Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Gio.....fii atenta ce am gasit eu la mamici..

nasul infundat... se pun picaturi de ser fiziologic
si se aspira cu pompa, Vibrocyl, Ophtamesone, Pivalone,
Pinosol, spray nazal cu apa de mare: Nazomer, Sterimar,
Marimer. Karvol picaturi se pun pe perna .

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47780
Linkul asta e util pentru toate mamicile....

Nicole
35 Fix

Mergi la inceput

MIRELA.....bafta la pediatru..si sa veniti cu vesti bune...
IRINA..Marco e un frumos...
BOMBO....ma bucur ca ne-ai dat vesti bune.....
Alina..imi pare rau pentru ce ai patimit...
O sa va dea Domnul si un bebe..dar asa sa faci..sa vii la Bucuresti...
Angi...FII BARBATA!!!!O sa fie bine....
Gio...e un dulcik Marco....
Ma duc sa pap..ca a venit tati al nostru...
Nicole
35 Fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bon soir fetele!
Ce bebelusi frumosi si ce poze haioase, care mai de care mai gatit si mai strambacios! Maraki super poza cu Angelo si cu bibe care-i mai mare decat el!
Alina_m imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa o situatie! Iti urez sa ai o noua sarcina cat mai curand si totul sa decurga cat mai bine. Fugi la Bucuresti daca tu crezi ca-i mai bine! Pupici!
Nico, felicitari pentru grasunica. mai ai putin si-ti tii si tu printesa in brate si scapi de toate temerile si nelinistile ce te-au macinat pe toata perioada sarcinii!
Giova nu va mai faceti ma griji din cauza prostiilor debitate de noi astea inca gravide si invidioase ca voi aveti deja comorile in brate!
Eu m-am saturat de arsuri si de vomat, imi vine sa nu mai mananc nimic, orice as manca dau afara din cauza arsurilor!
La mine inca nici un semn prevestitor, nu dureri, nu dop, nu apa! Sper sa mai stea acolo macar 1 saptamana 2. Fetele care ati nascut, la toate v-a cazut "dopul" inainte de a naste? Nu de alta dar sa stiu ca pot sta linistita in asteptarea dopului si deabia de atunci incolo sa ma agit!
Pup toate mamicile, bebeicii si gravidoase

daniela 37 Fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Dani..nu prea e grasunica...dar e ok...
Sanatoase sa fim..ca nu kilele sunt asa importante...

Nicole
35 Fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico mersi de link.
Lasa ca nu trebuie sa fie asa grasuna. uite ce am patit eu cu al meu grasun:m-a taiat dr. dar toata m-am rupt. daca era mai mic, poate era mai bine pt. mine.
Daniela . mai rabda putin si scapi de arsuri. Vor veni alte probleme.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara, fete frumoase!

Alina_M, imi pare nespus de rau de pierderea suferita. Iti doresc sa-ti poti aduna puterile si sa o poti lua de la capat. Mult noroc!

Daniela, ceva impotriva arsurilor ai incercat sa iei? Uite, eu am arsuri doar seara, si nuai daca ma asez pe partea dreapta, si iau Dicarbocalm, am luat si Rennie. Sunt usoare si nu cauzeaza.

Mamici, cati pampersi sa iau in bagajul de spital? Ca mare dilema mai am... Hainute pt. bebe am pus pe 3 zile, dar pampersi, habar n-am cati sa iau. Astept sugestii, multumesc.

Nicol, ti-am mai spus mai demult... o sa fie bine, ia sa vezi! Cineva acolo sus te iubeste!

O sa intru pe contul comun sa vad pozele noi.

Gagici, am ajuns la 80 de kile!!! Nu pot sa cred.

Cristina 37w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Fetelor da ce liniste azi pe aici...cand am avut si eu un moment de respiro
Azi facem si noi 3 saptamani si mergem sa luam certificatul de nastere tot amandoua ca deh... nu avem ajutoare .Am fixat data botezului 11 februarie si am gasit si un restaurant dragut pentru petrecere , suntem foarte multumiti de asta si abia asteptam sa ne crestinam micuta !
Am pus poze cu ingerasul meu in albumul "Ingerasii mei" sub semnatura . Mergem sa mai rezolvam din treburi si revenim...Am uitat sa precizez inca o data ce copilasi frumosi aveti niste minuni
Va !

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput

Astery eu am stat in spital de vineri pana luni la pranz. primul pampers l-am dat vineri seara inainte de baita si pana cand am plecat acasa am consumat 11 pampersi. Am luat o punga mica de 27 bucati, parca. Nu stiu la Bucuresti cum se cer pampersi, dar aici ne cereau cate unul, cand luau bebeii la schimb.
Oana super poze. Un mic manechin, ce mai!!! Poze artistice!!!

Am iesit putin afara. Doamne bine e. Ploua dar e cald. Am dat o tura prin fata blocului si la un magazin. Clau a ramas cu bebele.

Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Merci frumos pentru felicitarile voastre, mi-a zis sotul care a citit printre picaturi, eu inca nu am apucat sa citesc ce ati scris. Am venit azi de la maternitate, sunt inca ametita, promit ca revin sa va povestesc tot. Cert e ca suntem foarte fericiti, nici nu ne vine sa credem ca e bebe cu noi.
Suntem rupti de oboseala, eu nu cred ca am dormit 6 ore de luni pana azi, sunt rupta si de foame, ca de, cu cezariana asta, mai usor cu mancarea, dar promit ca intru, nu cred ca in seara asta, dar maine intru si va zic mai multe. Bebe e un scump si il iubesc de nu mai pot! Si tati la fel.
Pup fetele cu mult drag si sa aveti curaj la nastere ca bebe e cel mai frumos dar pe care vi-l poate da viata, nu credeam ca am sa simt asa ceva vredata.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Bine ati venit acasa Anda si Mark!!!
Te asteptam cu detalii, dar pana atunci odihneste-te ca ai nevoie.

Marco

Mergi la inceput