Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 9
diana12 spune:
Bine v-am gasit mamicutze si burticutze.
Abia acum am reusit sa intru si v-am citit pe fuga. Nu ma simt tocmai bine. Ma cam doare spatele si simt o jena, mica de tot, ca si cum mi-ar veni bucuriile. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez.
Cezariana e programata tocmai pe 3 februarie, dar ieri cand am fost la doctor am hotarat ca daca se intampla sa ma apuce ceva inainte sa incerc o nastere normala. Vom vedea.
Acum vreau sa termin de calcat rufele lui bebe ca spre rusinea mea nu le-am terminat si sa pregatesc bagajul pentru spital. Sper sa reusesc macar atat sa fac.
Alina_M, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Dumnezeu sa-i odihneasca pe ingerasi, iar tie sa iti dea puterea sa treci peste tot si sa o iei de la capat cu o noua sarcina care sa va aduca bebelusul mult visat.
Irina, Giova, Bombonica, Maraki am vazut pozele cu bebelusii vostri. Care mai de care mai frumos, niste scumpi.
In timp ce scriam mi-am amintit ca si Cata a scris ca are pozici noi cu Bia. Am sa verific si am sa ma uit la ele.
March, Janina, Nicoleta, mult a fost putin a mai ramas. Nu mai e mult si ne tinem si noi bebelusii in brate.
Bombonica, in spital ai folosit lucruri de la tine pentru bebe sau ti-au dat de acolo? Mie mi-au zis sa am lucruri doar pentru iesit din spital. Sa ii cred sau nu?![]()
Trec si eu la calcat rufe si va mai citesc intr-o pauza.
37fix si
04/25/2000
diana12 spune:
Anda, bine ati revenit acasa
. Stai si odihneste-te si ai grija de bebe. Pe noi ne gasesti pe aici si maine si peste o saptamana...
37fix si
04/25/2000
marchplayer spune:
Pisoi, bine ati venit acasa! Ma bucur ca va simtiti bine! te asteptam cu detalii!
Astery iau si eu Dicarbocalm dar cam degeaba! Mananc foarte putin seara si oricum stau cam o ora inainte de a ma aseza in pat dar cu toate astea ma apuca vomatul chiar si din somn! Acum realizez ce bine a fost in trim II.
Giova esti cea mai tare, este Clau acasa de stai pe forum sau este bebele cumintel! Ce bine ca la voi este cald, aici este un ger...brr.
Eu vreau sa ninga ca asa-mi place, Robert nu vrea ca se gandeste numai la cum ma duce el la spital daca sunt strazile pline de zapada!
Bombonica felicitari pentru cele trei saptamani implinite
!!! Fetita ta deja este o mica
!!! Sa-ti traiasca!
Canda, nastere usoara! Iti facem galerie vineri!
Irina
Nico
si
toate fetele cucuietele!
daniela 37 FIX
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
nicoleta raducu spune:
Diana...stai si tu cumintica...
Vezi sa nu patesti si tu precum Cata...ca si ea programase cezariana...
Pe bune..lasa treburile..stai in pat...cumintica...
Nicole
35 Fix
Bombonicaaaa spune:
Diana eu am avut la mine hainute pt . bebe dar nu au fost prea folositoare, s-a dovedit a fi un moft.Pe bebe mi-a adus-o cu camasuta , caciulita si impachetata intr-un scutec . Am imbracat-o eu cu hainitele ei abia a doua zi dar cand au luat-o la nursery pt. control si baitza au adus-o tot cu lucrurile lor, au zis ca e mai bine sa stea asa sa nu se rataceasca hainutele bebeilor sa nu mai stie ce si cum ...asa ca e doar decizia ta , daca vrei sa faci poze cu bebelusul imbracat e ok , altfel nu se merita, e doar decizia ta ei au oricum de toate .
Oana
de

INGERASII MEI
nicoleta raducu spune:
BOMBONICA...
pentru printesica ta!!!!
3 saptamini....deja sunteti domnisoare,mai fetelor!!!!
x2
Nicole
35 Fix
marchplayer spune:
Diana, treci si odihneste-te, nu nasti acum, noi trebuie sa nastem in februarie!!! Nici eu nu am terminat bagajul, adica mai am inca de spalat lucrurile lui bebe, deci eu am fost si mai lenesa decat tine, dar mereu spun ca mai am timp!
daniela 37 FIX
marchplayer spune:
Pai n-ai vazut Nicole ce matasuri si satenuri sunt pe capul Jasminei? Sigur ca deja sunt domnisoare!
daniela 37 fix
marchplayer spune:
Irina vezi ca ti-am mutat pozele cu Mario in yahoo photos! mai dar seamana bebelusul asta din ce in ce mai mult cu tine!!!
daniela 37 fix