The best of aug-sept-oct 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ciao!
Am venit si noi acasa din Plaza, am luat laptic, apoi nu mai vroia Gogo sa iasa, a fugit prin toate magazinele care n-aveau reduceri , atat am descoperit ca numitor comun, la TinaR sau Leonardo nici n-a vrut sa intre sa ma uit si eu ca tot omu'. Si apoi am venit acasa si acum doaaarme , am vrut sa n-o las dar s-a pus pe un plans.... o las 15 min si o scol, tre' sa apara si tati...
Pufy mama mia clar ai un piticot tare destept si vorbacios Scumpul de el, cate stie... Gogo a si papat, sigur ca da, crema aia, eu cred c-a vazut ce puneam noi la cale sa nu le dam ciocolata.... a propos, mama azi in troleibuz cica a vazut cu stupoare cum o bebica de 8 luni a papat o jumatate de ciocolatica cu rom, data de bunica pt a tacea!!! A vrut sa se bage dar era cam departe
Va pup, eu savurez inca 10 minute libere!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by mama lui Licurici

Neata!

Aissa, mi-ai facut pofta sa scriu....ca am si eu un sclifosit la mancare...
AAA am uitat mai nou am descoperit ca ii plac foarte tare ciupercile la cuptor...ii dau la doua zile ...nu stiu daca nu cumva exagerez, dar avand in vedere ce slab mananca....

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51197" target="_blank">POVESTEA LICURICIULUI

Ciupercile sunt foarte grele la ficat, asa ca nu cred ca ar trebui sa ii dai atat de des. De fapt, la varsta asta nu ar trebui sa ii dai deloc.

Mama, care a lucrat la spitalul de copii, a vazut copil de 3 ani intrat in coma hepatica din cauza ciupercilor. La varste mici, ficatul lor nu prea face fata sa le digere.

CRISMIR, si Marina avea pana nu demult doar 4 dinti. Acum se mai vad niste coltisori foarte mici pentru inca doi dinti pe partea de jos, dar daca nu ma uit atent de tot, uneori nici nu ii vad.

Si chiar ieri ne-am intalnit cu inca un bebe de aceeasi varsta si avea ca si Marina, numai ca pe maxilarul de sus.

Nici Marina nu spune prea multe cuvinte, dar asta nu o impiedica sa turuie foarte expresiv.

Iar ieri m-a lasat masca cand a spus "Au revoir" si a facut cu mana, desi acasa vorbim romana. Cred ca a invatat de la televizor.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andreea ai domnisoara cu pretentii!Doar nu-s de ea magazinele cu reduceri!

Sanziana felicitari pentru au revoir al Marinei!Pe mine ma socheaza de multe ori cu ce cuvinte mai scoate din gurita....si cand le scoate(ai zice ca n-a auzit, dar el de fapt inregistreaza tot!)

Noapte buna!
Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ana bine ai revenit si bafta multa!

In legatura cu vaccinul si mie mi-a zis Capraru ca da imunitate pe viata dar mi-a recomandat sa-l fac abia dupa ce bebe implineste 2 ani , pe cine sa mai cred?

Angela LA MULTI ANI pentru ziua ta !!! Maine am multa treaba si vroiam sa ma asigur ca nu trece ziua fara sa te felcit!

Piticii vostri cat ceai/ apa beau pe zi? Al meu bea intre 500 si 750 ml de ceai / zi? Nu e mult?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc pt. urarile de mine... se pare ca de la tuse am avansat la oraceala cu ceva febra... dar trece pana la urma.

Aissa intre timp asa am aflat si eu... ca la 2na sau la Donna as gasi vaccinul... nu ma grabesc insa, mai ales ca trebuie sa ma intepe si pe mine

La multi ani, Angela! si toate cele bune.

Legat de ciuperci... si eu stiu ca sunt destul de grele... io o simt pe "bila" mea... ca de fiecare data cand mananc ceva mai multe ciperci, sau prajeli, sau maioneza,(et co.) o cam supar.

CRISMIR nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji din cauza nr. dintisorilor... stiu o pitica de un an si 3 luni care n-are nici un dinte

Andora, eu daca vreau sa-mi cumpar ceva trebuie sa ma duc singura... in nici un caz cu Meme dupa mine... se isterizeaza in asa hal... parca i-as cheltui banii de lapte sau pampersi
Zilele trecute am ajuns in Romana, la Dika, reduceri 50%... nebunie... gasesc o fusta care-mi placea... asteptam s-o probez, ca era coada, dar am cedat nervos ca maimuta mea nu vroia sa stea pe jos (si daca statea tragea de etichete), nici la tac'su ... calare pe mine. Mai se intindea dupa o bluza, dupa haina cuiva, dupa umerase... daca nu plecam de bunavoie sigur ne dadeau afara.

toate cele bune

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi ani fericiti, Angela!!!

Elyanne, multa sanatate!

cat despre cumparaturi... parca vorbiti de alex... de cate ori mergeam in hypermarket, ii gaseam un raft cu produse inofensive sa-l reranjeze si-l postam acolo cu taica-su iar eu faceam rondul in viteza...

Fetelor, se pare ca s-a ajuns mult prea departe si am nevoie de ajutorul unui avocat. Va rog din suflet daca puteti sa-mi recomandati pe cineva...am mare nevoie de ajutor... (sa nu fie f scump)

Sa avem o zi linistita!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani Angela!!!!!!
Sa fii sanatoasa, iubite, fericita si implinita mereu alaturi de familia ta si de scumpul tau Licurici!

Eliana multa sanatate tie si sa nu-i dai si piticei raceala!

Ionela imi pare tare rau ca ati ajuns in situatia asta....multa putere iti doresc sa treci cu bine peste toate.....

Geo si bazucu meu bea apa destul de multa cateodata, dar n-am masurat-o....plus ca mai papa si 200 ml de supa la pranz(invariabil!) , asa ca si eu cred ca ajunge la 500 ml sau si mai mult pe zi!
Vroiam sa te intreb daca mai stii ceva de Patricia(nature) ca i-am tot scris si nimic.....sper ca e bine.....

Cat despre vaccinul antivaricela am tot cautat si eu si m-am interesat ca vreau sa-l vaccinez si eu pe bazuc. Am gasit 2 vaccinuri(Varilix si Okavax). La Varilix am gasit ca scria ca trebuie repetat iar la Okavax scria ca e suficienta o singura doza...nu stiu ce sa cred...

Eu tot nashpa ma simt, ma doare burta, de dimineata a inceput sa ma doara si spatele, CM nu a venit(am deja o sapt intarziere).....astept sa vad ce o fi maine....

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Angela!

Ionela imi pare rau de tot, vad ca se precipita deja lucrurile la voi, dar sper ca in ultimul ceas sa isi dea seama sotul tau ce pierde. Orice ar fi, ne ai aproape la nevoie!
Pufy eu sunt optimista si sper ca vei fi bine. Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, dar stiu ca No-spa se da si la gravidute asa ca poate te lasa putin durerile....
Cat despre vaccin eu stiam doar de Varilix, de celalalt nu am auzit.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata!
LA MULTI ANI ANGELA
SA FII SANATOASA SI IUBITA ALATURI DE LICURICIUL TAU SCUMP!!!

Ionella imi pare tare rau ca s-a ajuns aici, eu nu stiu cum sa te ajut dar sper sa fii relativ bine, sa nu se ajunga mai urat... te pupic si ai mare grija de tine!!!!!! Oricand vrei sa vorbim te astept pe Mess
Sanziana, wow, felicitari Marinei, cine stie cand a auzit ea de "-au revoir" si a inregistrat
Geo, piticuta mea nu prea vrea ceai deloc doar lapte si apa... Doar cand a fost bolnavioara si n-avea voie lapte a baut de nevoie ceai la greu. Doar seara insa si dimineata. Eu cred ca nu are ce sa-i faca rau prea mult ceai, e foarte sanatos, parerea mea
Elyanne, of sa-ti treaca raceala si sa te duci glont la Dika sa-ti iei fusta, trebuia sa-l trimiti pe tati in alta parte sa se descurce, ce, tu n-ai dreptul la o proba? G;umesc, dar cand gasesti ceva care-ti place stiu ca ramai cu un regret tare urat in suflet
Eu cu Gog o nici g5and sa merg5 la cumparaturi, doar la lapte ca n-aveam incotro, dar in mag5azine ea m-a tras, nu vroia si nu vroia sa iasa dom'-le fata afara... ce e fraiera?
Pufy maine e ziua cea mare! Cand merg i dimineata sau seara? Sa-i zici lui Alesio sa te menajeze, il rog eu frumos
Am cautat pe Google despre Okavax si nu gasesc nimic in romana, iar in engleza deocamdata numai studii ref la administarraea cncomitenta sau nu cu Trimovaxul (asta l-am facut noi pe post de ROR)
H^ai ca va pup ca nu ma mai lasa UCa

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, Angela!

Ionella eu sunt avocat, nu ma ocup de divorturi, dar, daca chiar de hotarasti, da-mi PM, vorbesc cu o prietena sau cu fata care se ocupa de litigii la noi si rezolvam noi cumva! Imi pare rau ca s-a ajuns aici ...

Geo Ioana nu prea bea ceai ziua, mai mult ii dau compot de mere (cam 100 - 150 ml) si apa muuulta!

Ioana sigur e bb 2! Ce vorbaret e Alesio!

Mi-am adus aminte, Dodo mai zice "bau", "ma ..." (mare), "bobo" ...

Noi am fost ieri la control - are 9.800 g (Elyanne se pare ca ne-ati luat de departe la categoria pana!) si 80 cm. In rest e bine, nu m-am lasat si am profitat de ocazie ca mai are un picut fontanela deschisa si i-am repetat si ecografia - dilatatia e la fel ca la 11 luni, ceea ce e foarte bine, ne-a scris ca e "evolutie favorabila".
Nu va spun insa ce circ a fost. Intru eu in cab si vad vreo 7-8 copilasi mici si mari, dar toti tare cuminti, nimeni nu striga, nimeni nu plangea. Intra si Ocatvian cu Dodo si "Oaaaaaaaaaaaa!", sa ne sparga timpanele nu alta. Doctorita iese din cabinet intreband "A venit Nicoleasca, asa-i?", apoi iese si radioloaga "Asta precis e Ioana!". In fine, pana la urma s-a oprit din plans si a inceput sa se joace, dar cand s-o examineze iar a inceput scandalul, dupa ea s-au luat si ceilalti copii si a inceput un racnet general, era sa mor de rusine!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput