The best of aug-sept-oct 2004 (101)
Raspunsuri - Pagina 6
georgiana.david spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsurile referitoare la cantitatea de lichide consumata .
Pufy nici eu nu am mai vorbit de mult cu Patricia dar o sun si va spun ce-i cu ea.
Naty, no comment, super faza de la dr.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Naty spune:
Am mai capatat o steluta, ia te uita!
Monica spor la treaba! Sa te readaptezi usor la serviciu! Cu cine sta piticul?
Nu pot decat sa ma bucur constatand ca nu suntem singurii "cunoscuti" prin cabinetele doctorilor!
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Ana cum a fost la examen?
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Monica si multumim!Si multa sanatate la pui!
Mina bafta sa gasesti bona ideala!Si tie sa nu te prinda raceala!Iar diseara sa va simtiti super bine la chefulet!!!
Geo asteptam vestile despre Patricia!Puii tai ce mai fac?
Raluca felicitari pentru steluta!
Cris !Mai zi-ne de Ale!
Ana cum a fost ??????
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
sanziana72 spune:
Ionella, sanatosi sa fiti, si vei gasi si omul cu care sa intemeiezi o adevarata familie.
Decat in companie proasta, mai bine lipsa (si asta am aflat pe propria-mi piele).
Pufy, iti tinem pumni pentru bebe mic si sanatate!
Mie mi-au dat in draci Spasfon cand eram insarcinata.
Cum s-a adeverit ca sunt insarcinata am luat o doza buna,
pe urma de intretinere si in ultimele lunii iarasi o doza ca lumea.
Asta pentru tocmai pierdusem o sarcina cu vreo luna inainte.
Ajuta la dureri, relaxare... Si vad ca aici se da in timpul sarcinii.
Dar nu stiu daca se gaseste si in Romania.
Oricum, eu nu am luat chiar cat ziceau ei ca nu se stie niciodata.
Marina nu prea bea apa sau ceai, in schimb bea in draci sucuri de fructe.
Asta e un lucru pe care nu prea il refuza niciodata.
Numai ca aici le gasesc gata facute pentru bebelusi in borcanele.
In Romania exista ? Cam pe la ce pret ? Ca nu stiu cum o voi invata cu altceva cand ajungem (peste vreo 2 saptamani).
Si de unde sa ii fac eu suc de mere cu zmeura sau ananas !?
Angela, La multi ani ! si din partea noastra si ai grija de licurici.
Marinei ii place cand mergem la doctor, pentru ca o duc la centrul de protectie materno-infantila
si acolo au o gramada de jucarii si tobogan si se mai intalneste si cu alti copii.
Pana intram in cabinetul doctorului. Am fost acum 3 zile ca trebuia sa faca un vaccin,
dar cum aveam febra, nu l-a facut. La sfarsit, pana ne scria reteta, a ramas bunica cu ea, pana m-am dus eu dincolo
sa aduc hainele sa o imbrac. In momentul acela a inceput sa tipe din rarunchi : "Mama mama mama mamaaaaaaaaaa" de parca
o taiau. A crezut ca se vor repezi sa ii faca vaccin cat lipsesc eu !
Noi am avut 79.5cm si 10.560kg la 15 luni si 2 saptamani, dar de cand am intarcat-o, de vreo luna, a tot fost bolnava si
nici nu a crescut, nici nu a luat in greutate prea mult.
Pupici tuturor!
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
LiliaToma spune:
Eliana, nu te bucura prea devreme. Nu uita ca pe noi nu ne intrece nimeni la categoria pana.
Martea trecuta am fost la doctor sa ii schimbe ghipsul. Am profitat si am cantarit-o.. de fapt am incercat noi sa o cantarim, dar racnea asa tare si se zbatea, ca mai nu a sarit de pe cantar. In final concluzia: 7kg500g.
Cand om ajunge la 8 fac chef.
Apa bea cam 100 g pe zi, rar mai mult.
De vorbit spune unele cuvinte, dar nu ft multe desi bombane toata ziua.
La multi ani, Angela!
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel
pufymic spune:
Sanziana de unde esti?Adica din ce oras?Ca am vazut ca ziceai ca vii in tara!
Lilia multi Ameliei, si lasa ca recupereaza ea cand se face bine tot ce a "pierdut" in perioada asta neagra cu ghipsul! Mai zi-ne despre voi!!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ana_a spune:
Salut!
nu am apucat sa citesc tot din urma ca nu ma lasa Stefan.... dar am vazut ca ati intrebat de mine pentru grija voastra, ei bine...testul a fost mai dificil decat am crezut...nu prea am sperante ca ma vor angaja, dar nu sunt chiar foarte necajita, vor mai fi si alte ocazii.
Ionela, imi pare nespus de rau pentru toate aceste necazuri, dar cum ziceau si fetele, cel care pierde este sotul tau!
Despre Stefan va voi povesti mai multe maine, am incercat sa-i fac si ceva poze noi dar nu prea am avut cui...mai incerc si poate pana maine reusesc macar 2-3.
Va pup si revin mai incolo!
O seara placuta in continuare
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
danina spune:
Am vazut ca vorbiti de lichide Diuta mea bea cam multe lichide si mai ales noapte cate 2biberoane cu ceai si tot ar mai vrea insa incerc sa o dezvat.
Sunt ofticata ca gaza mea cea cuminte si-a luat zborul a venit una tare obraznicuta, de ce zic asta ca pana acum stateau frumos florile mele in sufragerie si nici nu se atingea de ele insa in seara asta a intrat in ele de nu putea sa o opreasca nimeni. Imi venea sa plang de mila lor.
Of cu zapada asta cred ca plecam la Brasov cu trenul ca sa nu ramana fina necrestinata nu putea sa mai astepte o zi ca sa raman acolo inzapezita ca imi convine .
Ionella imi pare rau ca sa ajuns aici, e dureros mai ales ca e Alex la mijloc. Sincer daca te pot ajuta cu ceva cu orice nu ezita sa o spui.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
Paula-Diana Poze noi noute
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR