Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

si inca ceva, tratamentul este ieftin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Intru si eu sa va urez noapte buna!

Lorda m-a impresionat povestea ta, curajul si taria de care ai dat dovada! Si atat de bine ai descris ca parca simteam si eu durerea in timp ce citeam!

Lavi draga nici nu stiu ce sa zic despre bibe, ca si eu sunt bulversata - de asta nici n-am mai intrat azi pe la voi- am fost nevoita sa ii dau 2 biberoane Amaliei pt ca simteam ca nu se satura din san, imi cerea des si se enerva cu sanul in gura! Deci la mine Galactogilul nu are efect , in rest mananc ca inainte, beau bere fara alcool, sunt odihnita, zilele astea nu am facut mare lucru prin casa...nu stiu ce sa mai cred. Macar tu ai o explicatie, si stii ca reiei "tratamentul" si sper din suflet sa iti revina laptele! Eu sunt cam dezamagita ca asa de bine incepuse totul, lapte garla, bebelina hranita "ŕ volonté"...si nu a durat decat 2 luni
O sa mai vad si zilele urmatoare ce se intampla!

Mara nu pot sa deschid siteul pe care il dai! Si despre ce bilute vorbesti? Sau sunt eu prea obosita si nu mai reusesc sa citesc tot

Pupici si noapte buna,

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Azi am declarat greva. Generala. Nu fac curat, nu fac ordine, nu fac nimic. Nici macar afara nu vreau sa ies. De parca as putea, ca daca Smaranda a devenit fetita mare si nu mai adoarme ea asa usor cu lugu-lugu, ci vrea joaca si hlizeala tot timpul, nici timp sa ma duc sa ma spal nu am.
Acum, insa, am pus-o in balansoarul naibii .. si ma enerveaza ca ala isi face efectul soporific imediat. Pai ce ma fac cind n-oi avea balansoarul la indemna? O sa sculam tot cartierul? Dar cum am zis ca azi sint in greva, o las acolo, daca-i place.

Aseara a adormit inainte de baita, cum va spuneam. Am mutat-o in patut si nimic...lemn. La un moment dat, in timpul noptii, am auzit ca-si sugea pumnul, ca mai scincea un pic, dar vad ca-i intuneric afara si nu ma trezesc sa-i dau de mincare. V-am spus ca mai nou se trezeste pe la mijlocul noptii, isi suge pumnul un pic, dar se hotaraste ca ii este mai mult somn decit foame si adoarme la loc. Dar de data asta prea insista ea. SI avea dreptate bietu' copil, ca ceasul era 6.30 a.m.
In fine, i-am facut baita dis-de-dimineata, ca nu se mai putea si este posibil sa aiba un efect de trezire asupra ei, ca de-atunci tot are chef de joaca.

M-am uitat la bebeii vostri...ce sa mai zic ca toti sint tare scumpi, si dragi, si frumosi, si adorabili, si tot ce mai vreti.
Am pus si eu, sa vedeti ce a crescut Smaranda.

Lordra, esti tare! Ca si Ina, parca am trait alaturi de tine ce povestesti tu acolo.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Alinus, site-ul la mine se deschide.Iar tratamentul homeopatic consta in administrarea unor "bilute", cam cu diametrul de 1mm, care contin esente de plante si sunt si incarcate energetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anamari, nu stiu cum rezistati, sinteti niste eroi. Cel putin ma consolez cu ideea ca daca voi avea si eu doi bebelusi mici, nu sint nici singura , nici ultima, si nu o sa fie capat de tara cativa ani si pe-urma…
Sper ca Liam este bine si il vei prezenta virtual fetitelor din grupul nostru, vezi ca s-a deschis sezonul incuscririlor si sint mai multe fetite decit baietei...

Mara, hai ca mai sint flacai mandrii si prin grupul nostru, si sigur se vor gasi mai multi sa o curteze pe Flaviutza ta cea desteptutza care-si tine singura sticluta ( eu mor dupa poza aceea!).

Bic, buna idee cu greva asta; poate ne mai sunam si ne “intaratam” una pe cealalta, sa le avem mai des, ca si eu mi-as mai dori o pauza.
Doamne, Sma ta este o adevarata d-ra, daca este sa compar prima poza din albumul tau cu ultima. Dulce foc !

Fetelor, am si eu cateva intrebari, va rog: vreau sa vin prin luna iunie in tara, Rachel va avea 7 luni, credeti ca este greu? Pina atunci va intra pe solide si ma gindesc ca-i pot da si laptic de la punga sau cutie, nu? sau trebuie sa ma car cu cutiile de lapte dupa mine…? dr. de fam. mi-a spus ca daca incep cu un fel de lapte, cu ala sa continui si nu stiu daca se gaseste Nestle in tara si cum stau o luna si jumatate mi-ar trebui cateva cutii bune.
Are ceva daca mergem la Mamaia , credeti ca-i prea mica? Ca eu fara sa merg la mare nu simt ca e’ vacanta, iubesc litoralul nostru romanesc cu scoicute si pescarusi si lume multa.

Voi ce parere aveti?

Pupicei!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iubitele mele,

iara n-am avut timp sa va citesc, am citit citeva mesaje de la urma si poate mai prind citeva inainte sa pc de somn. in schimb, in sfirsit am pus citeva pozutze noi cu zinele mele, sa le vedeti cum cresc ele.

saracutele de voi care va luptati cu laptic. nu-i nimic, atita cit puteti, atita dati. la noi, uite, maya e 100% pe formula, mie mi s-au inchis laptariile de citeva zile definitiv: stres, nesomn, munca multa, la servici sint cam 9 ceasuri (!!!), apoi acasa fac totul ca sean nu-i aici iar nanica se ocupa in exclusivitate de bebici si si-acolo are nevoie de o mina-n plus. asta e. 2.5 luni de laptic mamicos sper sa-i fie de folos iubitei mele maya. voua, va doresc din tot sufletul meu sa va reuseasca asa cum va doriti fiecare, cu lap-lap.

hai, uitati-va la maya mica si la lia mare!

pupici!! mii!!!!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

ah, i-am vazut pe unii din pui!
ina, rachel este o iubire adevarata!!
bic, sma seamana cu tine, rupta-i din tine, un ingeras!!
dienutza, doamne, da' dulce-i luca!

ina, si eu vreau sa vin in ro prin iunie. poate dam de-o intilneala!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

uau, lordra, ce poveste intensa! asa amintiri, de nepretuit, nu? ma duc sa ti-o vad pe dara.

fetelor, cum pun/mut si io povestea mayei pe site-u' cu povestile voastre?

anda, in mod sigur ai uitat de fetele mele....... poate cind ai timp. sa ma-ntrebi si-ti mai zic o data datele.

Mergi la inceput

l-am vazut pe nichita al andei, iai, cit poate fi de scump!

si-am vazut-o pe dara. mie-mi seamana cu maya mea, sper sa nu te ofensez, lordra. zau ca mi se pare ca seamana fetele noastre! si mie mi se pare o perfecta maya mea. prin urmare, si dara .

na, ca-i trecut de miezu' noptii. revin vineri noaptea. si promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Dordia, eu ii dau Stefaniei in fiecare zi cateva linguritze de apa (apa apa plata), ajuta foarte bine la digestie dupa cum stiti. Si cum eu ii dau numai lapte praf, se poate constipa de accea recurg la apa. Nu ii dau ceai-uri deloc (adica acele ceaiuri petru bebici - aproape toate contin chimen, menta, anason, ei bine astea toate constipa si mai tare).

referitor la bberoane-eu am facut comanda pe net si am luat Bfree-anticolici,si sunt minunate, nu a avut nici o durere de la colici.

Stefania este pe alimentatie artificiala de la 3 sapt. pentru ca mamica ei s-a stresat, s-a suparat si a secat.

S-a invatat relativ usor cu bibe, asa ca acum nu mai am probleme.

Fetele care veniti in tara de departe, exista si la noi Nestle, si chiar daca nu gasiti unde mergeti voi, puteti comanda oricand de pe net reclama si alte site-uri de genul asta cu magazine virtuale. Puteti face comanda inainte sa plecati, ca atunci cand ajungeti sa o gasiti la adresa. Parearea mea
Deci nu va faceti probleme, solutii se gasesc. Daca aveti intrebari, raspund cu placere.

In general fac cumparaturi pe net pentru Stefania, asa ca stiu cam toate marcile care sunt disponibile si produsele care sunt de calitate.(pe incercate)..

mai adaug cateva poze ale Stefaniei, mai recente, ca a crescut gaza si am inceput sa gangurim, sa soatem niste onomatopee minunate.

va pupam! Teo si bb Stefania Iulia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/banu_teodora/album?.dir=7aad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput