Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hmmm, ati plecat toate...
Am mai tras si eu niste filme intre timp si cred ca ma bag sa vad unul dintre ele (comedioare) ca pe aici se someaza la greu!
Ma uitam acum pe listuta noatra si de la ianuarie mai sunt tare putine fete de nascut! Speram sa avem vesti cat mai curand si de la Bumbita, Lacramioara, Ella si DanaR!
Noapte buna fetelor!

daniela 37 FIX

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela de la 6 e Clau acasa si e el de serviciu la bebe.
Am dormit 45 min. acum fug sa facem baita sa papam, sa mancam si noi ceva si pe urma la somn, ca-s distrusa.
Intru mai tarziu sa va salut.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Slabuta miscare pp aici.
Ma duc si eu la somnic, daca mai apuc ca la 12 trebuie sa pape bebe.
Noapte buna si usor tuturor "gagicilor"!!!
Iar mamicilor in special- o noapte fara colici!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Are dreptate March: Irina am vazut si eu ca Mario seamana foarte mult cu tine Sant foarte frumoase pozele, arata foarte bine Mario
Giova dormi si tu cat mai ai timp pana nu se scoala Marcolino! I-am facut si eu baita lui Angelo, a papat 100 ml dar l-am luat in pat la noi sa doarma,pana nu l-am luat in brate nu a adormitCred ca a inceput sa simta bratelePeste o ora si ceva trebuie sa il scol sa manance si sper sa doarma la el in patut.
Fetelor eu si acum mai am arsuri Nu mai vreau sa cumpar sirop ca m-am saturat de el toata sarcinaSant arsuri suportabile dar deranjante Citeam astazi ca din cauza marului poate fi agitat bebe,mie moasa mi-a spus sa mananc orice fructe mai putin citrice.
plange bebe...

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ce liniste e aici...Se vede ca lipseste schimbul 2....
Noi am avut nasii fetitei in vizita...am discutat amanunte....legate de maternitate,etc...
Chiar ne-am amuzat..noi suntem buni amici..si oricum vor fi linga noi in mom alea...
Dar...avem si noi pretexte de discutii...
Mergem la nani..
Sa aveti o noptik buna...
Burticile fara pp prea des..fara arsuri...
Mamicile fara treziri dese ale bebicilor......fara colici si lacrimute...
Noptik buna...
Nicole
35 Fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Noapte buna fetelor!
Mamicile sa aveti o noapte fara colici!
Gravidutelor fara drumuri la toaleta!

J 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bombonica, mersi mult de raspuns. Atunci nu o sa ma complic si am sa iau doar un costumas sa il imbrac cand plecam acasa.
March, Nicoleta, multumesc de gandurile voastre. As vrea eu sa pot sta mai mult, dar cum lenevesc o zi, a doua zi e jale prin casa. Oricum sunt madra de mine ca am reusit sa termin de calcat hainele lui bebe, sa imi fac bagajul si sa fac curat si in living. E drept ca acum ma doare burta, dar asta este.
Pupicei la toate fetele.

37fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza,dragutele mele....
Am facut si noi ochi...Acum papam niste sandwichuri....
Nu am iesit la pp deloc...YEEEEEE!!!!!!!!!
Am dormit bustean...iar acum mai stam cu tati al nostru vreo ora in pat..
ca azi pleaca mai tirziu...
Voiam cit pap..sa vad cine ce a mai facut pe aici...
Dar vad ca..liniste...

Am ras si doua sandwichuri cit am scris..asa ca ma duc in patuc..sa mai stau si eu putin...
Nicole
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai da ce liniste si pace aici in secta. Ce fac gravidutzele noastre ca pe mamice le inteleg.
Deci Mario seamana cu mine? Adica are tendinte de obezitate? Eu nu prea sunt creola da el e mai colorat deci eu zic ca la ten aduce mai mult cu Marian si la barbie si gura dar nu prea imi dau seama. Am sa pun si o poza cu el intr_o zi sa vedem ce ziceti. Nu era rau dc semana Mario cu Brad Pitt da de... lasa ca ii face Angelina acum un junior.
Fetelor eu ma intreb cand ar trebui sa pape si al meu mai mult ca 120 de ml la masa mananca de doua saptamani insa mai mult parca nu da semne iar pe cutiile de lapte praf spune ca 120 tre sa pape din luna a doua deci e in grafic inca.
Denisa esti acasa si nu te lasa Emma sa intri ? Sper ca esti ok.
Monica tu ce faci iar ai luat_o cu conta sau Di nu te lasa?
Daniela cum de nu ai aparut pana acum?
Astery tu esti ok?
Maraki ce ai facut ieri cu moasa cat cantareste Angelo?
Janine merci de pm am sa incerc sa iti scriu azi sa vedem ce program artistic am .Cred ca eu ar trebui sa stau noaptea ca doarme mister la greu ziua zici ca ii dau red bull in loc de lapte.
Bombon frumoasa printesa ta.
Nicole hai ca mai e putin si gata.
Giova vad ca te-ai mai obisnuit cu Marcolino. Ai sa vezi ca o sa isi faca si el un program incet incet si o sa fie ok. Tu sa fii calma.
Catalina sper ca Bia e ok si ca nu mai are probleme cu iesitul moale ( tu parca erai cu probleme de constipatie in timpul sarcinii) si ca domnii colici au plecat pe la alte case.
Diana usor cu treaba si merci ca ai completat lista cu orele.
Restul fetelor va pup pe toate si sorry dc am uitat pe cineva .
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Buna dimineata mamici si burtici ! Am gasit la Nasterea pe glob urmatoarea poveste cu final trist - brrrr !

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66497

Sorry - nu vreau sa sperii pe nimeni dar viitoarele mamici care trebuie sa nasca la Spitalul Municipal cred ca ar trebui sa stie !

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput