Mamici de martie-aprilie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
anairda36 spune:
Nshiro i-am povestit si la sotul meu mai inainte de Lamaze si chiar zicea ca nu ar suporta sa ma vada ca sufar si el sa-mi spuna sa respir. Acu ce sa zic poate o fi o metoda buna si asta. Sa dea Dumnezeu sa fie buna pentru tine.
Tina draga l-am programat pe sot vineri again la medic si i-am spus la bebe sa stea cumintica sa poata nenea doctoru sa se uite la curuletu lui tati. Da tu ce treaba faci acuma? Ai grija sa nu te obosesti!
Onsami in primul rand iti urez bine ai (re)venit printre noi, ca eu una nu te-am mai vazut pe aici. Eu iau brethine (sulfat de terbutalina in traducere) dar chiar acuma am luat si 2 tylenol pentru ca ma doare, ma ustura nu stiu cum sa spun si mi-e tareee grea burtica. Colul meu e inca inchis din fericire. Si bebelina mea e mai agitata de la pastilele astea. No-spa nu mai imi face nici un efect. Ai grija de tine.
Laura Ioana ce ciuda mi-e pe tine auzi la ea 6 kg! Eu am pus aproape 13, poate de aia imi simt burtica asa de grea si e si mare.
Pispirica si Irina "La multi ani !!!!!!!!!!!!" Sa va dea Dumnezeu nasteri usoare si bebei sanatosi.
Serj ai dreptate si kilogramele si varsta cred ca influenteaza ca una e sa fii gravida la 2X si alta la 3X ... Multam de sfatu cu spatiul lui bebe, sincera sa fiu nu stiam.
Doublemom iubita si joi si vineri mi-a fost burtica tare si e si acuma. Doar dupa injectii mi s-a relaxat dar nu pentru mult timp. Vineri ma duc din nou la control la un alt medic (aici te programeaza cam la toti medicii GYN din centrul medical si poti naste cu oricare din ei ca tot ceea ce constata sau ce iti fac se introduce in sistem). Tu cum te simti? Sunt cuminti papuselele?
Da Catrinel draga si Ema scurgerea aia a fost pur si simplu vaginal discarge si habar nu am nici eu nici ei de ce a fost. Bine ca nu a fost lichid.
Ile si mie imi place mult Leonard Cohen si chiar nu am mai ascultat de multa vreme. Asa cum zici ... mai e putin.
Hehehehe Kim ai dreptate sunt norocoasa.
32+
catrinutza spune:
Salutare la toate burticile!!!!!!!!!!!!!
Am mai avut o tentativa sa postez dar mio maridito s-a gandit sa inchida pagina inainte de a da "trimite"

Asa ca incepem:
Tcelen FELICITARI pt gargaritza!!!!!sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai si numai bucurii!!!!!!!! in rest subscriu la ce au scris fetele inainte

pe amnadoua.
LA MULTI ANI!!! Pispi si Irina...scuze de inatrziere....dar sa va dea dumnezeu tot ce va doriti (si cred ca stiu ce
).La fel si pt. Polixeni.
Ati primit cel mai frumos cadou de ziua voastra, sunt convinsa....
Pana reusesc sa mai citesc si eu ce s-a mai petrecut pe aici, ne vedem pe yahoo.
Mii de pupacioi la toate si aveti grija de burticile voastre.
32 incheiate fix azi
un puiutz de moldovean
buritici burticoase si alte poze mumoase
catrinutza gravidutza
Tina_Welsh spune:
Andra_Simona cu placere.Multi
si tie!
Aida 
.Felicitari ca a iesit bine glicemia.Iar pt fier o sa fie ok daca iei de pe acum cateva pastilute.
Kim,nu uit.Dar sa imi dai si tu un nr de tel!
POLIXENI LA MULTI ANI.SARCINA USOARA SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA.BEBELIN SANATOS SI TOATE CELE BUNE!

Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
catrinutza spune:
Ama_Kaly bun venit in randul ceferistelor 

.a ne marim gaska....
Sa nu te sperii de cum arata spitalul pe dinafara...conteaza cum e inauntru.... eu merg la d-an dr. Mihalache....e super profesinonist...si am inteles ca pt o nastere a venit val vartej de la brasov...cred ca spune multe.
Bafta si ai grija de voi!!!
un puiutz de moldovean
catrinutza gravidutza
danielaneda spune:
Buna la burticoase!

POLIXENI
TOT CE IMI DORESC MIE SA ITI DEA DUMNEZEU TIE!
Ama Kaly stiu ca dr. Tutunaru este adeptul nasterii normale insa, daca nu reuseste sa te convinga sa nasti normal atunci iti face cezariana , dar NU cu anestezie totala. Vrea ca mama sa fie constienta cand iese bebe din burtica si nu vrea sa fie acuzat de vreo manevra gresita. Poti sa il intrebi pe site-ul lui ce si cum poti face...
Andra Simona bebelu tau nu este mic deloc; fetitza mea avea 1075grame la 29w1d; dupa cum am mai spus depinde de gena!!! Eu zic sa stai linistita, sa nu iti mai faci probleme 
Pupici!
Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'
Qamar spune:
ama_kaly, sincera sa fiu nu prea stiu cat si cum- insa am de gand sa ma interesez
banuiesc ca undeva pe la 150-200E doctorului???plus anestezistu vreun milion jumate?....pe mine ma cam ingrozesc chestiile astea, sunt total pe langa atunci cand e vorba de dat shpaga etc...mai ales ca maica-mea e medic, si de fiecare data cand am avut nevoie (in Hunedoara...) mergeam cu mamy
Poze cu burtica
catrinutza spune:
Nshiro....pt ca m-ai tras de urechiusele astea clapauge, o sa fac tot posibilul sa recuperez...de acum inainte.

un puiutz de moldovean
catrinutza gravidutza
Catrinel_17 spune:
Andra simona, al meu BB avea 1280 de grame la 28 de saptamani, si era super in grafic, ce tot vorbeste doctorul ala?? Si daca era si mai mic, tot era OK, fiecare bebe are ritmul lui…
Aida, ce bine ca ti-a iesit bine glicemia!!
fier iau si eu…Trebuie sa intreb de calciu cind ma duc data viitoare.
Polixeni, la multi ani si multa sanatate! Nastere usoara si bebe sanatos!
Kim, mama si copilul am primit si eu de la ai mei!!
e intr-adevar foarte utila! Ce parere ai de cartea Dr Spock? Ca am inceput-o si pe aia, dar nu mi-am format inca o parere…
Anairda, sper ca stai in pat…odihneste-te si stai linistita si ai sa vezi ca iti vei reveni!! Ai grija mare de tine, incearca sa nu faci efectiv NIMICA!!! 
Asa obosita am fost ieri, ca m-am culcat de la 8 seara… m-am mai trezit in vreo 2 reprize, si am dormit si noaptea, pina pe la vreo 5.30-6, si m-am declarat multumita.
Simbata ma duc sa preiau patutzul de la niste prieteni , si sapt viitoare mergem sa vedem de comoda si de carucior. Am luat hainutze… voi gasiti salopetzele (din alea cu bretele pe sub care se poarta pulovarase) din bumbac 100%? Stiti de care, din alea care-s un pic flausate… aici am gasit numai din alea fin flausate, asa de fin, ca-s poliester 25% ![]()
Catrinel & bb mik
ama_kaly spune:
Noe mercic pt raspuns!
200 pt o nastere normala nu?o cezariana cat o fi?o sa bag un ochi la mamici de ianuarie-februarie poate a nascut cineva acolo si imi spune ce tarife se practica!Pispi am vazut ca tu esti pacienta dr Nayel,saptamana viitoare as vrea sa ma duc si eu la el la un control si sa ma ia in evidenta daca lucrurile decurg bine
Am inteles insa ca nu face cezariana la cerere si eu cam asta as vrea ca mi-e frica de mor de nasterea normala!!Si vreau sa ma si linistesc cu colul,ca desi dr asta a zis ca nu e nici o problema,mie mi se pare scurt25mm la 25sapt..si vreau sa-si dea cu parerea si dr.Nayel.Am citit numai lucruri bune despre el si am inteles ca pana in luna a 8a face doar control ecografic,asa e?catrinutza bine v-am gasit CFR-istelor!!
Din pacate nu avem DPN apropiat sa ne intalnim in spital la nastere..O sa merg la dr.Nayel,iar daca nu ne intelegem referitor la cezariana,o sa caut alt dr tot de acolo de la CFR2!io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Qamar spune:
ama_kaly, cu placere...
si eu stiam ca dr Nayel e pro nastere naturala...al meu dr Gherasie insa nu are nimic impotriva cezarienei; cat despre urmarirea echografica a sarcinii, si el a facut la fel; in principiu, la o sarcina fara risc, asa e si normal..pe mine nu m-a deranjat deloc
ca, sincer, nu prea iubesc masa aia de consultatii mai..patrunzatoare
Poze cu burtica