Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor! La multi ani Cristina! Sa ai multe bucuri si succese! La multi ani si sarbatoritilor zilei!

Nadina, fa o poza mobilei si arata-mi si mie, poate ma inspiri. Sa o stapiniti sanatosi!
Nicole, eu cred ca da altcuiva retetele tale; asa patesc parintii mei la Botosani, au o dr de familie care nu le da nimic gratuit!
Antoanela, mesic pentru link.

Mai cind va aud cu kg voastre ... eu am 76 si nu ma mai vait.
Am fost cu fata la oftalmo, cik are conjunctivita si mi-a dat Antibioptil sau ceva de genul asta. A mai avut cineva conjunctivita? Cu ce ati tratat?

Cred ca sistez diversificarea, fata mea s-a trezit as'noapte plingind de durere de burta, isi freca calciiele ca in prima luna cind mai avea colici. Asa imi era o mila de ea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana cu ce ai inceput diversificarea? Si la ce ora i-ai dat masa respectiva?

Am dat si eu copilul pe balcon ca mi-e lene sa ies afara. E pt prima data cand fac chestia asta. A adormit in 2 min.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

La multi ani Cristina,sa fii fericita si sa te bucuri de ingerasii tai!!!
Si sa ne traiasca sarbatoritii zilei!!!La multi ani si lor!

Nu mi-ati raspuns cu unguentele pentru bubite pe fata,noi avem una cat un banut pe obraz si nu ne trece deloc;cei care v-ati lecuit de asa ceva,dati-ne si noua idei!

Sa stiti ca Vigantolul este intr-adevar gratuit,mie mi l-au dat cand am fost cu Mario la circa,avea asistenta o cutie mare cu sticlute de Vigantol si impartea fiecarui copil;iar lapte desi nu avem nevoie,am cerut eu si mi s-a dat reteta.Pana una alta eu il folosesc la prajituri..daca tot avem dreptul,de ce sa nu-l iau.

Ioana,si Mario a avut dureri de burtica azi noapte,tot asa cu frecat de picioruse,se agita si dadea in plans,dar la noi nu e de la diversificare,ci pur si smplu cred ca am mancat eu ceva ce nu i-a priit.Iar dimineata ca sa fie tacamaul complet,a dat afara tot ce a supt,de mi-a patat tot in jur de laptic...Acuma e straveziu la fata,sper sa-i treaca starea asta ca tocmai il laudam ca a ajuns la 6.700 kg..
Pupici!
Moki si Mario (27 sept 2005)

[url=Moki & Mario /url]

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Moki eu zic sa te duci la doctor cu el. Sa nu cumva sa coaca ceva acolo si sa raman semn urat. Daca zici ca nu trece cu nimic ce ai incercat eu zic ca mai bine sa-l vada cineva care se pricepe. Parerea mea...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, i-am pus o bucatica de biscuite cu vitamine in 30 ml lapte praf la amiaza. Trebuie sa citesc cartea lui kid sa mai aprofundez cu diversificarea asta.
moki, imi pare rau sa aud ca si mario sufera.
nicole, noi am luat calciu doar o data, 10 zile; si acum o sa-i dau din nou.

Am fost la admin. financiara sa incerc sa iau diferenta de impozit, sint fantastici astia din administratia publica! Te poarta cu o hirtie sa stringa 10 semnaturi, apoi sa-i faci o copie si inca o cerere, si inca n-am terminat. Mai urmeaza inca cel putin 2-3 cozi pina sa iau banii. Si chiar aseara ma uitam pe un Discovery ca in Dubai toate departamentele publice au site-uri si ofera toate serviciile pe internet, sa nu mai stea oamenii la cozi ...

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-a pus mama gaia sa dau cautare pe site pentru a afla informatii despre decalotare si acum tremur ca varg la ce o sa il supun pe asta mic. Dar o sa fiu viteaza ca o iau si pe mama cu mine.
Oricum nu mi-e frica decit ca o sa urle asta mic si cum la mine nu prea plinge, cind o face imi sfisie inima ca stiu ca nu plinge aiurea.

Irina cind o sa vezi ce bine doarme pe balcon nici ca o sa te mai prinda cineva pe afara. Eu asa am facut si aleluia cu plimbarile. Abia astept vremea frumoasa sa nu mai punem atitea haine pe ei si sa ii scoatem imbracati in lucrusoarele primite ca in casa nu vad de ce l-as decora asa. Am primit de la MotherCare un costum de blugi cu raiati, super.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

La multi ani Cristina!

Ioana, eu am cerut la administratia financiara sa-mi vireze banii in contul de card. Il indicasem ca atare si pe declaratia completata in primavara, dar pana nu le-am repetat (de fapt nu eu, ci tata) si n-am insistat, parca le durea mana si era mai greu sa faca un ordin de virament decat sa ma plimb eu pe la trei ghisee si sapte cozi.

Vera, foarte draguta Mariutza ta Spun asta pentru ca asa e, nu pentru ca a zis Tonnia ca seamana cu Mariutza mea

Jalea mea e tot Jale dar ma inclin in fatza sortzii. Nu ma intrebatzi cum e atmosfera in casa, tac imbufnata sa nu ma simta fata si sa se agite dar sotzu e "pedepsit". Mai ca l-as lasa sa doarma la usha pe presh.
Ne duce acushica sa facem vaccinul de patru luni si un supliment inpotriva pneumococelului si ne pregatim trusoul de cresa.

Pup la toata lumea,

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Jadi eu de citeori ii fac baie ii decolatez un pic cite un pic pt ca asa mi_a zis dr pina la decalotarea definitiva

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La multi ani Cristina si sa te bucuri de cele 2 comori ale tale !

Si eu iau Vigantolul gratuit de la dr...Asta cind ajung pe la dinsa .Si de fiecare data cer eu . La mine se termina repede pentru ca le dau la amindoi .

Jadi ,decalotarea o faci cel mai bine la baie si tata se pricepe cel mai bine .El stie ca nu e chiar asa de dureros si cit de mult trebuie sa insiste .Inceputul e mai greu .Cu Mihnea am avut mereu probleme cu ccc cuculetzul ,se aduna sub piele ceva albicios si trebuia curatat mereu .Acum, cind a crescut, chiar a inceput sa ii placa .A avut o perioada cind voia sa fie decalotat de fiecare data cind ii schimba tata pampersul .
Noi am invatat lectia si am inceput sa i-o decalotam si celui mic .Spre surprinderea noastra operatiunea a mers mult mai usor decit la cel mare .Exista riscul ca la inceput sa crape putin pielea si sa dea si singele, dar o spalati cu ceai de musetel si dati cu un dezinfectant eventual .Noi am folosit doar ceai si nu s-a intimplat nimic.

Voi va plingeti de soacre , dar eu am ce am cu mama . Azi diminata am fost pina la piata cu baiatul cel mare ,iar ea a ramas cu Tudor .Cind m-am intors il legana pe picioare si se uita la tv .Mi-a spus ca nu a vrut sa adoarma altfel .Si la mine copilul asta adoarme singurel daca ii bag suzi in gura .Nu a ridicat un pai de pe jos intr-o ora jumate cit am fost eu plecata . Dar i-am facut-o pina la urma ...Voia sa plece fuga acasa ca sa il prinda pe fratele meu ,cica avea o treaba cu el .Atunci l-am sunat pe mobil si ... nu era acasa .Asa ca motivul plecarii nu mai era valabil .

O fi ea mama mea , dar nu mai am de gind sa ma mai stresez din cauza ei pt ca ma joaca pe degete cum vrea dinsa

Gabi

Poze

Mergi la inceput