Mamici de martie-aprilie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Anairda36, ai girija cu contractiile astea ca nu-i de glumit! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine! Vad ca ai deja 32 de sap, asta tot e bine.Abia astept sa ajung si eu la 32 de sap sa ma mai linistesc un pic. Asa se intampla de la pastilele astea impotriva contractiilor, iti creste pulsul.
Ionica, felicitari! O sarcina usoara si fara probleme iti doresc!
Dea, si eu iti tin pumnii sa stea bebe cumintel cat mai mult in burtica si sa duci sarcina cat mai mult. Sanatate multa!
Pispirica, Irina si Polixeni, la multi ani si tot ce va doriti sa se implineasca! Scuze pentru intarziere!
Nshiro, multumesc mult pentru urari. Andreea iar a tusit toata noaptea, are niste crize de tuse din aia seaca. E ciudat ca ziua nu tuseste deloc, dar deloc si noaptea nu se mai opreste. Parca a inceput sa i se desfunde nasucul si sa respire un pic mai bine, dar tot cu gura deschisa doarme si sforaie mititica. Nici eu nu prea am dormit, ma tot duceam s-o verific.
Laura, esti o norocoasa ca iti vin inca pantalonii de dinaintea sarcinii. Si eu sunt un pic suparata ca m-am ingrasat asa de mult, dar ma linistesc cand ma gandesc ca e bebe bine. Eu am luat 12 kg pana in sap 26, si ultimele 4kg le-am pus in ultimele 5 sap. Am mai mult decat aveam cu gemenele la 26 de sap. Sper sa ma opresc!
tecla, ma bucur din tot sufletul ca esti bine! De multe ori m-am gandit la tine, la cat de greu a trebuit sa-ti fie. Acum deja pericolul a trecut, dar stai cumintica in continuare sa mai creasca bebe.
Tina, vreau sa-ti multumesc si eu ca ne ti la curent cu tot ce se intampla, desi ai si tu destula treaba. Ai grija cu efortul, sa nu cumva sa ridici greutati!
Andra_Simona, stai linistita! Bebele tau e f bine pentru 28
de saptamani. Au drepate fetele si daca era mai mic si tot era ok, dar al tau e chiar super pt 28 de sap. Doar nu vrei sa faci unul de 5 kg?
Aida, ma bucur ca ti-a iesit bine rezulatul analizei. Luni mergem s-o facem si noi. Apropo, mie mi-a spus sa mananc cat mai mult dulce in weekend. Parca cineva aici spunea ca sa nu mancam dulce inaite sa mergem sa facem testul asta. Pana la urma cum e mau bine? Eu am zis as mananc normal sa nu cad in vreo extrema.
Ama, eu sunt cam speriata cu colul asta avand in vedere experienta mea. Eu as zice ca e cam micut 25mm la 25 de sap. Daca medicul spune ca e ok, eu tot ti-as recomanda sa stai cat poti de mult in pat si fi atenta la contractii. Daca nu ai contractii, e posibil sa fie ok asa. Si mie pana acum mi-a controlat de fiecare data colul cu mana sa vada cum e.
Fetelor, de Andreea Georgeania ce mai stiti? Eu n-am mai vazut ca a mai scris sau am citit printre randuri?
Va pup pe toate si va doresc o zi mununata!
Manu

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Stiam eu ca e scurt,stiam,stiam!! Dr. mi-a zis sa stau linistita in privinta colulu ca e inchis si ca e normal sa se mai scurteze de acum incolo,dar nu pot sa stau ca eu stiu ca e scurt pt sapt 25!!!Tocmai de aia ma duc si la Nayel sa-i cer si lui parerea!Presupun ca de cerclaj nu mai poate fi vorba acum..
Doar ce am citit la mamici de ianuarie februarie de o mamica care a nascut prematur din cauza colului si i-au murit bebelusele!(avea gemeni)
Nu prea pot sa stau in pat ca imi propusesem sa termin facultatea daca dr mi-a dat unda verde la plimbari..dar daca Nayel imi spune altceva renunt la facultate decat sa pun in pericol viata bebelului meu io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Salutare mamicutze!!

polixeni

Fetelor, suntem mandre ca am trecut cu bine si de sapt 31. Gogoselele sunt din ce in ce mai hotarate cand se misca si au trecut de la patinaj artistic la dans modern. Ce ma fac daca le vin idei de rock'n'roll ??
dea ma bucur ca vestile sunt bune. fii cumintica in continuare si are sa fie bine .
anairda a inceput sa aiba vreun efect tratamentul pe care ti l-au dat? Odihneste-te cat poti de mult, chiar daca inseamna sa nu faci nimic. Nu e pentru totdeauna si bb conteaza cel mai mult.
Eu nu fac nici mancare in zilele in care simt ca m-ar obosi prea mult. Il sun pe tati si aduce el ceva la pachet de la un restaurant si gata.
catrinutza ai disparut o vreme, chiar ma intrebam ce faci!!
tinutza cred ca nu ai nici o veste de la aileana ca altfel ne spuneai si noua. Sper sa primim vesti bune de la ea.

Miha 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Calde salutari dragi mamici.Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine.
Va pot spune,ca sunt bucuroasa ca a mai trecut ceva timp si inca fetita sta la caldurica in burtica.Stau aproape tot timpul in pat,deci repaus absolut si beau multe lichide,ca de ex apa si ceai de urzici ca sa mai lupt cu edemele.Am fost la control si fetita are deja 2300kg,creste foarte repede si sper ca nu prea mult datorita diabetului.Mi-a spus ca am colul putin deschis,dar orificiul extern,asa ca umblu cu mine ca si cu oul.Trebuie sa mai rezist sa se dezvolte suficient copila.
Dragele mele,ma simt bine cand am cui sa povestesc.Parintilor nu le prea poti tot povesti caci isi fac si asa multe griji.(iar aici printre straini nu prea ai cui povesti):
Doresc tuturor cu probleme sa reusesca sa treaca cu bine peste ele.
Va pup si va doresc tot binele din lume.
M34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

LA MULTI ANI si multe bucurii draga POLIXENI si sa ai parte de o sarcina si o nastere usoara cu bebelus sanatos,frumos,cuminte si destept.
si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tecla spune:

Buna gravidutzele !!!!!! si multi
Incerc sa raspund la intrebari pe scurt csi sa nu mai intru in amanunte ... in 2004 am pierdut o sarcina la 27 - 28 de saptamani la Spitalul Bucur ... si bebe (tot baietzel) a trait 4 zile (nu mai are rost sa ma repet de ce ... cum ... si in ce fel ... asa a fost sa fie ... important este sa mergem mai departe).
Fetele ... cele interesate de marimea colului ... eu la controlul de la 25 de saptamani (eram la ecografia morfologica 3D / 4D) a constatat dr. ca s-a scurtat colul de la 4 cm cat am avut la ultimul control (20 sapt.) la 3 cm. si la mana era moale ... si tinand cont de antecedente a hotarat sa-mi faca cerclaj ... asa ca la 25 de saptamani am facut cerclaj si acum ma simt super ... si fizic si psihic ... mai ales ca la ultima eco . 13 ian. totul era ok. "firul mai tine" bebe e bine si avem 1.800 gr. iar pe 10 februarie imi scoate firele si stabilim daca facem cezariana sau nastere normala ... dar doctorul tinde spre cezariana si sa-mi faca programare in functie de ce spun analizele de pe 10 febr. Asa ca AMR-ul e pe gata ....
Pupici dulci la gravidutze si bebei

Claudia 33 si bebe baietzel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/calbeaza_claudia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Polixeni Sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara si un bebe sanatos, mancacios si voinic

nu m-am ingrasat, cred ca am mai dat jos una alta, ca prietenii imi spun ca am slabit la fata si la picioare. Oricum de mancat mananc normal, nici mai mult, nici mai putin ca inainte.

Aida felicitari pt rezultatul bun

Noe

Laura cu ? 31+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

Pupici tuturor burticutelor si FELICITARI primei mamici din seria noastra: TCELEN refacere rapida si sanatate multa bebelusei!

Pispirica, Irina71 si Polixeni[s] multa sanatate si nastere usoare!

Am reusit, in mare , sa citesc ce ati mai facut si de acum pot raspunde si eu prezent, caci am acees la pc chiar daca stau in pat. Sunt foarte fericita ca am ajuns pana aici cu bine si chiar devin optimista, sper si eu la 37, 38 sapt. La medic mergem sapt viitoare ; el s-a exprimat ceva de genul sa ajungem la 36 si dupa aia mai vedem, oricum bb tot in fundulet sta, dupa parerea mea, asa ca deocamdata tot cezariana.
Serj spuneai ceva de o fasa pentru dupa operatie.Cum tb sa fie si de unde o pot cumpara?
Lady Hawk apropo de sefe simpatice, a mea care nu are incotro si trebuie sa-mi tina locul, dupa numai o luna in care a trebuit sa se descurce singura, imi spune prefacuta: "mi-e tare dor de tine, cand incepi lucrul?"
Ama Kali iti pot spune despre Municipal pt ca am fost internata acolo la 32 sapt ca mi-era o frica teribila sa nu nasc pentru ca au adevarata problema in ce priveste incubatoarele, mai exact lipsa lor. Ca sa nu mai spun ca stiu caz concret de nastere la 1.600 kg si copilul nu a fost pus la incubator pe motiv ca este bine, sfarsitul a fost.... nasol. Sa dea Dumnezeu sa nu fie caz de asa ceva.Am mai citit si povestea de care spuneai tu.Eu nasc acolo datorita medicului in care am mare incredere si oricum cand m-am dus la el nu cunosteam toate astea. Fetele au dreptate, Polizu sau Giulesti, au sectii cu mult mai bune de neonatologie. Daca vrei cezariana la cerere, dr Anca de la Mun. am inteles ca este tocmai ce iti trebuie, cam numai asta practica.

Sanatate tuturor! + 35w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tinuta fii atenta aici:

Intre scotieni:
-Salut, bine ca te-am intilnit! Poti sa-mi imprumuti 20 de lire?
-Imi pare rau, dar n-am bani la mine.
-Dar acasa?
-Acasa toti sint bine-sanatosi

Un scotian dupa ce se piaptana un timp indelungat, arunca pieptenul la cosul de gunoi.
Prietenul lui, tot scotian, care il vede, disperat il intreaba:
- Ai innebunit ? De ce arunci pieptenul la gunoi ?
- Pai s-a rupt un dinte.
- Ei si, pentru un dinte arunci pieptenul ?
- Da, dar ... era ultimul !

Lady Hawk gata esti in concediu si cred ca te odihnesti pe cinste. Bravo, o meriti

Laura cu ? 31+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Doublemom,Aileana a venit acasa.O sa va scrie ea in curand.Sunt oki amandoi.Va da ea detalii.
Nicolle,multa sanatate in continuare.
Ama...vad ca tu nu ai de ce sa te stresezi si cauti motivul cu lumanarea!
Va!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput