Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova acum intru in album la Marcolino Si Angelo de doua mese nu a mai facut kk, sper sa nu se constipe si el pt. ca pana acum nu am avut probleme de genul asta!Acum doarme in bouncer in sufragerie, asteptam sa vina moasa, a papat si nu l-am mai dus in patut pt. ca doarme Giorgos ca a lucrat de noapte.
Catalina mie asa mi-a spus moasa, sa-i dau sab simplex in biberon, de care ori mananca cate 10 picaturi.Mi-am adus aminte: nici eu nu-i calc hainutele lui Angelo, tot ca tine facIdeea era ca se distrug microbii nu ca ar fi sifonate
Denisa esti acasa sau tot in spital???Sper ca beba Emma sa fie cumintica sa poti intra si tu macar 10 minute pe forum

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare dragutele,
Acum am venit acasa...
Am fost la eco..si apoi am trecut pe la serviciu...mi-era dor de toti....
Am fost pentru 10 minute..si am stat 2 ore....
Sa vazic...
Avem 2450 grame..ceea ce e super....Deci se pare ca trecem de 2500 g....Draga mamii...
E cu capul in jos..are fular de cordon....vioaie...
IR-uri acceptabile...
Placenta e nasoala...Ca pronostic..maxim 10 zile....
Emotii mai avem...dar speram sa fie bine pina la capat....
Medicul mi-a zis azi ca suntem un caz atipic....Cum se poate in conditiile in care e placenta de nasoala...
sa nu avem retard....
Doamne-Doamne stie....
Fetelor..o intrebare...Please....Cum imi dau seama ca a coborit burtica???
E posibil sa se intimple sa nasc..si fara sa fi coborit burtica????
Deci..n-o sa fim grasane..dar sanatoase sa fim...
Nicole
35 Fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nicoleta mie nu mi-a coborat. poate si ca era bebele mare si nu avea unde sa coboare.Doar in poza in care plecam la spital se vede lasata, dar am pierdut apa.
Nu-ti mai fa probleme, lasa ca-ti ajuta D-zeu si va fi bine. oricum are 2500 gr, asa ca....
Irina super haios Mario!!! Si ce hainute de smecheras avem!!! Pui sa nu-l deochi.

Am o intrebare: cum curatati nasul bebelusului? In Capraru scrie ca nasul se curata prin stranut. Al meu stranuta, eu i-am bagat o data pompita, dar n-am reusit sa scot nimic. Si i se vedea un muculet acolo.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

JG,cum sa fiti neinteresante?eu va citesc cu drag,dar va rog sa ma scuzati toate burticile ,ca nu va raspund,dar lipsa de timp si colicile lui bebe ma cam impiedica.asa de tare ma oftic ca nu am avut net pe periada sarcinii,ca acum de abea ma ating de el
NICOLETA,deci mai ai un pic si tu.si bebele e destul de maricel.o sa fie totul bine,ai sa vezi
MARCH,felicitari pt 37saptamani
am citit la clubul scutecelor ca pt constipatia la bebei e bun ceaiul de musetel,sa-i dam sa bea cat vrea el.sau cateva lingurite de apa plata pe zi.
ANAM,nu esti acasa?pt bebelinanoi mergem azi la pediatru la revizie si de abea astept sa-l cantareasca,iar sambata facem O LUNA.PROGRAM DE MANCARE SI SOMN nu prea exista,si colicile nu ne-au lasat,dar ne facem noi mari...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Sal'tare mamici si burtici !
Denisa felicitari !Bine ai venit pe lume Emma ! refacere rapida si mult laptic !
Mi-a fost dor de voi fetelor desi recuperez mereu cu cititul , nu prea am cand sa mai si scriu ...Jasmine e foarte cuminte ,inca nu avem colici si sper sa ne fereasca Dumnezeu de ei, iar greutatea este deja de 4.200kg ceea ce este super bine zic eu, desi nu am fost 100% fericita de felul cum mananca... Este o lenesica, adoarme la san si oricat m-as stradui sa o trezesc sa-si continue masa nu am nici o sansa . Are momente cand sta treaza cam cate o ora in cursul zilei si se uita pe peretzi dar adoarme apoi pt. cateva ore bune , ieri de exemplu a dormit aproape toata ziua cu exceptia orelor de masa . E normal ca inca sa doarma asa mult?
Am facut si baitze in cadita si spre surprinderea mea a adormit si acolo , ii place tare mult apa , nu scoate un sunet dar " de atata relaxare " adoarme . Masaj dupa baitza facem si noi cu ceva crema de corp pt. bebei , si nu am avut probleme cu iritatzia , iar unghiutzele le-am taiat pana acum de 3 ori deja ne cam chinuim dar merge , decat sa se zgarie ....
Eu nu i-am dat ceai pana acum de nici un fel, mi-a spus de la spital ca lapticul e suficient si tine si de sete si nu e nevoie de el...acum citindu-va pe voi nu stiu ce sa zic .Eu nu ma mulg deloc, am facut-o in primele zile din cauza durerilor la sani dar a trebuit sa arunc laptele pt. ca bebitza mea nu vrea sub nici o forma bibe si nici macar suzeta am tot incercat sa o pacalim dar nu se lasa , asa ca nu stiu ce cantitate de laptic papa la o masa si asta ma cam dispera, dar avand in vedere ca a luat in greutate nu cred sa fie probleme . Noi am iesit afara din prima sapt. silite de imprejurari , a trebuit sa mergem la dr. si sa facem si ceva acte dar se pare ca e inebunita dupa asta , nu scoate un sunet si doarme si foarte bine dupa...
Eu am fost la dr. luni sa vedem cum merge cu operatia si a fost mai mult decat bine , dupa 2 sapt. taietura mea nu se mai cunoaste (nu am avut copci) , eu ma simt super bine, parca am nascut acum un an , nu am nici o jena, iar ceea ce e important pt. mine si m-a facut si mai fericita esta ca dr. mi-a dat acordul sa o mai punem de un bebe dupa 40 zile asta daca se prinde imediat Mi-a spulberat mitul cu " asteptatul macar un an " pana la o noua sarcina ,asa ca din feb. martie ne punem pe " munci " Poate o sa credetzi ca sunt nebuna dar eu abia astept sa mai fac un bebe
Am sa pun si ceva poze noi cu Jasy in albumul comun sa vedeti daca am mai crescut , dar acum fug repede sa-i servesc micul dejun printesei .
La toate fetele si bebeilor!

Oana de
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

nu am mai scris de mult
am fost internata in spital in oct, am stat o luna la pat si am nascut in noiembrie. Din pacate fetele nu au trait pentru ca a fost nastere prematura, nu au avut destul de dezvoltati plamanii si au murit la o zi respectiv doua zile. Ar fi multe de spus dar acesta este esentialul.
Eu ma simt bine fizic, psihic mai am zile "grele" dar... nu mai pot schimba nimic si nu pot decat sa sper ca in viitor va fi bine.
Acum stiu ca daca as mai ramane insarcinata inca o dat cu gemeni as cere sa mi se faca cerclaj si as naste la Bucuresti, oricum nu la Galati.
multa sanatate mamicilor si bebelusilor!!!

alina si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova nasul se curata cu betisoare din vata (nu din alea de urechi)...le faci in casa...eu nu am reusit si am pus-o pe mama....betisoarele le inmoi in ser fiziologic...cite unul pentru fiecare nara si asa scoti mucisorii...cu pompita eu nu am reusit niciodata sa scot nimik! Nico hai ca-i bine bebelina deci mai ai nitel!Maraki..nu mi-e frica inca de microbi...cind oi iesi afara cu Bia cred ca o sa incep si eu sa calc hainutele!Bombonica tu gindesti ca Dan..si el vrea sa ne apucam de alt bebe peste putin timp;...momentan eu sunt cam reticenat, dar cine stie...ma bucur ca te recuperezi repede!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

saluti mamici cu bebelusi si gravidutze!
hei se pare ca ne apropiem si noi incetul cu incetul de momentul cu pricina ... ma cam incearca frica, dar sper sa trecem cu bine de nastere. Inca nu am nici un semn. Vineri merg la spital la monitorizare si s-ar putea sa raman sa imi provoace nasterea din cauza lichidului putin.
Nicole ce bine ca vi cu vesti bune ... sa iti dea Dumnezeu un bebic sanatos!
Denisa felicitari! Sa va bucurati de minunea mica si sa va obisnuiti cat mai repede cu ea!
Vad ca mai sunt putine gravidutze in zona ... sper ca ultimele zile cu bebe in burtica sa va fie usoare si fara stres.
Maraki imi place tare mult puiutul tau ... e un adevarat ingeras!
Giova am citit povestea nasterii ... ce bine ca ai avut o nastere usoara ... si ai povestit foarte fain! M-am distrat de faza cu banii pentru moasa pe care ti i-a dat medicul imprumut
Irina pentru Mario si La multi ani! Ce mari ati crescut!
Cata pentru Bia ... sper sa scape de problema cu kaki.

fetele va pupacesc pe toate ... ma duc sa ma imbrac ca vine sotul si ma scoate in oras la magazine.
Angi 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina m..sincere regrete...m-a durut pe mine inima cind am citit de pierderea ta...nu am cuvinte...sper numai ca viitorul sa-ti aduca ceea ce meriti!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bombonica ma bucur ca te refaci rapid si ca printesa e cuminte!!Asteptam poze.
Cata mersi, incerc si eu azi dupa baita, dar nu stiu daca voi reusi.
Alina_M doamne ce rau imi pare. Nu am cuvinte sa-mi exprim durerea si oricum ar fi de prisos.
Sper sa reusesti sa depasesti momentul, cu ajutorul lui D-zeu, si sa auzim de o noua sarcina.
Canda mersi.
Maraki, de ce-i dai cu biberonul lui Angelo? Nu e mai comod direct de la sursa? Eu ma mulg ca sa-mi golesc sanii, si mor, ca nu-mi place deloc.
Janina stai linistita, eu citesc si ce scrieti voi, dar tot asa din lipsa de timp, omit sa scriu.
Fug ca plange bebe.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput