Mamici de martie-aprilie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE,NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI,SARBATORITELOR NOASTRE DE AZI PISPIRICA SI IRINA71.
TINUTZA eu si bebelina mea iti multumim ca ne-ai modificat numele dupa listutze,si multi
LAURA IOANA
IONICA FELICITARI SI NE BUCURAM PENTRU TINE SARCINA USOARA SI DUSA LA BUN SFARSIT
LADY_HAWK cum sunt primele ore de libertate,de vacanta prelungita?faci cinste?
LAURA IOANA NOROCOASO doar 6 kg?
eu m-am ingrasat 14 kg si nu e timpu pierdut sa mai pun.oricum felicitari tineo tot asa
fetelor eu am fost azi cu ecografia la dc si am luat si rezultatele de la analize si mi-a spus dc de greutatea copilului ca nu e prea buna ca e un bebe mic adica la 1246gr e mic?la 28w?analizele mi-au iesit toate bune si deabia acum mi-a dat si mie Ca+vitD.De acum cica trebuie sa fiu mai cumintica ca mi sa scurtat colu si intradevar astazi m-am simtit cam rau m-a durut burtica jos si am avut si contracti iar bebe vad ca e mai cumintel si mie tare frica.
Pupici la toate burticile si aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Noe cam cat e o nastere prin cezariana la CFR2?ai idee?
io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tcelen, sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si Dzeu sa vegheze asupra ei. Refacere usoara si sa ai mult laptic.
Pispirica si Irina71, la multi ani, iubitele, cu multa sanatate si impliniri pe toate planurile. Sarcini usoare si bbi sanatosi!

Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Pispi La Multi Ani!!!Sa ne traiesti!!! Sarbatoresti aa? io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Irina draga..pe tine nu te-am observat ieri, si esti
deodata cu mine..aproape :)
LA MULTI ANI cu tot ce iti doresti, multa sanatate si noroc de
o nastere usoara si rapiduta, plus un bebelas tare frumusel si sanatos :)

Bia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

HA CE MA BUCUR!!!SUNT PRIMA CARE ITI ZICE LA MULTI ANI POLIXENI ITI DORESC MULTA SANATATE,FERICIRE SI UN BEBEL SANATOS SI FRUMOS.PUPICI SI NUMAI BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare tuturor .... sa inteleg ca avem deja o bebelina??? Felicitari.
Am intrat numai un minut sa va zic ca sint OK, tot la fel, bebelina tot la mine in burtica inca ... fara contractii ... stam si clocim in pat si asteptam sa treaca vremea.
Va tin la curent
Andreea 31 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani fericiti, Polixeni! Gata papica? Sa sune muzica!

Ionica, felicitari pt bb, sa fie intr-un ceas bun!

Anairda, vineri 13 cu peripetii? de fapt esti o norocoasa.

Lady_hawk, ma bucur pt tine, sper sa zic si eu in curand yuupi, sunt in concediu, azi am realizat cel mai tare chestia asta (abia am ajuns la scoala, a fos o zi de plaoie verglasanta, soselele, trotoarele erau adevarat patinoar, am facut 1h30 pana la scoala, normal ca am intarziat). Cum a fost echo de dive?

LauraIoana, tu glumesti? porti pantaloni dinainte de nastere? 6 kg? pai sarcina singura cantareste atata daca nu mai mult (bb, cu lichid amniotic, placenta, sange, etc.), cand nasti zica ca ai circa 12 kg in plus. Eu am pus deja 14 kg, maine va spun mai precis ca merg la controlul de rutina.

Pispi, asa da party, bebeii au prins gust de petreceri de-acum, e veselie mare in burticile noastre!

Tecla, n-am inteles bine ce ai patit in trecut, ce experienta negativa ai avut, ce-ti urez eu: sa te fereasca D-zeu de necazuri de acum incolo, sa ai un bebe sanatos si mancacios!

Ile, interesante chestii inveti tu acolo la curs, mai zi-ne si noua!

Serj, asa e, bebeilor le plac spatiile mici la inceput, referitor la perne si alte chestii in patut, tb sa avem insa mare grija, nu se recomanda sa le lasi in patutul bebeului, risc de sufocare! Dar oricum vom fi mai tot timpul cu ochii pe el, si o sa petreaca muuult timp la sanul lu' mami.

Tina, spor si inspiratie la decorat camera de bebelin! si nu uita ca in tine ne punem speranta sa ne aduci vestile bune!

Aida, cam pe aceleasi criterii am ales si eu spitalul unde voi naste, stiindu-ma mai ales cu un grad de risc, iar norocul a facut ca dr. mea sa fie tocmai sef de sectie, dar asta n-am aflat decat dupa ce ma convinsesem ca e super competenta si pe gustul meu (la cat am laudata-o sper sa nu ma dezamageasca).

Dea, curaj si rabdare, ma bucur ca esti linistita, cred ca dupa toate peripetiile, acum se ocupa bine de tine in spital, esti optimista si asta te ajuta enorm de mult, asa si trebuie sa te gandesti ca totul e spre bine!

V-am pupat pe toate mamicutzele, si un pupic special pt bebelusa Maria!

28+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

M-au sunat de la clinica de maternitate, sa-mi spuna ca glicemia mi-a iesit bine, yesss! Dar mi-a iesit cam mic fierul, asa ca va trebui sa iau supliment de fier (30mg/zi), ca n-am chef sa ajung la vreo transfuzie de singe dupa ce nasc (in general, daca pierzi mult singe la nastere si nu ai suficient fier, se recomanda transfuzie de singe). Mi s-a spus sa nu iau pastila de fier in acelasi timp cu vitaminele (ci sa iau unele dimineata si unele seara), si sa nu o iau nici cu lapte sau sa maninc inainte sau dupa ce iau pastila ceva ce contine calciu (lapte, cereale, ou), pentru ca (virgula) calciul reduce asimilarea fierului de catre organism cu aproape 50%.
In schimb, cica e bine daca beau pastila cu suc de portocale, pentru ca vitamina C ajuta la fixarea fierului. Asta daca intereseaza pe cineva :)
Alte date despre deficienta de fier in sarcina, aici: http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/pregcomplications/3073.html

LA MULTI ANI, Polixeni! Sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume un bebe sanatos si voinic! Iar nasterea sa fie usoara-usoara!

dea, tine-te tare si cloceste cit trebuie, ca sa iasa bebe cind e cel mai potrivit moment :)

26+1

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am uitat sa va spunce fericita sunt ca mi-au trimis ai mei din Ro cartea Mama si copilul, e inca in topul cartilor pt mamici, ma simt mai linistita acum, daca n-o aveti sa v-o procurati ca e f utila.

28+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput