Mamici de martie-aprilie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
danielaneda spune:
Ama Kaly iti recomand din tot sufletul pe dr. Tutunaru Dan care este la spitalul Elias. Daca vrei mai multe detalii despre Dr Tutunaru iti recomand sa cauti pe site-ul: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29850
Dr. T are si site-ul propriu " reclama " unde poti pune intrebari si el iti raspunde. Poti sa il intrebi acolo daca poti merge la el, avand in vedere varsta sarcinii. Am cunoscut pe cineva care a nascut cu el, normal cu epidurala la ora 2 noaptea si a fost super. Este genul de doctor care este intotdeauna disponibil pentru pacientele lui, iti da numarul lui de telefon ca sa il suni de fiecare data cand ai probleme. In plus a fost dr. cardiolog la urgente si are 3 brevete de inventie in laparoscopie. Consider ca datorita lui am reusit sa duc mai departe sarcina dupa ce am avut o sarcina oprita in evolutie iar asta se anunta cu probleme.
Despre spitalul Elias am auzit mai multe pareri dar nu se compara cu Bucur.
Multa bafta! Sa dea Domnul sa faci alegerea cea mai buna pentru tine si bebe!
Onsami eu am auzit lucruri urate despre Dr. Suciu. Am fost si eu pacienta lui in urma cu 2 ani dar am renuntat dupa ce prietena mea a facut un avort la cabinetul lui particular. Dupa ce i-a facut anestezia locala s-a apucat de treaba, insa pe prietena mea o durea (anestezia nu isi facuse efectul). Cand i-a spus doctorului ca nu mai poate de durere si scancea si se misca el i-a zis: ce te vaiti atat, cand te-ai f...t ti-a placut...!"
Pupici
Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'
tania2 spune:
LA MULTI ANI!
PISPIRICA si IRINA71 LA MULTI ANI,sa aveti bb sanatoasi, norocosi, mancaciosi...
FELICITARI pentru prima mamica din gasca noastra, doamne, acum am citit ca zilele astea am umblat creanga, si m-au cuprins asa niste emotii ca am dat apa la soricei.
Danaida daca dr. a spus sa nu mergi la sky, asculta-l si lasa ca la anul recuperezi, poate ne intalnim pe partie.
Danielaneda, eu am fost aseara la medicul de familie ca am anuntat prin tel. ca sunt insarcinata si nu am vazut-o deloc, deci era cazul sa-i fac o vizita, si mi-a spus ca am dreptul la 126 zile din care 42 obligatoriu dupa de nasc.
Ama Kaly, eu am numarul personal de tel. al dr.Anca de la Municipal si daca ma gandesc bine am si adresa cabinetului particular. Daca vrei caut si-ti trimit un mail.
Belelina mea si-a revenit si este din ce in ce mai miscacioasa spre deliciul meu si al lui tati.
astazi am jucat "de-a v-ati ascunselea", nu stiu cum se scrie, ea scotea cate un picorus sau poate o manuta si eu o mangaiam si-i spuneam "te-am vazut".
Multam feteleor pentru bancuri, grozave.
Saptamana viitoare va scriu mai putin ca incep examenele si o sa am ceva de lucru.
Va pupic. pa
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
ama_kaly spune:
M-am speriat ce am citit acum si de Municipal,cred ca raman la CFR2.Fetelor care aveti de gand sa nasteti acolo,intrati si cititi aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66497
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
ileana_marius spune:
Pispirica si Irina LA MULTI ANI! Va doresc din tot sufletul sa aveti bebei sanatosi si nasteri usoare! 
doublemom dureri usoare (jena) am tot avut, mai ales la plimbari lungi...m-am gandit ca e de la oboseala. Sincer nu am urmarit daca se intareste si burta, s-a intamplat de cateva ori sa imi dau seama ca am burta tare...dar nu prea am luat in seama.
Dar am avut si dureri ca la ciclu cu cateva luni in urma, cateva zile...o pauza...si iar (in special la ovarul stang). Daca stateam mai mult in pat cu timpul imi trecea.
Catrinel_17 nu este tot timpul tare. Cum am spus si mai sus...nu prea am luat in seama...am zis ca e de vina constipatia ...
Biuta la fix a venit mesajul tau...Azi am fost si eu la medic care mi-a spus ca la analizele de sange mi-a iesit glicemia prea mare. Probele de sange au fost luate pe 3 ianuarie, imediat dupa sarbatori...ma gandesc ca asta o fi fost motivul...sau prea mult dulce. Dr. a zis sa repet analizele. Merci oricum pentru sfaturi. Pe mine m-a intrebat daca misca des si a zis ca atunci cand nu mica mult timp sa beau ceva rece si dulce si va da semne...
ionica ma bucur pentru tine. Daca nu ma insel, te-am vazut si pe la "stimulare ovariana". Iti doresc sarcina usoara!
Ileana
27+
Ghindoaca
ama_kaly spune:
danielaneda merci,da stiu ca dr.Tutunaru e adeptul nasterii normale,iar eu vreau cezariana la cerere..nu stii daca obisnuieste sa faca?Stiu ca e un dr f bun!
tania tocmai m-am "oripilat" si de Municipal..
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
aida_o spune:
eu, cind a trebuit sa aleg spitalul unde voi naste, l-am ales pe cel mai dotat. in momentul in care am aflat care are cea mai buna sectie de neonatologie, am zis "acolo vreau sa nasc!". am vazut si prezentarile video ale celorlalte spitale, nimic de zis: frumoase, curate, conditii bune, insa in fiecare prezentare spuneau "daca nou-nascutul va avea nevoie de asistenta specializata de urgenta, va fi transferat la sectia de neonatologie a spitalului Foothills". ei, normal ca atunci am decis ca la Foothills voi naste.
mie imi pasa mai putin de mine la nastere, ma intereseaza puiul sa fie bine si sa aiba parte de personal specializat. e drept ca nu m-or lasa nici medicii sa-mi dau duhul, daca voi avea nevoie de ei, asa ca am incredere ca va fi bine. dar problema cea mai stringenta, cum am mai zis, era ca vreau ca bebelina sa aiba tot ce-i trebuie, din momentul in care se naste. nu-mi pot imagina sa nasc intr=un spital si sa fie nevoie sa-l transfere pe pui la alt spital, pentru ca eu am o fixatie cu timpul, care consider ca e foarte important in cazuri urgente. Doamne-ajuta sa nu fie nevoie de sectia lor specializata, dar ma simt mai linistita sa stiu ca-i am aproape in caz de ceva.
si mie mi-e frica de taieturi jos si alte alea, dar incerc sa invat de la fetele care au nascut deja, unde citesc ca isi revin bine si, pina la urma, se pare ca nu-i chiar asa de odios pe cit pare. eu voi vorbi cu medicii sa evite pe cit posibil epiziotomia, dar evident ca optez pentru ea atunci cind de ea depinde viata bebelinei.
26+1
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
aida_o spune:
Catrinel_17,
bag seama ca la voi se face altfel testul ala pt diabetul gestational, ca eu l-am facut ieri si a fost asa: am ajuns acolo, mi-au dat o sticla de suc care semana mult cu Fanta de portocale (bun!
), mi-au pus un cronometru sa sune peste 60 de minute, si cind a expirat timpul mi-au luat singe. si gata, am plecat acasa. daca - Doamne fereste - imi iese glicemia prea mare, ma mai duc o data, beau sucul si stau doua ore pina imi iau singe iara. sper sa nu fie nevoie.
deci tu a trebuit sa-ti cumperi singura sucul? ce naspa! si banuiesc ca mai si platesti o gramada la asigurarea de sanatate... uof!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
Catrinel_17 spune:
Aida, da, a trebuit sa-l cumpar io, si nu eram obisnuita sa fac din astea, si am si uitat… era ceva „dextrose“. Mi-a luat singe inainte sa beau chestia, la o ora dupa, si la 2. Pe bune ca naspa. In fine, sper sa nu trebuiasca sa-l repet. Mi s-au lungit urechile de cit am stat acolo. Sa nu-ti zic citi bani dam la asigurari si mai avem si probleme cu ei. Pina in septembrie nu imi platisera nici o investigatie pe 2005. In sfirsit in oct au sarit cu banii, dupa multe scrisori, faxuri, telefoane si alte alea. Lehamite….
Ama_kaly, io cred ca daca treci prin toate povestile despre spitale, nu exista sa nu dai de una calda-una rece…. Asa e si aici.
Catrinel & bb mik
Tina_Welsh spune:
Nshiro,saptamana asta o sa se apuce de el.Asa a zis.O sa vedem.Daca nu o sa vorbeasca MP cu fratele ei.
Lady_Hawk cum e in concediu?Mai usurata?
Noe,daca o tin tot in ritmul asta..mai ai de asteptat pana vezi camera lui bebe.
Astazi n-am miscat un deget!
Onsami,iubita bine ai revenit.Daca vrei pe listuta da-mi datele tale(data nasterii a ta,UM{prima zi a ultimei menstre),DPN(data probabila de nastere a bebelusului,sexul daca il stii,spitalul si doctorul cu care vei naste)...si intr-adevar nu ai mai scris de mult se vede..pentru ca Nanuk numai e la noi de mult.E la aspirante!SArcina usoara si numai bine in continuare!
Pispirica,multumim de tratatie.Petrecerea a fost super,sarbatorita minunata,iar tortul delicios!

Noe,super fain patutu!

Catrinel,important e ca l-am primit astazi!Faza tare cu "halitul seringii"

Bafta la rezulat!
Ama_Kaly din pacate nu te pot sfatui.Dar poti naste unde naste una dintre fetele noastre.Vezi ce te sfatuiesc ele.
Irinaghita,sarcina usoara.Uite unele fete au facut la Iosup si au fost multumite.EU nu..dar mai asteapta opinii!
Tecla,stai linistita.Bebe asta o sa fie super ok,ca e doar e aici la noi la SUPER MAMICILE DE MARTIE APRILIE!
Aida,te mananc!Tu niciodata nu zici cand adaugi poze?Sau nu vad eu?Acum am vazut si eu pozele cu burtik la 24 de saptamani si cu cupila!Cascata mica si iubita ce e!

Gimnasta sa o faci!Bafta la rezultatul analizelor!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
aida_o spune:
hai ma Tinutza, ca am scris la vremea respectiva un mesaj si am zis ca am pus poze, da' probabil ca erai la shopping si l-ai sarit ![]()