The best of aug-sept-oct 2004 (101)
Raspunsuri - Pagina 5
pufymic spune:
Raluca sa nu te superi pe mine dar moooor de ras! Parca vad ce faina a fost faza cand s-au "molipsit" si restul copiilor de la Dodolina ta si au inceput sa urle in cor!!
Ma bucur ca e ok pitica, cat despre greutate eu zic ca mai bine slabi decat grasi....al meu e greu nu gras!
Andreea maine seara de la 8:30 am programarea.....poate ajung iarasi pe la 11 acasa ca data trecuta...!Gogo ce mai face?Dar socrella?Si vroiam sa-ti zic ca nici Alesio nu bea ceai!Bea apa la greu, supa(e topit dupa ea!) si lapte!
Cris n-as lua inca nimic pana nu stiu sigur care-i treaba.....asa ca mai astept cu No-Spa....
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
aissa spune:
Naty super faza cu "a venit Nicoleasca!"
Geo am uitat sa zic de apa/ceai. Eu ceai nu i-am mai facut de mult, apa o are la indemana si bea cand pofteste. Dar la mine e cazul invers, bea mult prea putin. Adica din bibe de 120 ml daca bea jumate in 24 de ore si in plus mai bea 100-120 de suc de portocale. Nu o pot indopa, eu i-l tot dau, ia o gura si il arunca. Are momente cand bea deodata juma din biberon dar nici pe departe cantitati mari....
Pufy, am zis ca nu sunt in masura sa dau sfaturi. Ziceam de asta pentru ca am citit eu "din umbra" pe la gravidute si am vazut ca li se da in timpul sarcinii pentru evitarea contractiilor si chiar ieri m-am intalnit cu o vecina care e graviduta la inceput si venea de la dr care ii recomandase aceeasi schema (pe care o vad destul de des): materna si no-spa. Nu ziceam altfel. Oricum voi stiti mult mai bine, ai trecut prin asta o data, asa ca fa cum stii tu ca e corect. sa treaca durerea si sa te convingi ca e bebe ca noi stim deja .
Cristina si Ale (30.09.2004)
Naty spune:
Aha, deci radeti de necazul omului ...
Aissa Ale bea suc de portocale gol? Si Dodolina a baut intr-un timp, bea cam 50 ml pe zi, dar acum nu mai vrea de loc, si-s tare necajita, fiindca e foarte bun pentru organism.
Supa bea si Ioana in fiecare zi, uneori cateva inghitituri, uneori un biberon de 250 intreg.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danyce spune:
La multi ani fericiti, Angela!. Sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi si de Licurici!
Ionella, pacat ca s-a ajuns asa departe! Sper ca Raluca (Naty) sa te poata ajuta.Suntem alaturi de tine
Naty, si eu m-am distrat citind despre "madame Nicolesco"
Alma nu tipa, nu plange la controale, doar se uita fff urat la doctorita si nu vrea sa-i faca si sa-i zica"dag,dag" (echivalentul lui "pa-pa"), chiar ii intoarce spatele (asta facea dupa vaccinuri).
Ca tot vorbeati de lichide, Alma bea relativ bine, adica nici prea putin, nici prea mult.Preferatul ei e iaurtul de baut cu fructe (cred ca ar bea si un litru daca i-as da), pe locul doi fiind sucul proaspat de portocale si pe locul trei apa. Laptic bea o canita dimineata la micul dejun si cam atat.
Pufymic, odihneste-te!Cred ca ai nevoie de asta.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mama lui Licurici spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru urari si va doresc tot ce-i mai bun si voua si puiutilor vostri!
cybip spune:
La Multi Ani pentru Angela! Sanatate multa si fericire!
Salutam si noi fetele! Vin si eu sa ma plang , fiica-mea are rosu in gat, e mucioasa si cu un ochi rosu. Dar cu toate astea nu sta locului o clipa, se culca numai la ore tarzii, manaca destul de putin, desi nu e slabuta (nici nu are cu cine semana slaba ), aseara la doctor a masurat-o asistenta, cica are la 14 luni si 3 sapt 78.5 cm si 10.400 kg. In continuare nu vorbeste decat neintelesuri, vad ca nici "mama" nu mai zice .
toti copii
Yasmeen
aissa spune:
Cybip sanatate multa puiutei!
Naty, da, Ale bea zilnic suc de la 2 portocale (sau 4 mandarine), cam cat iese 100-120-150 ml. Gol. O perioada lunga nu a baut nici ea, acum i-l dau cu tetina x si vad ca asa il inghite (ma gandesc ca inainte nu trecea bine, nu stiu....). Eu am tot insistat cu el din cauza constipatiei si acum ma bucur ca il bea, e cam singura "masa" de fructe.
Cristina si Ale (30.09.2004)
pufymic spune:
Cris n-am vrut sa te supar!Stiu ca e bun No-Spa dar intai as vrea sa stiu dc e bb sau nu, si numai dupa ce-mi zice medicul as lua ca mi-e frica sa fac de capul meu.......ca totusi ma gandesc...:"daca-i bb?"!
Raluca nu te mai necaji ca si noi am trecut prin perioada asta de nemancat de fructe!Vreo 2 luni si ceva nu a vrut Alesio fructele sub nici o forma, iar acum s-a reapucat sa bea suc de portocale si mai rontaie pe cate o banana sai pe cate o felie de mar.....lasa ca-si revine Dodolina!
Cybip multa sanatate lui Yasmeen!Sper sa nu faca si conjunctivita dc zici ca-i rosu ochisorul..... saracuta!
Daniela ca te gandesti la mine......despre odihna tot discut cu fiu-meu dar nu prea pricepe ca am si eu nevoie de asa ceva.........deci astept sa mai creasca!
Vroiam sa va zic ca eu numai laptele i-l mai dau cu biberonul la Alesio, dar si pe ala acum imi caut canita cu supapa(cu cioc) si o sa i-l dau in canita ca deja e mare....vroiam sa va intreb oare exista canita de 300 ml cu cioc? El are de vreo 200 ml dar bea 300 ml in fiecare seara si dimineata la fel si mi-e greu sa-i umplu din nou cana....!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
frosa spune:
Fetelor, am inceput serviciul .... de luni
am citit putin si am vazut ca PUFY este INSARCINATAAAA felicitari
Ionella pacat, dar nu-i nimic asta este daca nu se mai poate, poate ca este mai bine asa. Sunt alaturi de tine.
Incerc sa va citesc si sa mai scriu
Ai mei sunt ok, cel mic a facut temperatura aseara si sper sa fie de la dinti.
mina spune:
salut
m-am mai adunat si eu un pic si am cetit constiincios din urma dar cand sa ma pun pe scris ghiciti cine s-a trezit? Asa ca daca voi fi (iarasi) lapidara ma iertati.
La multi ani Angela, sa fii sanatoasa alaturi de Licuricii tai!
Pufy, si eu zic ca e cu ochisori, fii cumintica si asteptam vesti despre vizualizarea juniorului pe ecranul ecografului.
Ionella, probabil ca nici macar nu imi pot imagina prin ce treci. Sunt din toata inima alaturi de tine si, daca divortul e singura solutie pentru ca tu si Alex sa aveti o viata linistita si fericita, asa cum meritati, fruntea sus, fata draga, totul o sa fie bine. Cel care pierde va fi sotul tau cel cu inima impietrita. Nu te supara ca o zic de-a dreptul, dar un om a carui inima nu se dezgheata in fata copilului lui e chiar egoist. Zau, nu te supara pe mine daca am fost prea directa.
Despre vorbit: Matei nu zicea prea multe vorbe, de fapt el de zis zice multe dar cine are rabdare sa il inteleaga atata vreme cat le zice pe toate deodata???? Oricum cert e ca nu tace decat cand doarme, uneori nici atunci.
Mai nou a invatat sa pupe si cand il apuca tre sa stam insirati ca la armata sa ne baloseasca individu la bunul plac....mi se inmoaie picioarele cand imi face asa,uit de toate.
Despre rusinea in fata strainilor....nuuuuuu. Ai zice ca singuratatea il rusineaza, ca atunci cand are asistenta da neste reprezentatii de mama-mama. Asa ca despre agatat de mine in pub;lic nu prea poate fi vorba.
Lichide bea cam 150 200 ml de apa pe zi. Ceai f rar, suc de fructe deloc. Oricum e bine si asa caci pana mai acum cateva luni nu servea. Iar despre supa sau alte papici mai lichide...greu...incercati voi sa mancati supa cu furculita.....
Fetele care va plangeti ca nu papa va rog pastrati-va cu firea, daca e sanatos si ok nu va mai stresati. Eu am ajuns la minunata filosofie ca daca ii e foame bine daca nu iara bine. Sunt zile cand papa ca un om mare si zile cand fiecare masa se reduce la 2 bucatele de ceva. Asta e. Am observat ca per total se compenseaza.
Cacao? NUUUUUUU. Asta ar mai lipsi, sa se urce si pe bec.......
Eu de cateva zile am o bona in perioada de proba. Mai am de vazut cateva candidate. Tanti asta de o am in proba e ok, nu m-am lamurit inca daca Matei o place sau doar o suporta. 2 zile a fost ok insa azi l-a lovit rusinea, se ascundea dupa fundu meu, afara urla daca-l lua de mana. Biata femeie, se vedea ca ii pare rau. Sa vedem....tare-i greu sa iei o decizie cand e vorba de lasat copilul pe mana altuia.
Cat despre inaltime si greutate...inca nu am gasit doctoru care sa-l mai pacaleasca pe fi=miu sa stea pe un cantar. Comparativ insa cu Meme cred ca are vreo 2-3 kile in plus si vreo 5 cm in plus. Repet, comparativ, cand au fost Meme cu Eliana pe la noi nu prea i-am prins sa stea drepti unu langa altu. Erau prea ocupati sa se certe pe suzete..........
Apropo de faza "a venit Nicoleasca"...Cand am fost la dr de fam sa facem vaccinu de un an si o luna am intrat in cabinet cu piciu de mana. Asistenta striga "Doamna doctooooor, a venit Ranjila!!!!". La care dna dr, fara sa intrebe care cine cum, raspunde: Hai, Matei, vino incoace. E clar deci despre ce copil decoltat la gura vorbim.
Cu o raceala ma lupt si eu, ma alearga de cateva zile, nici ea nu se lasa nici io nu ma impiedic....poate scap!
Cam atat am avut de povestit. DIseara suntem invitati la un chef la tati la serviciu ceea ce inseamna momente de placuta relaxare pentru mine cat timp vizigotu ii alearga pe altii asa ca abia astept.Ma duc asadar sa ma usuc pe par (ce bine e frate cu bona in casa, azi chiar am facut un dush in relativa liniste, fara urlete dincolo de usa). Aaaaaa,mai nou fiul meu stie sa deschida toate usile si nu am zavor la baie......
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului