Mamici de martie-aprilie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
ama_kaly spune:
Noe te inteleg perfect,nici mie nu imi place deloc pe masa
Si face eco abdominala sau tranvaginala?Eu vreau sa imi masoare colul,dar stiu ca e importanta si consistenta lui,nu numai lungimea..si ma astept si la un control ginecologic..
O sa vorbesc cu el despre cezariana,daca nu ne intelegem
,o sa iti cer nr dr tau!Tu tot prin cezariana vrei sa nasti?Ai vorbit deja asta cu dr?io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Qamar spune:
ama, pana la 20 si ceva de saptamani imi facea doar echo abdominala, pe urma a trecut si la echo vaginale pentru ca asa cica se vede mai bine ce e cu colu' 
da, si eu o sa nasc prin cezariana; in principiu, asta e recomandarea lui, pentru ca fetita mea sta deocamdata in fundulet
, iar eu si miopie...insa daca ar fi sa aleg, tot cezariana as alege, chiar daca nu ar fi probleme...asa m-am hotarat eu
, iar el oricum mi-a spus ca nu e o politica f stricta cu cezariana la ei- daca mama isi doreste asa ceva, si stie ce presupune operatia, e dreptul ei sa aleaga si sa nasca asa
Poze cu burtica
Irina71 spune:
Vaaaai, fetelor, ce m-ati emotionat cu urarile voastre 
Va multumesc din suflet tuturor 

Acum sa zic si eu un sincer "La multi ani !" pentru Pispirica (a fost si ziua ei tot ieri), dar si pentru Polixeni, care se aniverseaza azi.
Sa va dea Dumnezeu tot ce-mi doresc si mie, adica multa sanatate, iubire, un bebe sanatos si vesel ! 

Eu ieri mi-am sarbatorit ziua prin ... munca, adica la serviciu, cu o gramada de treburi pe cap (predau situatia unui coleg, care e un "pusti" de 24 ani, cam aiurit, eu ii explic cu lux de amanunte, iar el imi sopteste "ia-ma usor, ca n-am dormit decat 3 ore azi-noapte"
). Ma mai duc la serviciu si saptamana viitoare, apoi intru si eu in concediu de maternitate. Abia astept 
Aseara am trecut si am cumparat 2 pizza, sucuri naturale si m-am dus acasa, am petrecut doar eu cu sotiorul (daca saracu' e in ghips !), am mancat si am stat la povesti vreo 3 ore
Si gata, nani apoi.
Va pup pe toate si sa stiti ca nu v-am uitat, chiar daca postez mai rar. Nu cred ca am apucat sa modific la semnatura, azi implinim 33 sapt. + 3 zile.
Mai e putin (brr ! ma apuca toate fricile)
Irina.
32+
Multe poze cu mine
andra_simona spune:
Deci bebe e bine
la 28w 1246gr.Multumesc fetelor ca ma cam speriase doctoru meu.multi 

asa de dimineata.
doina_cel spune:
De cand nu am mai intrat pe forum ati fost iarasi foarte active si vad ca s-au intamplat lucruri importante!!! A nascut tcelen primul bebelush din seria noastra! tcelen, trebuie sa te felicit si eu cum se cuvine si sa iti doresc ca bebe Maria sa continue sa fie la fel de sanatoasa (am vazut ca a avut 3.600 la nastere, cred ca e o greutate ideala pt un bebelush), un bebelush cuminte si sunt sigura ca e si va fi frumoasa! 

ionica,ma bucur ca te-ai intors pe una din listele de viitoare mamici! sarcina usoara in continuare si sa ne mai dai vesti!
voi recupera acum si cu cititul celorlalte mesaje... noi am dat in we o fuga la mune si suntem un pic "rupti de realitate".
astazi ne ducem sa luam patutz pentru bebe. sper sa reusesc sa pun si niste poze cu camarutza pe care i-am pregatit-o.
va pup.
ema.72 spune:
POLIXENI LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS. MULT NOROC SI NUMAI BUCURII
.
Pupici la toate fetele si o zi buna va doresc!
Ema 33+ 
ama_kaly spune:
Noe tu cam cat aveai colu asa pe la 24-25 de saptamani?
Da si mie la ultimele 2controale mi-a facut si eco transvaginala sa vada colul..O sa merg saptamana viitore la control si o sa vorbesc si despre nastere sa vad ce zice!
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Qamar spune:
grea provocare pentru memoria mea, ama, tin minte ca la 28+ era 3.2, pentru ca la 28 sapt am avut ultimul control..sambata urmeaza altul
, insa conteaza si consistenta, si daca e inchis etc...adica poti sa ai un col mic dar fara probleme daca e cuminte ![]()
Poze cu burtica
ama_kaly spune:
Irina71 LA MULTI ANI!!!!

cu intarziere!
Polixeni LA MULTI ANI!!!Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si frumos!!!
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
[b]Poze Craciun,Revelion si cu burtica [b]Bebe
Qamar spune:
anairda, ia uite de ce mi-a amintit patania cu sotul tau...:
Badea Gheorghe in tren, in acelasi compartiment cu doi tineri foarte pisicosi.
Fata: Dragul meu, dar ce ma doare gitutul!...
Baiatul: Pot sa te pup, draga mea?
O pupa.
Baiatul: Te mai doare, draga mea?
Fata: Nu, puisor, multumesc.
La Cluj, fata: Dragul meu, ce ma doare capsorul.
Baiatul: Pot sa te pup, draga mea?
O pupa.
Baiatul: Te mai doare, draga mea?
Fata: Nu ma mai doare, puisor.
La Brasov, badea Gheorghe, dupa ce-si aduna ideile il intreaba pe baiat: Auzi domnule, da' la hemoroizi nu te pricepi?
take care![]()
Poze cu burtica