornit o hemoragie de au tinut-o 2 ore in operatie.Stiti ca la FIV se recomanda cezariana pt ca e o sarcina cu risc si pretioasa pana la urma pt fiecare.Eu sunt buna de carne si poate ca uterul s-a vindecat deja.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Da Gabi stiu ca urmatoarea eco este concludenta, o sa vad vineri si sper sa mai produc cativa.

Gabi in leg.cu art.din revista, eu nu cred ca trebuie sa te iei neaparat dupa ce spune dna. de acolo, eu am o prietena care a nascut acum 3 ani prin cezariana, iar acum este din nou insarcinata trebuie sa nasca in Iunie si slava domnului ca n-are niciun fel de probleme. Deci tu faci 3 ani de la prima cezariana si nu cred ca o sa ai probleme. Mare dreptate are Karula...deci lasa prostiile.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Pia, te rog mult...vreau macar putina gandire pozitiva...
Data trecuta a fost altceva...altfel.
Acum, asa, in ritmul si pe calea asta este REUSITA!!!
Vremea este groaznica, dar trebuie sa fie ceva altfel ca sa-i povestesti "fivuletului" tau, nu? Trebuie ceva ALTFEL!
Uite noi putem avea avantajul fata de celelalte mame sa le povestim viitorilor nostri copii cum aratau, inca din stadiul de folicul...noi ne dorim si foliculii!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Draguta de Pia,
Abia acum am avut putin timp sa intru pe net si... ce vad?! Sunt trei? Foarte bine! Maturi sa fie si sa faca toti embrioni, asta e important. Desi cinci zile de injectii cate mai ai (mai ales daca-ti mareste doza) pot face minuni. Stiu ca o zi inceputa prost e greu sa te faca sa-ti schimbi starea, dar as face orice sa te pot incuraja putin (ti-as da si din "productia" mea, dar cum asta nu-i posibil, iti dau din optimismul meu...). Stii si tu ca unele organisme raspund mai tarziu la tratament. Asta o spun din ce-am vazut la celelalte tipe de la eco, care la inceput n-aveau mai deloc foliculi si la finalul tratamentului erau cu cate zece-doisprezece!
Eu la primul eco am avut pe ovarul stang cinci-sase, iar la final peste 15! Si nu mi-a marit doza...
Maine o sa fie o zi mai buna, o sa vezi.
Te pup cu drag.

Gabi, daca n-ai suficient de lucru cu Simonica, atunci mai cauta cateva "zvonuri" si "nenorociri", ca tare bine iti prind!!! Hai, ca o data cu vremea asta nesuferita s-or duce si gandurile noastre negre...
Ce-mi place, ce galerie ne face Ileana! Macar de ne-ar "da cu tifla" la toate si n-o sa aiba nevoie de FIV, n-o mai lasam sa plece din gasca noastra
Va pupicesc pe toate
karula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Offff Ileana, da sigur asa este, o sa-i povestesc "fivutului" cate emotii, lacrimi si stres mi-a dat.
Vreau sa-ti spun ca data trecuta cand Cocei ni-a aratat cei 4 embrioni pe monitor, a fost un moment unic(nu-l pot descrie prin cuvinte), imi si vedeam copii nascuti, stiam ca-s acolo si ca asteapta sa fie pusi in mamica lor care ii astepta cu multa dragoste dar. Credeam ca de data asta o sa-mi fie mai usor cu stresul dar pe naiba, gandul numai acolo imi sta.
Va pup si maine cu siguranta o sa fiu mai optimista si va multumesc pt.incurajari......voi stiti si ma intelegeti prin ce momente trec acum.......dar sunt sigura ca dupa minivacanta de Pasti o sa va dau vestea cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Pia, inteleg ca pana la urma faci doar doua saptamani de injectii? Parca ai inceput abia lunea trecuta, nu? Eu am facut cinci jumate...
Cand e exact programata recoltarea? La Giulesti se fac loturi cu mai multe paciente odata, sau fiecare pacienta face recoltare atunci cand "ii vine randul"?
k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Karula, razi de mine...eu nu fac galerie...ma sustin o data cu voi si mare parte prin voi...
Nici mie nu-mi iesea "la calcul" stimularea Piei, dar a scris mai la inceput ca face 14 zile de injectii...nu este aceeasi stimulare ca la tine...este parca alta fiola( niciodata nu am putut sa le retin numele...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Da Karula cam 2 saptamani fac injectii..4 fiole de Menogon intr-o injectie, depinde de fiecare caz in parte cat timp face tratament. Inca nu s-a stabilit data recoltarii.
Da la Giulesti se fac loturi de mai multe paciente, depinde de fiecare cum raspunde la tratament. De ex. data trecuta am fost 4.

Am inteles ca tu ai facut stimulari cu Depherelin si Puregon.
Eu am facut Depherelin de 3,75 o singura injectie si restul Menogon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ileana nu este aceeasi stimulare ca la Karula.
Multumesc mult Karula de incurajari, am citit mesajul dupa ce am scris, sigur cei 3 vor fi f.buni si se vor prinde...asa ca maine poimaine anunt ca o sa am tripleti..hehehe.....parca mi-am revenit putin cu voi aici, mi-au priit incurajarile voastra.

Cate zile o sa mai fac injectii nu stiu se va stabili vineri, eu mai am Menogon doar pt.5 zile, daca este mai cumpar. Asa a fost si data trecuta mi-au spus ca o sa mai fac 2-3 zile dar n-a mai fost cazul.
Sunt sigura ca ovarele mele vor mai produce cativa foliculi acolo..

Mergi la inceput