Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor am pus niste poze facute astazi cu Angelo Acum astept sa vina moasa,trebuie sa-i fac si bibe lui bebe sa pape, dupa ce pleaca moasa ma si mulg...asa m-am saturat cu mulsul astaaa....bine macār ca am ce sa adun
Deea sa va traiasca Daria,m-a lasat masca ce par des si lung arePtiu, ptiu sa nu o deochi

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Hai sa incep cu gravidutele.
March si Pufumic, . Cred ca nu va e usor cu sotzii cand sunt plecati. AL meu m-a anuntat aseara ca il paste o plecare luuunga la Timisoara si am inlemnit! 5 saptamani! Pai plec si eu cu fata cu tot!
Janina, chiar asa, baga fructe acum, ca dupa doar compoturi mai vezi. Si ieri nu a fost chiar o tragedie de la un mar, doar ca a facut fata mult kk. Si cu depresia, stai linistita. Toate mamele trec prin "saptamana plansului". LA mine a fost asa o jale ca nu mai e fetitza in burtica. Si ai sa plangi oricum, chiar daca vine mamica ta. . Dupa 10 zile, mi-a trecut! SI eu sunt depresiva cu acte si pastile la viata mea .
Giova, sigur au aparut colicile, nu te impacienta! Dar sa stii legat de diaree, ca 6 scaune nu e mult. pot sa faca si pana la 12 scaune fara a fi vorba de diaree (asa scrie la carte, poate pediatrul tau ti-a zis altfel).
Maraki, legat de zahar in ceai, ultimele idei in domeniu zic : nimic dulce la copii pana l an. Dar in Capraru am citit de 1 lingurita la o cana de ceai (250 ml) parca. Eu zic ca nu e mult. SI astfel o sa-l bea mai cu placere, ca si laptele nostru e dulce.
Irina, flacaul tau are o luna! Sa-ti triasca!
Cata, m-ai lamurit cu calciul si cu ceaiul! Multam. Eu dau calciu luni, miercuri, vineri, 10 zile pe luna.
Eu am un pui mic taaare cuminte. N-o tinem in brate decat cand are colici (o data pe zi).IN patul ei doarme binisor mai mereu. Cu noi sta doar cand e agitata. Si azi tocmai am luat a 4-a masa!!!. De la 9 ieri seara, papa rapid si doarme! Acum e in perioada de veghe, dar cumintica.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ei, March... sper sa nu fie atat de greu cu bebe asa incat sa ajung sa regret perioada sarcinii! dar asta sper eu!

J 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Denisa, FELICITARI PENTRU PAPUSICA EMMA ANDREEA!!! Sa creasca mare, sanatoasa, dolofana si mincacioasa! Refacere grabnica.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Buna fetelor!

Denisa - felicitari pt Emma Andreea. Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa.
Monica - multumesc pt raspuns, cel cu bioritmul.

In rest, ce am mai facut? Abia m-am intors de la doctor, unde am fost pentru analizele de dinainte de nastere. Dar am venit pe jos (cam mult zic eu) si acum ma dor talpile. Deci in pat cu mine.

Azi implinim 36 fix. Intram pe ultima suta, nu?

si bb Maria 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki e un dulce Angelo!!
Eu am poze cu marco dar nu pecontul comun. Uita-te sub semnatura unde e scris Marco, intri si in albumul Marco-primele 2 sapt.
Sper sa le vezi.
Deci si tu ai avut depresie!!! Se pare ca nu scapa nici o mamica de asa ceva. ce bine ca mi-am revenit si eu, ca de nu o luam razna.
Apropo de ceai, eu nu pun zahar in ele, am 2 anticolici, unul e dulce celalalt nu si il dau asa.
Bee mersi de info.
Acum am vazut ca la ultimele doua mese a facut doar putin kk. sper sa nu inceapa si al meu sa se constipe. numai asta mai imi lipseste.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am 2 vesti: una buna si una rea...sa incep cu cea rea..tot imprastiat face cih...si abia ma bucurasem ca am vazut ca ultima data era ok...noroc ca am schimbat-o pe masa de infasat, ca atunci cind am sters-o la popo a facut iar pe ea un jet...am murdarit hainute, masa si a srait si pe jos...o sa beau un ceai de menta si o astept pe mama sa vad ce masuri mai luam...Janina diseara cind vine mama o intreb de oreion!Eu am plins si cu mama de sarea camasa pe mine cind vedeam ce haos este in casa si ce dezordine s-a facut imediat dupa ce am adus-o pe Bia...camera ei a devenit farmacie ambulanta...acum am mai triat din medicamente..le-am mai pus in dulap si arata ok...cel mai tare insa m-au afectat plinsul ei in primele 3 zile si faptul ca nu am mai dormit cu Dan in pat...stiu ca mai incolo o sa doarma mult noaptea si am sa pot sa-mi reiau locul linga Dan, sa doarma si singurica in camera ei...Maraki si eu cind am vazut cit e de mica Bia m-a bufnit plinsul!Nu pun zahar in ceai...eu stiam ca Sab simplex se da inainte de masa...tu il dai in timpul mesei?Pufumic o cintaresc des pentru ca vreau sa vad daca incepe sa traga serios din tita sa renunt la bibe!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Marakisi eu stiu ca nu e bine zahar si asta pana la 1 an dar pe alta parte stiu ca pe vremea noastra aveam ceaiul indulcit un pic deci cred ca acum depinde de fiecare. Probabil ca dc il dai indulcit de la inceput nu iti va mai accepta apoi neindulcit. Eu azi am incercat sa ii dau intre mese niste babycalm si il scuipa efectiv. Asa ca am sa ii dau apa de acum incolo.
Multumesc de urari tuturor fetelor.Acum am pus niste poze pe email inca se mai incarca insa sunt de la 3 saptamani cam asa.
Maraki si eu am avut aceeasi senzatie ca atunci cand i_am dat siropuri a luat_o razna cu colicii asa ca acum ii dau doar de trei ori pe zi si doarme noaptea si nu ziua ba chiar ziua se mai si foieste . O sa vad dc ii scot siropul de tot dc doarme si ziua.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari DENISA!!!
Sa va traiasca EMMA ANDREEA, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si sa va umpli inimile numai cu bucurii!
Tie refacere rapida si mult laptic pentru puiuta!!!

Multi pupici dulci pentru micuta Emma Andreea, de la Emma Andreea

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda2000 spune:

buna mamici si burticimai mari sau mai mici !
am o mare , mare nedumerire :
unde au instructiunile de folosire?
dupa ce nasc , o sa caut bine bine copilul sa vad daca le are
dar daca nu , unde le gasesc?
asa ca va rog spuneti-mi ca carticele bune ,( ca de alea naspa am mai
vazut prin librarii)cu ingrijirea bb-ilor ati vazut sau citit ca sa nu-l chinui
dupa ce ma trezesc cu el in brate.
acum inca e liniste si ar fi timp , dar dupa cand vrem sa comunicam
toti o data , sa stiu si eu unde e butonul cu sonorul !
multila mamicisi burtici!

mihaela 35fix

Mergi la inceput