Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani, Cristinasi sa te bucuri din plin de minunile tale, pt ca sunt intr-adevar doua minuni copilasii tai, sa fii sanatoasa si sa fii iubita asa cum meriti.
Multumim si noi pt urari, azi facem 4luni si mi-e ciuda ca e asa frig ca nu putem iesi afara.Oricum mai spre seara suntem invitati la o familie care are bebe si vom iesi un pic din casa cat sa ne piste frigul de nasuc.
Si apropo de ce mai scriati voi, noi nu luam ca, Iaris s-a nascut cu o fontanela mai mica si Vigantol nu luam deloc decat din lapte.Cu somnul stam destul de bine, dar il obosim groaznic seara, atat de mult ne jucam cu el, iar dupa ce papa la 22, adoarme singur, fara nici un ajutor.Sper sa o tina tot asa.
Cat despre laptele meu, pur si simplu s-a oprit, nu a mai iesit nici o picatura, intr-o buna zi, lucru care o irita le socrella, care crede ca nu am vrut sa-mi alaptez copilul si ca as fi luat nu stiu ce .E paranoica, dar discutia despre ea nu-si are rost.V-ati mira sa stiti ca e mai nebuna decat toate soacrele la un loc, bine cu nu prea ne vedem, ca as lua-o razna.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc mult ptr. urari.
Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa fim sanatoase si fericite alaturi de familiile noastre.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Vreau sa felicit fetele care au avut curajul sa se infometeze, eu inca nu reusesc si sa aiba performantele pe care le au.Eu daca nu as avea burta as fi chiar multumita de mine, cu exceptia catorva vergeturi pe picioare si sani.Credeti ca se mai estompeaza cu timul, daca folosim creme, sau nu mai mergem la plaja.Ale mele sunt chiar urate, se intind pe aproape tot piciorul.Noi in oras stam destul de prost cu aparatura din saloanele de cosmetica, asa ca trebuie sa gasesc solutii singura.
Si daca tot v-am vazut ca va laudati cu faptul ca nu aveti lustre sau aplice, hai sa va zic ca eu nu am parchet in sufragerie, ca am tras tare sa facem dormitorul, unde urma sa stea si Iaris, asa ca mai asteptam un pic pana in vara.

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani, Cristina!
La Multi Ani bebelushilor! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Va multumesc pentru raspunsuri.
In legatura cu regimul sunt suparata, in ultimele 2 zile nu am mai slabit nimik, deci in 7 zile 5 kg. Mai am 6 zile...Poate mai slabesc macar inca 2 kg, desi eu as vrea 5 sa ajung macar la greutatea de dupa stimulare, adica la 65 kg.
Oricum am incaput intr-un costum de dinainte de sarcina. Sta sa plesneasca, dar intra !
In rest mor de somn ca am stat azi noapte pana la 2 sa verific si mai am si acum 4 dosare, iar diseara imi vin altele...

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!

Noi trebuie sa izolam peretii exteriori la apartament, parchet in 2 camere si zugravit solul si bucataria!!! + centrala termica (daca vom avea $). Cu cat facem mai rapid treaba asta, cu atat mai repede ne mutam inapoi acasa.
Carmi, bebe Fabiano se distreaza bine..:)))
Cristina, La multi ani!!!!

Eu vreau sa va spun ca mananc in fiecare zi ciocolata (cate un baton heidi rosu). Nu ma pot abtine. Cred ca din cauza trezitului noaptea, organismul cere dulce.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor!

La multi ani Cuscra sa ai grija de copii si sa ai tot ce iti doresti!

RalucaC daca ai de gind sa dai pompa cu imprumutul sa imi spui ca ma ofer voluntara.

Azi ma duc sa decalotez copilul, daca ati facut asa ceva va rog sa imi spuneti in ce consta operatia ca am un morcov adinc bagat ca o sa tipe copilul si se va agita si dupa.

Ma duc sa alaptez copilul ca se cere la mincare, azi are zi de foamete adinca !

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta ciocolata!

Nicole & Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna fetele!
"La multi ani!" Cristina.Sa fii sanatoasa sa-ti poti creste minunatii copilashi.
Multumim mult pentru urari(multumiri speciale Danielei,promit sa fac si eu "de garda" in ceva luna).Azi avem 3 luni.Inca nu stiu dimensiunile,deseara e ora de cantarit si masurat,deci transmit maine datele.
Codruta si eu sunt fan heidi rosu,tocmai ce savurez unul ca mi-ai facut pofta.Cura de slabire o sa fac(sper sa reusesc)dupa ce nu voi mai alapta ca mi-e teama sa incep acum sa nu se reduca productia(sa fie asta doar o scuza?).Am de dat jos cel putin 5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cge LA MULTI ANI! sanatate multa si implinirea tuturor dorintelor.

Jadi lui Vladut nu i-a decalotat-o de tot cand am fost la doctor. Mi-a aratat cum sa fac si mi-a zis ca trebuie sa repet operatia pana la decalotarea completa. Nu parea ca il doare, dar nu a dus "operatia" la capat. Chestia e ca era tare rosie puta de am avut senzatia ca sangereaza . Dar nu a fost cazul deloc. Asa ca la baita decalotam... om reusi pana la urma... Mi-a zis ca pe vremuri erau bbii decalotati in maternitate, dar ca asa brusc pot aparea fisuri, care se vindeca aiurea.... Mai multe nu stiu... Osa te lamuresti la fata locului .

Sa va zic si eu.. ieri aveam 52 kg dar eu nu vreau sa slbesc.... Vreau sa ma ingras.

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani Cristina si fie ca cei doi igerasii sa iti aduca numai bucurii

la multi ani beblusilor care azi isi implinesc lunita pupici de la Antoine

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput